7 Ocak 2008

İyi Seneler Londra

Aklına saygı duyduğum adamlardan biridir Berkun Oya. Defacto, sıradışı bir programdı, bildiğim sponsor bulamadığından yayından kalktığıydı. Gerek yok zaten böyle programlara, bizim millete Acun ve kutuları yetiyor. Berkun Oya'nın senaryosunu yazdığı ve yönettiği İyi Seneler Londra merak ettiğim filmlerin başında. Denis Lavant gibi bir adamı bir e-maille ikna edip filminde oynatmış bu adam. Müzikleri de "bak giderim ha" Fazıl yapmış...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

hepsi iyi güzel de Fazıl Say'a koyduğunuz sıfat yakışmamış.

Adsız dedi ki...

beyoğlu sinemasında oynuyodu geçen hafta ama kaldırdılar sanırım. seyirci çekmesi zor, izlemesi de çok zor bi film. ama böyle adamlar lazım özellikle dankek reklamında oynayan adamın rolü çok beğendim ben.

Trofolo dedi ki...

"Op'la Zo'nun Drami"nin tadi hala damaklarimda.. Yildiray Sahinler'e de bu vesile bir selam edelim.

Adsız dedi ki...

dankek te oynayan adam ali atay olur. adı kayda girsin istedim. simdilerde şovda eşref saatinde para kazanıyor. ama asıl işi elbette tiyatroda. yıldıray şahinler ise inönü nün kapalısından. penche.com da yazıyordu bir ara galiba. sıkı kartal.

Adsız dedi ki...

Açıkçası "Acun'un Kutuları" ve yazının sonunda Fazıl Say'a yaptığınız kategorik yaklaşımı ben çok beğendim, arkadaşın aksine.

Çok zekice, el emeği göz nuru işler oluyor bu sitede. Spor basınının De Facto'su da bu site diye düşünüyorum.