24 Şubat 2011

İtalya'da İstanbul Derbileri

Biz Avrupa'dan bütün derbileri izliyoruz. Onlar bizim derbileri neden izlemiyor? Bizim derbiler neden Avrupa televizyonlarında yayınlanmıyor. En azından İtalya için söylebilirim. Bugünden itibaren 3 yıl boyunca, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki oynanacak olan tüm derbiler İtalya'da naklen yayınlanacak. Silvio Berlusconi'nin patronu olduğu Mediaset, İstanbul derbilerinin 3 yıl boyunca İtalya yayın haklarını aldığını duyurdu. Premium kanalda şifreli yayınlanacak derbileri seçerken, Avrupa'nın en ateşli derbileri olmasına dikkat etmişler ki listede Celtic-G.Rangers, AEK-Panathinaikos, Kızılyıldız-Partizan, Dinamo Zagreb-Hajduk Split de var.

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Umarım güzel futbol izletiriz. Kavga, dövüş yerine. Belki derler ki Atatürk'ün dediği gibiler; zeki, çevik ve ahlaklı.

Anıl dedi ki...

Fenerbahçe'nin popülaritesi artacak desenize.

liverpoolandkop dedi ki...

Beşiktaş zaten İspanya'da izlenmiyor muydu ya?

Barcelona, Real Madrid, Beşiktaş..

payne dedi ki...

Yanlız bayagı güzel maç seçimleri yapmışlar, ben de isterim hep bizden birileri en azından rangers-celtic, pana-olympiakos maçlarını filan yayınlasın. Bunun yapılmamasını tek maç olarak almanın mümkün olmaması ve bu liglerde bütün bir ligin yayın hakkını almanın da karlı olmayacak olmasına bağlardım. Ama demek ki tek maç olarak da satın alınabiliyormuş bunlar. Ntvspor yada Spormax böyle bir işe kalkışsa keşke, Avrupa derbilerini seyrettirse bize.

Unknown dedi ki...

@matthias chevalier
Yanlisin var, Besiktas'i dunya izliyordu, su son bir kac hafta izlemeyi biraktilar iste.. Bu arada Avrupanin da yildiziyiz..

Kartal Bafiler dedi ki...

Aslında , İnönüdeki derbi maçlarını tüm dünya seyretmeli...

nikolatesla dedi ki...

besiktaslilar hala hayallerde yasiyor