21 Şubat 2011

Ranieri-Montella

Bu kadar basit aslında. Biri giderken diğeri geliyor... Roma'ya... Ranieri'yi derbi zaferleri de kurtaramadı. Genoa deplasmanına eksik gitmişlerdi. 1-0 kaybetseler bu istifa gelmeyebilirdi ama bu oyunun dramatik tarafı bu... 3-0 öne geçtiğin maçı 4-3 kaybediyorsan biletini keserler o hızlı davrandı ve istifayı bastı "Roma'nın iyiliği için" diyerek... Spalletti'nin ani istifası sonrasında geçen sezon başında göreve gelmişti. Şampiyonlar Ligi'ndeki Şaktar mağlubiyetinin ardından Genoa deplasmanındaki skandal skor sonu oldu. Roma ile birlikte bu sezon Serie A'da teknik adam değiştiren kulüp sayısı 9'a yükseldi. Yerine göreve gelen adam Vincenzo Montella. O da büyüdü artık! 36 yaşında... Roma genç takım antrenörlüğünden beraber oynadığı Totti'li takımın başına... Bir Guardiola etkisi daha... Tutar ya da tutmaz... Senaryo çok.... Ranieri, Liverpool'a; Ancelotti, Roma'ya, Hiddink ve Rijkaard, Chelsea'ye ve Benitez Atletico Madrid'e... Bakalım ne kadarı olacak? Juventus'un da Delneri'yi göndermesi bekleniyor. Lecce deplasmanında Buffon 12'de kırmızı görünce kenara aldığı adam Krasiç'ti... Rafet El Roman'dan gelsin o zaman: "Sorma neden"

4 yorum:

ultrAslan dedi ki...

onu bunu bilmem de şaktar yazışına hasta oldum aceto :D

dr feelgood dedi ki...

oha montella teknik direktör mü oldu ? daha dün gibi hatırlıyorum totti-batistuta-montella forvet hattını ve rakip defanse yaptıkları işkenceleri :(

M. Alper dedi ki...

Şu Ranieri hala iş bulabiliyorsa ben futboldan anlamıyorum demek ki.

Adsız dedi ki...

roma - galatasaray maçından önceki lig maçında 5 gol birden atmıştı montella. spor gazetelerinde manşet olmuştu hala unutamam onu.