23 Mart 2008

Inter:1 Juventus: 2

Bütün yollar Roma'ya çıktı Paskalya tatilinde. Inter bu sezon ilk kez evinde mağlup. Juventus'a da yakıştı. Cambiasso işte bu kadar önemli bir adam ve Ibra bir o kadar gamsız... Puan farkı 4.
INTER-JUVENTUS 1-2
Gol: Camoranesi (J) 49', Trezeguet (J) 63', Maniche (I) 83'
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi, Maxwell; Zanetti, Stankovic, Chivu (37' s.t. Balotelli); Jimenez (7' s.t. Suazo); Ibrahimovic, Cruz (19' s.t. Maniche). (Toldo, Rivas, Solari, Crespo). All. Mancini.
JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Salihamidzic, Camoranesi, Sissoko, Nedved (41' s.t. Nocerino); Trezeguet (37' s.t. Iaquinta), Del Piero. (Belardi, Birindelli, Stendardo, Tiago, Palladino). All. Ranieri.

6 yorum:

umutation! dedi ki...

Ajax Zlatan formam vardı, cm 01/02 falan derken hiç izlemememe rağmen sevmistim, ama ne zaman Inter'e gitti Ibrahimovic oldu, antipatik tavırlarıyla falan gözümden düştü...Zaten bu takıma geldi geleli Vieira bile gamsız, sorunu yönetimde aramak lazım bence.

Adsız dedi ki...

kendimi bildim bileli inter böyle hep yıldızları alırlar hepsi bu ale gelir . juventus ve milan düşürülmese idi inter hala uefa kupasına gidiyo olacaktı tahminim.

Yağız Gönüler dedi ki...

Geliyoruz baskan.

Deep Blue dedi ki...

Mancini Liverpool maçından sonra başımızdan defolup gideceğini açıkladığında elenmemizin üzüntüsü ani bir sevinç hezeyanına dönüşmüştü ama Moratti geri döndürmüştü aynı hafta kendisini... Şimdi şampiyonluk da elden gidiyor yavaş yavaş, bari sene sonunda kovsa Mancini'yi... Şu kadro Mourinho gibi bir adamın elinde Serie A'yı donunda sallar, CL'de en kötü yarı final oynar...

Bu arada Juventus da seneye CL için önemli puanları topladı... Roma'ya 2 kez kaybeden Milan bizim şampiyonluğumuz engellemek için kimbilir nasıl saldıracak derbide... Zor haftalar bekliyor bizi...

Gene de inadına,her zaman Avanti Milano CurvaNord...

joaquinsanchez dedi ki...

del piero'nun ikinci goldeki asisti ve materazzi'ye 5er dakika arayla attığı çalımlar (3. çalımında düştü en sonunda materazzi) inanılmazdı.. çok büyük topçu çoook..

kutay dedi ki...

vieira da ki düşüşe anlam verebilmek mümkün değil gerçekten. çok değil şurda bir-iki sene öncesine kadar dünyanın en iyi "çapa"sıydı benim gözümde.. wenger'in ikinci jenerasyonunda henry ile beraber en iyi adamdı.. juventus'da da iyiydi.. en son liverpool maçında izledim, hadi güçsüz olmasını falan geçtim, pas yüzdesi bizim selçuk gibi nerdeyse.. güçten de düşmüş.. yazık.