11 Ocak 2008

Ercan Taner NTV Spor'da

Günün bomba transferi Anelka değilmiş meğerse! Medyada yılın bombasını NTV patlattı. Ercan Taner NTV Spor'da. Haberi NTV Spor Servisi'ndeki arkadaşımdan da doğrulattım. Şubat ayından itibaren Ercan Taner artık NTV Spor'un naklen yayınlarında. Lig TV elindeki en iyi spikerini kaybetti. Süper Lig maçlarında; -ki özellikle derbilerde- özletecek kendini Ercan Taner. En sıradan, ruhsuz maçı bile kanlı canlı anlatan adamdır. Yolu açık olsun, NTV Spor'a da hayırlı olsun...

12 yorum:

Unknown dedi ki...

bu şu demek oluyor ki en ruhsuz alman ingiliz ligi maçları bile deli gibi takip edilecek.

Eren Soydaş dedi ki...

Anlaşılan Ntv Okay Karacan'ın acısını çıkarmaya karar verdi. Ah be Okay abi, şu muhteşem kadroda kalsaydın fena mı olurdu. Ama biz senin bir gün yuvana geri döneceğini biliyoruz. Kırgınlıklar unutulur elbet. Tam da Ntv Spor kanalı kuruyorken bu gidişin bizi fena sarstı. Son olarak:

-Messi vurdu gol oldu !

Çok iyi oldu, çok...

Kartal Bafiler dedi ki...

Ntv spor kanalını açınca transferler kaçınılmaz olmuştu ama hangimiz Ercan Taner'in transferini beklerdik ki ?
Neyse fena da olmadı bence.

tuncaua dedi ki...

ntvde bi ispanya ligi kaldı,bi de yamulmuyorsam E2 ağırlıklı bi alman ligi..Bu kayıp başlı başına dsmartın bi dahaki ihaleyi alıcağının da göstergesidir..Ercan taner geleceği görmüştür,iyi de yapmıştır..Şansal'ın altında ezilmek için yaşı geçmiştir ve kendisi de bunun farkındadır..Güntekin Onay seviyesinde başlayacağından da adım gibi eminim..FOX'ta her gördüğü zenci kele makalele diyen bi adam var(makalele 16 kişilik kadroda yoktur,makalele dediği adam bazen diarradır bazen geremi:)),öldürdü hatta hayatımızı çaldı ingiltere ligini anlatırken..Keşke foxa geçseydi yani,yada ingiltere ligi evine yani ntvye dönsün:)))

Adsız dedi ki...

ercan babanın kendine has vurgularını ispanya ligi maçlarına görmek heyecan verici olacak.

rooonalldinyoyu attı hakeğğmmmmm!! eğvet attııııığ!!!!!

Detharmonic dedi ki...

"Arif attı.." demesi yeter onun..

Adsız dedi ki...

o değil de bizim üç kuruşluk türkiye ligi zevkimiz de yalan oldu. merak ediyorum acaba yerini kimle dolduracak ligtv? üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.

Adsız dedi ki...

sanki bir sorun vardı.. derbileri hep o kötü sesli adam onur anlatıyordu. ercan taner eskisi gibi değildi sanki lig tvde...

ii oldu bencede... seneye premier ligi alıp bizi fox tv işkencesinden kurtarırlar inşallah...

Adsız dedi ki...

harbiden bir önceki yorum rüyalrıma giren bişey premierligi ntv de görmek anti-fox anti-bilgehan demir anti-verkaç

Adsız dedi ki...

Ozturk Pekin mac anlatmasin da sessiz de izlerim gerekirse

Ortega dedi ki...

Ercan Taner'in herhangi bir rahatsizligi falan mi vardi? yoksa yillar mi yuzunu bu sekle soktu?

transfere gelince; muthis bir haber tabii. Barca-Real macini anlatacak adam ariyorduk, iyi oldu.

lostinthefutureplay dedi ki...

Bizim için İspanya veya Almanya liginin anlatılması daha önemli yoksa kendi ligimizin mi?. Ben burdaki yorumlara anlam veremedim bu yüzden. Ercan Taner yıllardır Türkiye ligini anlatan bir markadır artık tıpkı İngiltere ligindeki John Motson gibi. Kendisi için farklı bir kariyer olacaktır belki ama başladığı gibi bitirse çok daha hoş olurdu..