27 Mart 2008

Düşene Bir Tekme

Roberto Carlos onu Fener'e getirdi, bugün bütün gazetelerde boy boy resmi var. Aziz Yıldırım verir 90 milyon euro'yu diyor Carlos. Bunu da gördük. Ronaldinho'ya İspanyol medyasında hergün sallıyorlar, alemci, antrenman yapmaz gidiyor bu böyle. Düşene bir tekme de eski hocası Luis Fernandez'den gelmiş. Fernandez'in anılarını kaleme aldığı kitaptan kısa bir pasaj: "Ronaldinho Paris'e geldiği zaman futbolun bireysel bir spor olduğunu sanıyor, taktik falan anlamıyordu. Herşeyi ben öğrettim. Odasına fahişe çağırır, alem yapardı". Fotomaç, 6 ay Adriano Fener'de yazmıştı. Şimdi 2 ay da bunu yazarlar. İkisi de Brezilyalı, ikisi de "ben gecelerin adamıyım" dinliyor Serdar Ortaç'tan. Bence beraber oynarlar aynı takımda. Ajax'a alacaksın bunları. Amsterdam gecelerinden direkt maça akarlar...

7 yorum:

aşkın dedi ki...

Abi son 3 satırdaki yorumların çılgın atıyor, devamını da görürüz inşallah

kutay dedi ki...

ronaldinho kaybolup gidecek bu gidişle. buna en çok ertem şener üzülür. "o öpücük kime" diyordu bir zamanlar barca maçı anlatırken.

k3ys4n dedi ki...

Milan'a gitmesi Ronaldinho için çok iyi olur. Milan bu konuda aldığı oyuncunun kıymetini bilir ve istikrasız sönmüş topçuları yeniden parlatmasını bilir.

Yağız Gönüler dedi ki...

30 dakika oynayabilirler kalan enerjileriyle artık :)

dinazor dedi ki...

@vincenzo;
30 çok olmuş..Hollandalı kızlar o kadar kötümü ya..

Azgard dedi ki...

Bu tiple ancak bu olur...

kerem ce dedi ki...

inter' le anlasmak üzere oldugu dogruysa gelecek sezon verir alemin gözüne adriano kardesiyle beraber.