24 Mart 2008

Dişine Göre Rakip!

Euro 2008 için ısınma turları var Çarşamba akşamı. Yine doğru dürüst bir rakip bulamadık kendimize. Belarus ile deplasmanda hazırlık maçı! Eziyetten başka birşey değil. Arjantin'i getirmek çok mu zor İstanbul'a! Adamlar Mısır ile oynuyorlar. Yunanistan, Portekiz ile oynuyor. Fransa, İngiltere ile İspanya, İtalya ile oynayacak aynı akşam. Fransa-İngiltere maçı saat 22:00'de Habertürk'de. Okay Karacan'ın anlatımını özleyenlere. Saat 23:00'de İspanya-İtalya maçı TRT 2'de.

5 yorum:

del piero dedi ki...

sanırım dişimize göre rakip olarak belarus'u gördük, haftaiçi şu şampiyonluk yarışında ne gerek varsa bu maça, bide deplasmanda...

molosztash dedi ki...

Bu gece rüyamda Türkiye-Arjantin maçı vardı. Yetişememişiz. TV karşısına geçtiğimizde maç 2-1'di Arjantin yeniyordu. Daha da dakika 19 falan. ekran karşısına geçer geçmez Arjantin 3-1 yaptı. Hemen arkasından Tuncay'ın sol çaprazdan attığı golle 3-2 yaptık. aslında golü atan Tuncay mıydı, tam göremedim, ama sol çapraz olması, bir de o golü sadece Tuncay atarmış gibi gelmesi nedeniyle bu sonuca vardım. Sonra maç bitmeden uyandım maalesef.

Ne güzel olur özel de olsa bir maç yapsak Arjantin'le...

revenant dedi ki...

onceki senelerde buyuk takımlarla karsılasıyorduk arada bir ama sonuc husran oluyordu genelde.fransa ile 0-4 luk bir mac hatırlıyorum mesela.zaten hazırlık maclarını kaybediyoruz,o yuzden belarus olmus galler olmus muhim degil.sonuc belli nasıl olsa

Philia Network dedi ki...

Arjantin maçının olması için çok zamandır uğraşılıyor fakat çalıştığınız match agent'la alakalı bir şey bu. Geçen sene Brezilya'yla oynarken bunun Kentaro organize etmişti örneğin. Bir de iç sahadan ziyade deplasmanda oynamayı tercih ederiz biz genellikle. Yaklaşık 20 teklif geliyor ve biz birisini seçiyoruz. Bunda en önemli etkenler verilen para, hazırlık maçındaki rakibin finallerdeki rakiplere benzer bir oyun oynaması. Belarus'a bir maç borcumuz var onu ödüyoruz, Ukrayna'ya da böyle bir maç borcumuz var onu da Ağustos'ta öderiz.
Yanılmıyorsam 26 Mart sonrası Euro takımları kendi aralarında hazırlık maçı da oynayamıyorlar. Euro hakemleri de herhangi bir Euro takımının hazırlık maçını bu tarihten sonra yönetemiyorlar.

Pads dedi ki...

Dayak yememek icin oynamiyolardir bizimle, haklilar da. Bizim ligde harala gureleye aliskin topcular basar tekmeyi onune gelene. Hazirlik macinda kavga kulturunu gelistirmis bir milletiz vesselam.