21 Kasım 2010

Zidane Usulü

Galiba bu kadarı fazla. Derbiden sonra Inter, Chievo deplasmanında da çakıldı: 2-1. Benitez için de geri sayım başladı. Maçın hareketi (!) Eto'o'dan. Hakem ve yardımcıları görmüyor pozisyonu. Zidane usulü kafa, Chievo'lu Cesar'a. Kayıtlar izlenir, Eto'o cezayı alır.

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu İspanyollar İtalya'ya da yaramıyor herhalde!

Adsız dedi ki...

Adam napsın be bülent abi bu sene tek başına İnter yahu o gollerini atmasa suan inter sanıyorum cok kötü durumda olurdu , canına tak etmis olabilir vesselam. :) Benitez burayı ingiltere sandı liverpool la onca gecen kupasız sezon ama takımın basında kaldı. italyada hele inter gibi bir klubde adamı ottürürler benitez bence önümüzdeki hafta sonunu göremeyebilir

kadimkishi dedi ki...

@Ata İsmet Özçelik
"Bu İspanyollar İtalya'ya da yaramıyor herhalde!"

Daha ziyade bu Benitez denen adam İspanya dışında hiç kimseye yaramıyor. :))

dogac dedi ki...

bence sezon başından beri Eto asıl Beniteze koymak istiyordur kafayı.
Moratti nasıl böle bi hata yaptı bu sezon inanamıyorum.
şampiyonlar ligi şampiyonu, eksiksiz takımı 3 ayda bu hale getirmek de ayrı çeşit bi yetenek.

EZLN dedi ki...

Benitez bir Sampiyonluk gördü orda da 71 puan ile falan olmasi lazim...

Bu kadar az puan toplayarak artik Avrupa Liglerinde Sampiyon olmasi biraz zor.

Süper Lige bekleriz.Bizim herseyi bilen yorumcularimizin hakki yok mu bir Benitezi yerden yere vurmaya? Onlari bu haklarindan mahrum birakmamali.

Sinan Engin biraz da ona sallasin isterim acikcasi.Bakarsiniz Ahmet Cakar da aradan siyrilarak haysiyetine falan laf eder gel cümbüse...

Bu arada Inter orta sahasi yeteri kadar mücadele etmiyor, ruh yok.Ayhan,Servet ve Sarp'i öneririm müthis savasci adamlar bunlar.

Milano topcu görsün ayrica Servet stili ile yürekleri hoplatir cevre illerde...

Prometheus dedi ki...

Mourinho'dan sonra Benitez'e dönmek nasıl bir seçimdir anlamak zor zaten, hakkaten 3 ayda dağıttı takımı.

Bozan dedi ki...

Maçı izleyenler hatırlayacaklardır, Eto'nun kafa attığı adam 1 dakika önce Eto'nun omzuna yumruk atmıştı. O yumrukla Eto kendini yere atmadığından sanırım hakem kart bile çıkarmadı. E üstüne de Eto'nun kafası geldi :)

murcasa dedi ki...

Adamın ismi bile fual; "beni tez" kovun diyor daha ne olsun? :)

mavibenim dedi ki...

zengin babanın mirasını 3 ayda çar-çur etti benitez.. bence bu başarısından dolayı (!) ödü verilmeli..

kanımca geçen seneki mourinho'nun interi ligde ilk 3 ayı teknik direktörsüz oynasa bundan kötü olamazdı..

Çetin Cem dedi ki...

"bu kadar az puanla şampiyon olamaz" diyenler, 2009'da liverpool'un ikinci olurken aldığı puanın premier lig'deki "ikincilik rekoru" hatırlasınlar.

bu arada bence de benitez'i kovsun inter, bize geri dönsün, bizi hodgson'dan kurtarsın :) inter de alsın bi spalletti, bi zaccheroni, madem benitez'i beğenmiyorlar...

BG dedi ki...

Mourinho'nun Benitez'den iyi bir hoca oldugunu soyleyebilirsiniz ve Benitez'in hocaligini begenmeyebilirsiniz ama Inter'in su andaki durumun Benitez yuzunden oldugunu soylemek bence tam bir futbol cahilligidir. Bu takim oyunculari gecen sene sampiyonlar liginde final oynayip tatil yapmadan dunya kupasina gidip en kotusu ceyrek final/yari final oynadi ve tekrar dogru durust dinlenmeden sezonu actilar. Ustune sakatliklarda gelince bu durum ortaya cikti. Hocasini degistirmemesine ragmen, ayni sartlar yuzunden Inter'le ayni kaderi paylasan Alman takiminin kim oldugunu ustun futbol bilginizle tahmin edersiniz herhalde. Birde dipnot duseyim o Alman takiminin Hollanda'li hocasi ustte anlattigim sebebleri gerekce gostererek bu sene takimin kendisini bulmasini en az 4-5 ay alacagini sezon basinda ifade etmisti.

cem dedi ki...

Hesabı kesmişler. 3 maç...