8 Ocak 2008

İkindi Vakti Londra'da

Transfer spekülasyonundan öteydi; artık resmileşti. Chelsea, Bolton'dan Anelka'yı resmen istedi. Açar'ı elinde tutan Bolton olduğundan Chelsea şimdi bonservis bedelini bekliyor. 18 milyon euro'ya işin biteceği yazılıp çiziliyor. Anelka da böylece amacına ulaşmış olacak. Fenerbahçe'den Bolton'a giderken burayı bir zıplama tahtası olarak kullanacağını söylemişti. Geçen sezonu iyi bitirdi, bu sezon da 10 golü var. Drogba da sezon sonunda ayrılacak. Mourinho nereye giderse o da oraya gidecek gibi duruyor. En yakın ihtimal de Milan. Bolton bir kayıp da kalede verebilir. Barça'da 2. kaleci Jorquera sakatlanınca hiç hesapta olmayan bir kaleci arayışına girdiler. Bolton'dan Jaaskelainen listesinde ilk sırasında. Ara transfer beklenenden de sönük geçiyor. Yeni yılın ilk haftası rehavetine verelim kalan 3 haftada biraz hareket illa ki olacaktır...
Hikayenin devamı: Bolton, Chelsea'nin teklifini az buldu. Eli güzel, bir rest bekliyorlar Londra'dan...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bu adamda bu iplemezlik, bu hırstan yoksunluk olduğu sürece bir yerde dikiş tutturabileceğini sanmıyorum. ama sırf bu özelliklerinden dolayı çok seviyorum keratayı. fenerde oynarken bile gol atmasını isterken yakaladım kendimi.

Detharmonic dedi ki...

İlginç bir kariyeri oldu bu adamın. İnişli çıkışlı gözükse bile aslında hepsi çıkışı yakalamak için atılmış adımlardan oluşuyor.

el-faruk dedi ki...

iyi bir insan ve futbolcu ama bulunduğu konumun her zaman ötesini istiyor ve bu yanlış. chelsea'ye gitse bile memnun olacak mı diye düşünürüm ben.


hadi hayırlısı

Adsız dedi ki...

anelka chelsea'de cup-tied olmasın diye bolton tarafından kupa maçında oynatılmadı.e daha ne olsun.bize hayırlı olsun demek düşer artık...

Adsız dedi ki...

piyangi biletine bu kadar parayi ancak chelsea verir zaten. dunya uzerinde adi anelka olmayan herhangi bir oyuncu boyle top oynasa 50 mio euro ederdi herhalde. ama anelkaya bu bile cok. oglum olsa evden kovarim, adamin psikolojisini bozar bu suratsiz.