16 Ocak 2008

Geordie Messiah 2.0

Sam Allardyce gittikten sonra Manchester United'dan 45 dakikada 6 gol yiyen Newcastle yana yakıla hoca arıyordu. Fransız Deschamps'ın adı geçti en son. Juventus'tan yok yere yolladılar bu adamı. Harry Redknapp sağolun almayayım dedi. Bu kaostan Kevin Keegan ismiyle çıkmak her kulübün harcı değil. Bizim siyah beyaz televizyonun en güzel topçularından Keegan 3 yıldır yedek kulübesinden uzaktı. Newcastle taraftarı ona tapar. Lakabı da Geordie (Newcastle muhtarında kaydı olanlar) Mesihi'dir. Takımı Premier Lig'e çıkartan, dönemin fırtınası (sanki bugünün değil!) Manchester United'ın ardından 2. yapan Kevin Keegan'dır da; benim yine bir çekincem var. Bu bir zamanlar efsane oldukları kulübe 2. kez dönüp hüsranla ayrılanlar kulübü var ya? İşte oraya bir zaman sonra Kevin Keegan da üye olur mu acaba? Bu kez Ginola, Asprilla yok ama Kevin Keegan'lı Premier Lig daha güzel. Biliyorum rezil bir final cümlesi oldu...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

yazıda adı geçmiş, deschamps'ın bundan sonraki teknik direktörlük kariyerini gerçekten merak ediyorum.. monaco'yla ilk senesinde 15. olup, sonraki sene 2. olması, cl'de final oynaması, juventus'u fazla vakit kaybetmeden serie a'ya taşıdıktan sonra kovulması.. kısa zamanda çok enteresan şeyler yaşamış..

oyunculuk kariyerindeki başarıları yakalaması zor gibi ama yine de üst düzey bir takımda (büyük liglerden birinde, tercihen birinci ligde) görmek isterim didier'i.. hatta koeman yerine valencia'nın başında görmek daha hoş bile olabilirdi..

umutation! dedi ki...

Emre ilk maçta yaktı kendini yine. Ondan sonra hoca taktı oluyor...

Adsız dedi ki...

şu bir gerçek ki,
son 2 sezondur oynanan rezil toptan çok daha güzel bir top oynatacaktır,
şuanda toon army'nin ihtiyacı olan şey bu formayı giyecek adamlar....
kim olduğunu söylemek uzun sürer,
kimlerin olmadığını söleyelm bir çırpıda,
banko emre, martins,cacapa, viduka,carr.

olurolur dedi ki...

Yılmaz Vural kurtarır Newcastle ı . gerisi yalan ;)