8 Ocak 2008

Ronaldo Gazeteciliği

Adı üstünde profesyonel futbol. Dünyada satın alınmayacak futbolcu yok. Bastırırsın bonservisini, oyuncuya da eski kulübünden daha yüksek bir yıllık ödersin, ne renk aşkı kalır ne bayrak adamlık. Bunun istisnası Maldini'dir, Raul'dur ancak. Torres de derdik bir zamanlar Owen da, Nesta da... Lafı bizim spor medyasında çıkan Ronaldo haberlerine getireceğim. Bonservisi 10 milyon euro altına inmiş bu adamı bizim memlekete getirmek hayal değil, kağıt üzerinde Kezman'ın geldiği fiyattan ya da Anelka'dan bile daha ucuz. Lakin her gün spor gazeteciliği adına Ronaldo Fener'de, Ronaldo'nun aklı Fener'de manşetleriyle 1. sayfa yapmak ne demektir; bunu anlamış değilim. Bu senaryonun başrolünde 20 gün öncesine kadar Adriano vardı. O olmadı şimdi ver Ronaldo'yu manşetten kurtul. Ronaldo'dan ağzından haber yaz, sitesinden sarı-lacivert logo ile mesaj yolladı dedi, menajerinin ağzından hikaye kurgula. Adam, Milan kampında. Her gün konuşan biri de değil. Konuştuğunda da dediği şudur: Flamengo'nun teklifini biliyorum. Ben, Milan'a olan borcumu ödeyeceğim. Bu formayla gollerimi atmak istiyorum vs... "Haber işte burada, İtalyanca bilmeye de gerek yok. Bir satırında Fenerbahçe geçmezken; yarın yine Ronaldo'nun bileğini kessen sarı-lacivert akar diyecek bu adamlar. Boşa konuşuyor, boşa yazıyoruz...

14 yorum:

Trofolo dedi ki...

Fenerbahce Ronaldo'yu aldi.

Adsız dedi ki...

lafla peynir gemisi yurumez demisler. hep bos laflar bos konusmalar degil mi bu hayatta?

Adsız dedi ki...

fener ronaldoyu alır.alır da sadece 1 sene önce oynadıkları uzun eşşeği devam ettirmek için gelir saraçoğluna(hatırlatma:robinho eğilir ronaldo atlar,sonra ronaldo eğilir baptista atlar,baptista eğilir carlosun boyu kısa kalır atlayamaz falan filan:))))..barnebaudaki gol sevinçleriydi bi ara..o günden beri carlos öleeee eğilmiş ronaldoyu bekler,bunu kimse bilmez:))))

siyahh dedi ki...

bana ronaldo bu lafları sözleşme yeniletmek için kullanıyor gibi geliyor bu sezon sonu sözleşmesi bitecek sanırım

Adsız dedi ki...

Fener Ronaldoyu alabilir alamaz degil ama ronaldo gelirse ikinci kezman vakası yaşanır.
Bugünkü Hıncal Uluç'un yazısını okumanızı tavsiye ediyorum.

Bizim medyada artık dünyada yıldızlaşmış oyuncuları,Teknik direktörleri fenerbahçeye transfer etmek adet oldu.

Havadan yazı yazıp herkes para kazanıyor.İnananlarda hevesleri kursaklarında bir diger yalan habere dogru ilerliyorlar.

Adsız dedi ki...

" kimono " kardeş ronaldo gelip de r.carlosun üzerinden sana doğru uzun atlayabilir. büyük laf etmeyelim plx

Adsız dedi ki...

bakınız dünün eurosport haberi: Ronaldo Wants To Stay - Ancelotti
Tue 08 Jan, 11:09 AM


AC Milan coach Carlo Ancelotti is confident Ronaldo will remain at the club despite interest from Brazilian club Flamengo.

The 31-year-old, who is under contract with the Rossoneri outfit until the summer, has been linked with a return to Brazil.

Ronaldo has struggled with a muscular problem since the summer and has made just one appearance for Milan this season.

"Ronaldo is well," said Ancelotti. "His condition has drastically improved and hence, he is happier.

"In any case there's no need to clarify his future between him and the club, he wants to remain at Milan


hani o kadar gizli ki görüşmeler bırak ancelotti'yi, ronaldo'nun bile haberi yok...

bonfire dedi ki...

Carlos da devrede.

http://www.sabah.com.tr/haber,B1773A6B2C3D423091DD5AA0450B7F4D.html

Adsız dedi ki...

üstelik bu haberler fb yalanlamasına rağmen devam ediyor. FB yönetimi yalanlama duyurularında attıkları başlıklarla medyayı ti'ye alıyor. Medyada yalanlama haberleri yapan fenerbahçeyle şunu şu kadar yalanladı diye haber yapıp dalga geçiyor kısaca sallamıyor. Bu arada Ronaldo halen çok iyi bir oyuncu ve seria a'da iyi oldugu takdirde gollerine rahatlıkla devam edecektir

orkun dedi ki...

Ronaldo'yu almak şu anda niye bu kadar marifetmiş gibi görülüyor da "alamazsın" muhabbeti yapılıyor, hiç bir şekilde anlamış değilim. Ben kesinlikle gelmesini istemem.

kerem ce dedi ki...

o kadar çok futbolcu için gelir, gelecek, geldi, hanımından haber bekliyor, çocuğuna okul arıyor, boğaz manzaları evi hazır, başkanım beni al dedi, daha önce geldiğinde türk yemeklerine hayran kaldı bla bla diyorlar ki; sonra bi de futbolcu gelince biz 6 ay önceden manşetten verdik demiyorlar mi.. nefret edilesi.

olurolur dedi ki...

Bütün Türk futbol medyasının toplamı , senin burada gönüllü yaptığın işin 10'da birini yapmıyor arkadaş. Anlamıyorum nasıl oluyor da her şey tıkırında devam ediyor.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Adriano imzayi cakip kurtardi kendisini Foto-ivizzivir mansetlerinden, sira Ronaldo'da...Kalmak istiyorum Milan'da diyor adam, bizim medya israrla yaziyor...Bari sen de at imzayi Flamengo'ya, hem kendini hem bizi kurtar, kardes kardes de takilin Adriano'yla o bar senin bu bar benim...

Adsız dedi ki...

çünkü en çok satan en çok alan sorgulamayan bu haberle zevkin doruğuna çıkan taraftar en çok izlenen en çok haber yapılan takım..biri boşa düşsün kavga etsin ertesi gün fener'de..collocini gallardo bir saniye ronaldo bir ömür sürer