3 Ekim 2007

Damardan 11

Hapçı, ilaççı; ibne Eczacı tezahüratı yapılırdı bir zamanlar Spor Sergi'de hey gidi günler heyyy diye haykırır; futbolda kafası güzel ya da mamalılar-salon dilinde dopingli- 11'i yaparım.
Mark Bosnich: 2003 yılında kokainden başı belaya girdi. Chelsea kalecisiydi şimdi ne yapar bilmem.
Abel Xavier: Anabolik streoid testi pozitif çıktı 2005 yılında. Artık adı Tuncay'ın takımı olan M. Brough'da oynuyordu. Şimdilerde Los Angeles Galaxy'de artist Beckham ile beraber. Zeytinburnu çocuğudur Abel.
Jaap Stam: Lazio forması giyerken nandrolon testinden çaktı. 5 ay ceza aldı. Louis Van Gaal'ın yaktığı adamlardan.
Rio Ferdinand: Evinde televizyon seyrederken 5 saat yerinden kalkmayan ve dizini sakatlayan bir adamdır bu. 2004'de testten kaçtı, Euro 2004'den kesik yedi.
Fernando Couto: Stam'ın Lazio'daki ekürisi. O da nandrolon testinde duvara tosladı. Domuz eti çok yiyoruz ondan dediler, kimseye yediremediler.
Lee Bowyer: Boş zamanlarında ırkçılık yapan bu lavuk 1994'de Charlton'da oynarken otunu yanından ayırmıyordu. Tedavi ettiler ama beyni uyuştu bir kere.Shaun Newton: West Ham'lı. 2006 yılında kokain çekti, pişmanım dedi.
Edgar Davids: Yine nandrolon. 2001 yılında Juventus forması giyerken yakalandı. O zamanlar pek modaydı bu nandrolon.
Maradona: 1992'de kokainden sağa çekti. 1994 Dünya Kupası'nda efedrine kanında geziyordu. Fidel Castro'nun misafiri oldu, tedavi oldu.
Adrian Mutu: Chelsea'da oynarken kokain çekiyordu. 7 ay ceza aldı. Sonraları toparladı, Fiorentina'nın en güzel adamı oldu.
Christophe Dugarry: 1999 yılında nandrolonu meşhur edenlerden. Büyük topçuydu, Fransız televizyonlarında yorumculuk yapıyor...

5 yorum:

Kartal Bafiler dedi ki...

Rio Ferdinand ın saçı nedir öyle yahu,coco negro saçlarada bayılırım,ufak siyahi çocuklarıda daha da şirin yapar bu saç :)

Adsız dedi ki...

hasan şaş diyecem de bu kadar karizma adamın yanına bildiğin, yuttuğun ağrı kesiciden ceza almış bi adam yakışmaz herhal.

Adsız dedi ki...

hasan saf adana çocugudur yapmaz öyle şey zaten bizle top oynardı sahilde karataşta.

psikopat 11'den sonra alemci 11 'ide bekleriz aceto dan..ronaldo,dyer,yine bowyer vs..

snt dedi ki...

Arjantin milli takımının yakışıklısı claudio paul caniggia vardı. Uyuşturucu sonrası ortaya çıktığında tombul bir maymuna benzemişti.

Adsız dedi ki...

maradonaya saygida kusur yok, pek guzel