24 Mart 2008

83 Günde 9 Mağlubiyet

Schuster, "Ramos-Cannavaro-Pepe-Heinze'li defans için dünyanın en iyisi" dedi. Heinze'yi 11'e koymamıştı ama o dünyanın en iyi defansı Valencia'dan Santiago Bernabeu'da 3 yedi. Sezonun ilk yarısında o Valencia'yı seyircisi önünde perişan etmişlerdi. La Liga'da puan farkı yine 4'e indi. Koeman'ı önce Rijkaard kurtardı, kupada finale yolladı şimdi de Schuster fiyakasını arttırdı. Teknik adam dayanışması buna diyorlar galiba. Real Madrid, 2008 yılında 17 maça çıktı. 2 Şampiyonlar Ligi, 3 Kral Kupası ve 12 Lig maçı. 9 mağlubiyet, 8 galibiyet. Hala Real Madrid şampiyon olur iddiasındaydım ama 83 günde 9 mağlubiyet alan Schuster'in gelecek sezon bu takımın başında olmayacağı da aşikar...

8 yorum:

kutay dedi ki...

kezman ve semih in aynı anda sakatlandığını düşündüğümüzde fenerbahce nin elindeki tek forvet ilhan parlak. bence aynı sıkıntı real de de var. nistelrooy un yedeği soldado olmamalı. bugünlerde acaba morientes i arıyorlar mıdır?

oKs dedi ki...

Luadrup denemesine girmeden kısa yoldan Morinho amcam gelir mi? Ha buna Galianni ne der? Sormak lazım...

tknycl dedi ki...

everything is something happened..

Chucky dedi ki...

Saviola'yı da hiç düşünmedi adamlar yahu, madem böyle bir anda da oynatmayacaktınız ne diye aldınız adamı demezler mı?

Unknown dedi ki...

Realde kötü gidiş devam ediyor ona bir lafım yok da su Valencianın yedigi ilk golu aklım almıyor iki gündür. Kendimi kalecinin (veya herhangi bir Valencia oyuncusu) yerine koyunca Helguerayı evire cevire dövmekten baska bir cözüm bulamadım.

baha dedi ki...

Hayatinin macini cikaran Timo Hildebrand'a da haksizlik etmeyelim.

İmkansizi gerceklestirdi resmen, hele arka direkte pes pese cikardigi iki top var ki. Alman kalesi icin yasanan cekismeyi gorunce imrenmiyo diil insan..

Adsız dedi ki...

iki takım da o kadar kötüydü ki. real 6-7 yemediğine dua etsin, ama karşılarındaki takım da her atakta pozisyon veriyordu, onlar da rahat o kadar atabilirdi.

maçı seyrederken schuster'in bu sözünü hatırladım ben de. defansına bu kadar güvendiği için gago, guti ve sneijder'den oluşan bir orta saha ile çıkıyor olmalı. bu 'ya herro, ya merro' anlayışı zaten maçların yarısını kazandırıp yarısını kaybettiren.
o yüzden sorun van nistelrooy'un sakatlığı ve yedeğinin olmaması değil. diarra sakatsa yerine öyle mücadeleci iyi bir orta saha yedeklerinin olmaması.

Chucky dedi ki...

Genel olarak değerlendirdiğimizde İspanyol takımlarının en büyük probleminin simon templar'ın söylediği mücadeleci ve moda klişelerden "oyunun her iki yönünde başarılı" olabilecek futbolcu kıtlığı.