5 Ekim 2007

River Plate-Boca Juniors derbisi E2'de

Bu Türk televizyonlarında bir ilk. River Plate-Boca Juniors derbisini ilk kez bir Türk televizyonu naklen yayınlayacak. Yıllardır bizim millet de bu derbiyi seyretsin diye yırtınıp durduk. Hafta başında Tribündergi'de başlayan kampanya ses getirdi ve aslan Spor Servisi, NTV Spor Servisi maçı aldı ve Pazar akşamı E2 kanalında saat 20:00'de naklen yayınlıyor. Bu ilke ancak NTV imza atardı ve işi bitirdiler, derbinin yayın hakkını satın aldılar. Bu blogdan yolu geçen herkesi NTV Spor müdürü Fuat Akdağ a bir teşekkür e-maili yazmaya davet ediyorum. Ricamdır.

7 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

Harika bir haber. Öncelikle bu yoldaki mücadeleniz nedeniyle size, sonra da sayın Fuat Akdağ'a teşekkürler.

Adsız dedi ki...

haber güzel de, e2 denen meret kablolu da neden olmaz ki? abidik gubidik bi dünya kanalın arasında e2 yok. yine de sağ olsun ntv. futbol onların işi hakikaten.

Kartal Bafiler dedi ki...

Fuat Akdağ'a teşekkür maili yazmayan İsmail Güldüren olsun...

mert dedi ki...

süper bir haber tabi ki, türkiye'nin en kaliteli spor servisi (hele ki "hem gol hem penaltı" diye böğürebilen spor servisi müdürlerine sahip kanalların yanında) gerçekten adına yakışır bir hareket yaptı yine, ancak e2 olması kötü oldu, zira yine de izleyemeyecek büyük bir kitle olacak gibi geliyor, umarım bir sonraki ntv veya cnbce'de yayınlanır (cnbce zor ama ntv neden olmasın)

Adsız dedi ki...

arkadaşlar e2 yi bilgisayardan izlemek için sipru isimli programı indirmek gerekiyor.google a sipru yazdıktan sonra direk download sayfasına gidip programı indirebilirsiniz.herkese iyi seyirler.bu derbinin yayınlanması konusunda ısrarcı ve haklı tavrı yüzünden acetobalsamicoya ayrıca teşekkürler.fuat akdağ da baba adammış bir kere daha anlamış olduk.

Comertsk dedi ki...

sipru yu kotalı adsl kullanıcılarına tavsiye etmem...

Adsız dedi ki...

walla katkısı olanlara teşekkürlerimi sunarım.. sevgili aceto (başka nasıl hitap edeceğimi bilemedim walla) bağıra çağıra yayınlattın superclasicoyu...gözümüz gönlümüz açılacak walla...

Maçın hemen ardından ülkemizde Belluschi Fenerde , Palacio Fenerde başlıkları atılır demedi demeyin...

Fotomaç kaçırmaz bu fırsatı...