30 Ağustos 2007

Barcelona: 5 Inter: 0

Antonio Puerta 'nın hayatını kaybetmesi sonrasında Real Madrid, S.Bernabeu Kupası'nı erteledi ama Camp Nou'da Joan Gamper Kupası oynandı. Barcelona sahaya sırtlarında 16-Puerta yazılı formalarla çıktı. Marca'nın hepimiz Puerta'yız manşetindeki gibi. Geçen sezon Bayern Munih'i 4'lük yapmışlardı. Bu kez zam yaptılar; yedek ağırlıklı Inter'e 5 attılar. Maçı 90 bin kişi izledi. Goller penaltıdan Ronaldinho, Giovani Dos Santos, Toure, Iniesta ve Motta'dan.BARCELLONA-INTER 5-0 (3-0)
MARCATORI: 7' pt Ronaldinho (rig.), 12' pt Giovani, 37' pt Tourè; 11' st Iniesta, 34' st Motta.
BARCELLONA (4-3-3): Jorquera (1' st Valdes); Zambrotta (1' st G.Milito), Oleguer, Marquez (1' st Thuram), Abidal (1' st Sylvinho); Tourè (22' st M.Crosas), Xavi (1' st Iniesta), Deco; Giovani (1' st Messi), Ronaldinho (1' st Eto'ò; 6' st Motta), Henry. In panchina: Ezquerro. Allenatore: Rijkaard.
INTER (4-3-1-2): Toldo (17' st Alfonso); Burdisso, Rivas, Chivu (42' Filippini), Cesar (40' st Pedrelli); Pelè (1' st Filkor), Cambiasso, Solari (22' st Fatic); Jimenez (15' st Recoba); Crespo (14' st Maaroufi), Adriano (14' st Balotelli). In panchina: Esposito. Allenatore: Mancini.

4 yorum:

Anıl dedi ki...

Her ne kadar Inter ikinci yarıyı %90 yedek takımla tamamlasa da bu durum Barcelona'nın iyi oynadığı gerçeğini değiştirmez. Bi' de Henry atsaydı tadından yenmezdi.

mert dedi ki...

puerta'ya barca'nın yaptığı jest çok hoşmuş, takdir ettim.

Adsız dedi ki...

eto yine sakatlandi. allahim ya

ısmarlama gezgin dedi ki...

2 ay boyunca etoo yerine dos santos daima ilk 11 çıkar mı,sanmam..o zaman gudjohnsen i tekrar izleyebilicez.