12 Aralık 2007

Son Kurban Gerrard

Dün akşam Porto-Beşiktaş maçı ile Marsilya-Liverpool arasında gidip gelirken, ekrana kaleci Reyna gelince şerefsizim aklıma gelmişti. İster misin şimdi yine bir Liverpool'lu futbolcunun evine soysunlar. Şom ağızlı değilimdir ama Liverpool'lu hırsızlar bu işi biliyor. Gerrard önce penaltıyı kaçırıp, sonra golünü atarken adamların onun evini soyuyorlarmış. 4 kişi karısı evdeyken mücevherleri alıp götürmüş. Liverpool'da bu son 1.5 yılda 6. vaka. Dudek'in Porsche'unu, mücevherlerini ve 2005 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu madalyasını çalmışlardı ilk vukuatta. Kaleci Reina'nın evini Chelsea ile Şampiyonlar Ligi yarı finali oynarken boşalttılar. Adam Bang&Olufsen'e dünya para dökmüş, alayını götürmüşlerdi. Bir de Porsche Cayenne'i. Daniel Agger ve Peter Crouch da formayı çekip sahayı çıktıkları dakikalarda soyulan futbolcular. Adamlar ellerinde Liverpool fikstürü şimdi bir başka soygunu planlıyorlardır...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Sadece Liverpool fikstürüyle de ilgilenmiyorlarmış Kuyt'un evini de Hollanda-Lüksemburg maçı oynanırken soymuşlar.

Bu kadarı da tesadüf değildir herhalde kesin bu işte Evertonluların parmağı var :)

farawaysoclose dedi ki...

Yıllar önce GS'li bir futbolcunun da tam maç sırasında evini soymuşlardı...kimdi..kimdi..

Unknown dedi ki...

abi bu ne hız yaw,daha sabah okudum london paper da,hemen koymuşun buraya,takdir

Unknown dedi ki...

okocha'nın da kırmızı ayakkabılarını çaldıydık memlekette :)

Adsız dedi ki...

Hakan Şükür'ün evini soydulardı galiba, 5-1 lik kupa maçında.

Unknown dedi ki...

ha bi de şey vardır,tam hatırlayamadım ama avrupa kupası maçı olması lazım,sami yen de heralde,maç sırasında soyunma odasının demirliklerini keserek misafir takım oyuncularının cep telefonlarını falan çalmışlardı.yanlış bilgi varsa özür.

Adsız dedi ki...

Pingel Fenerbahçe'ye transfer olduğunda omuzlara alınmıştı. dereağzında omuzlardan indiğinde cüzdanı yoktu. imzayı atar atmaz soydular adamı hemde onlarca kamera fotoğraf önünde.

Adsız dedi ki...

feyenoord hazırlık maçıydı. van gobbel, feyenoord'daydı o zaman.

n0s dedi ki...

hırsız fowler