4 Ekim 2007

And the Oscar goes to Dida

Glasgow'da sağnak yağmur altında kıran kırana bir maç oldu. Celtic'liler Kaka'nın canını yaktılar, sonra da golü attılar. Beraberlik dandik bir penaltından geldi. Son dakikada Celtic yazdı ve ne olduysa ondan sonra oldu. Bir taraftar -sanırım- Dida'ya "nasıl geçirdik" demek için sahaya atıldı, fotolar anlatıyor zaten olayı. Dida'nın yanağına dokunuyor, Dida kovalıyor gibi yapıp kendini yere atıyor ve sahayı sedyeyle terkediyor. İtalyan işi tabii bu numara. Galliani "Biz Avrupa şampiyonuyuz, sahada kaybettik, şikayetçi olmayacağız dedi. İşte bu güzel. Dida'ya en son kafasına meşale atan İnterlilerdi. 4 maç ceza yemişlerdi. Fotolar yetmez seyretmek istiyorum diyen de böyle buyursun

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Mondragon da yapmıstı sanki...

Adsız dedi ki...

hakikaten cok ayip taraftarin girmesi ayri bir ayip tabi ama didanin yaptigi cok daha buyuk ayip buyuk futbolcuya yakismayan bir olay.
bizim memlekette olsa hukmen tahkim karariyla milana verirler maci o ayri mesele.

Trofolo dedi ki...

Anonymous türksün di mi :)

Adsız dedi ki...

modi'nin numaraları meşhurdu zaten :)

Kartal Bafiler dedi ki...

Deplasmandaki bir Olimpiakos maçıydı galiba,Mondi orta sahaya kadar koşup Yunan'lı topçuya kafa atıp herifin dudağını patlatmıştı,aynı anda kendinide yere atarak yüzünü tutmuştu,Hakem geldi ve ikisinede sarı kart gösterdi.

Ben bugüne kadar bundan büyük tiyatro görmedim.

Comertsk dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=WHQCBHhyI-E

Bu da aslan parçası mondinin hareketi.Dida napsın hassas çocuk dayanamamış :D
Allahım bi de kafasına buz torbası tutmuyor mu:D

Adsız dedi ki...

olimpyakos maçındakine baya benziyor.ama mondi daha ustaca yapmıştı.maçın tekrarını izledim adam 5 metre kovalıyor sonra birde yığılıyor ne hikmetse.adalıların italyanlara koymasını seviyorum..

Unknown dedi ki...

mondi nin yaptığına ben pek benzetemedim,biraz trabzondaki olaylara benziyor,burda tabi türk futbolcu olmadığı için ortalık karışmaz ama sahaya taraftar giriyor,futbolcuların arasında olsa neyse,hani hep der ya spor yazarları allah korusun elinde yaralayıcı bi alet olsa,hakkaten öyle,dida mondi aynı kafadan belli de,celtic paparayı yer gibime geliyo