29 Mart 2008

İki Avans Üçte Biter

Villarreal-Atletico Madrid maçını açmadan not düşeyim. Barcelona, Real Betis deplasmanında intihar etti. 15. dakikada 2-0 öndeydiler. Bojan ve Eto'o'nun 2 dakikada attığı gollerle. İkinci yarıda 15 dakika içinde toplu intihar gelmiş. Betis gibi bir takımdan 15 dakikada 3 gol yemek maharet ister. Üstelik Valdes bir de penaltı kurtarmışsa. Milito sakat, Puyol sakat sakat sahada olunca sürpriz değil belki de. Puan farkı 4'tü liderle. Daha önemlisi altındaki Villarreal ile 2'ydi. Villarreal şimdi kazanırsa Barça'yı 2.likten indirecek. Bu Almanlar futbolda ne şanslı millettir. Yarın Real Madrid-Sevilla maçı öncesinde Schuster'e yine büyük kıyak geldi Barça'dan...
Video: ReaL Betis:3 Barcelona:2

6 yorum:

alperensaylar dedi ki...

başlamadan önce şunu söyleyeyim. ana itibarıyla vilarreal 2.liği almıştır.
revizyon zamanı gelmiştir bence barca'da.bu iş artık zambrottayla, thuram ile, ronaldinho(özellikle o) ile olacak iş değildir. acilen savunmada revizyona gitmesi gerekiyor bence barcelona'nın. ayrıca klasik 4-3-3 için kanatta oynayacak dünya çapında bir oyuncaya da ihtiyacı var barcelona'nın. messi ye yardımcı olacak, messi baskıyı yediğinde ortaya çıkacak bir kanat oyuncusu. maalesef bu işi artık ronaldinho'nun yapamadığı görüldü. artık savunmalar neredeyse hiç yemiyorlar ronaldinho'nun hareketlerini, deparlarını. henry desen zaten saha dışında daha farklı problemleri var ki bir yazınızda gayet güzel belli etmişsiniz babalıkla ilgili. bu problemler yüzünden sene boyunca sadece deplasmandaki levante maçında gördük gerçek henry i sahada.ayrıca juventus'tan da arsenal'e kanatta bunalım geçirmiş biri olarak gittiğini söyleyebiliriz.kısacası rijkaard'ın da dahil olabileceği bir revizyon'un zamanı geldi.yoksa seneye bu zamanlarda barcelona'yı ligden kopmuş, nou camp ı da beyaz mendillerle süslü(!) görebiliriz.

untildie dedi ki...

Maçı izleyemedim ama bu sonuç sezon sonu Rijkaard' a el sallamak anlamına gelir. (Şampiyon olmak bile kurtarmaz. Belki şampiyonlar ligi şampiyonluğu bir ihtimal bkz:F.Capello)

aşkın dedi ki...

Beyler ayıp ediyorsunuz, Henry gibi bir ultra süperstarın olduğu takımı eleştirmeden önce bir bardak soğuk su içip sakinleşin, daha Henryi tanımamışsınız, Henry Barçayı kurtaracaktır, buna inanmayan taş olur

alperensaylar dedi ki...

çok ahmet çakar vari oldu=)

Unknown dedi ki...

abi sağolasın,böyle videolu bilgi daha iyi olmuş,üşengeçlik diz boyu,sen koyunca bi tıkla görmesi golleri çok iyi oldu.

Unknown dedi ki...

barcelona orada ikinciliği kaptırmaz. bojan'a da helal olsun her maçta golünü atıyor. Ama seneye de yedek kulübesinde oturur.