10 Aralık 2007

Çakma Beckham'lar

2 post aşağıdaki "Carolina Baldini için kimdir, ne yer, ne içer?" sorusu geldi. Diego Simeone 'nin 3 çocuğunun annesi. 32 yaşında. Simeone 37 olmuş bu arada. Ben futboldan devam edeyim. Geçen sezon Estudiantes'i şampiyon yapan Simeone'nin karısı ile verdiği pozlar elbette ki şu soruyu sordurmuş: "Siz Arjantin'in Beckham'ları mısınız?" Simeone yok demiş de fotolar Victoria-David Beckham (kapı zilinde de böyle mi yazıyordur?) kokuyor. Lakin Simeone çifti, İngilizlerden çok daha fiyakalı, kara kuru Victoria yerine biz Carolina alalım. Diego da iyi bir kardeşimizdir. River Plate'e teknik direktör olursa hiç fena olmaz. Aralarında eski bir hesap da vardır Simeone ve Beckham'ın. Simeone, 1998 Dünya Kupası'nda Beckham'ı oyundan attırmış, Beckham da o zaman vatan haini ilan edilmişti. Bu post vesilesiyle "Türkiye'nin Beckham'ları"; Demet-İbrahim Kutluay çiftine de selam ediyorum...

2 yorum:

farawaysoclose dedi ki...

Demet Kutluay başka gezegenden, çocuğunu büyütürken iyicene garipleşti niyeyse.
Geçenlerde İlhan Mansız'ın yatak ambiansında çekilmiş resimleri vardı gazetede "Türkiye'nin Beckham'ı" diye. Tümer Metin de Türkiye'nin 50 centi zaten!
Sanırım Beckham eksiğimiz yok ama Victoria eksiğimiz çok. Hımmm eğer Alpay-Cansu çifti Türkiyede kalsaydı onlar olabilirler miydi??

millonario dedi ki...

el cholo river e gelecek gordo aguilar gidecek dertler bitecek