31 Ekim 2010

Valencia Pit Stop'da

Genel beklenti, David Villa ve David Silva sonrasında bu sezon çok zorlanacakları yönündeydi. Yanılttılar. Emery ve Valencia sezona harika başladı. Bursaspor maçı da dahil olmak üzere birçok maçta skoru kolay buldular, tempo yaptılar, şiir gibi oynadıkları bölümler oldu. Manchester United maçı galiba kırılma noktası oldu. Eksik gelen, İspanya'da her zaman zorlanan İngilizler 3 puanla çıktı Mestalla'dan. Fikstür güzeldi iki haftadır, Mallorca ve Zaragoza ile içerde. İki maçta 6 puan normal sonuçtu. Sadece 1 puan çıkartabildiler, Üstelik Zaragoza savunması dökülürken. Liderle puan farkı 5. Bölgenin gazetesi Mehmet Topal'ı taşımış manşetine... Artık her hafta ikişer ikişer atan Cristiano Ronaldo, onunla kapışan ve 15 gole ulaşan Messi, David Villa'nın nefis golü... Ama... İspanya Ligi, 2 El Clasico dışında heyecanını yitirmek üzere. Sevilla son yıllarda Camp Nou'dan çıkamıyordu da dün geceki 5'ten sonra yapacak tek şey var. Kasım sonundaki El Clasico'yu beklemek.

9 yorum:

cortez85 dedi ki...

moderate player. only one turk. nihat . some say ozil is turkish . but in germany

@justice

hagi. do you mean romanian player macedonian origin. georgi hagi?

i know him . played in real and barsa but you must be crazy second is hagi. he is a moderate star.

zidane = 10 hagi.
boban prosinecki or savicevic are 3 hagi. best balcan player is dejan savicevic. now zlatan ibrahimovic and krasic

cortez85 dedi ki...

villarreal is third this season..

ok. boys .i am going to church for sunday praying. see you later

Adsız dedi ki...

Güzel yazı olmus abi benim fikrim barcelona ve real madrid olmasa fransa ligi ayarında bile olamaz bana göre iskocya liginden farksız bu ikiliyi zorlayacak bir takım yok, Messi ve ronaldoyu izlemek zevk verıyor ama bı ingiltere bir italya basa oynayan takımlar fazla rekabet fazla büyük takımlar öyle elini kolu sallayarak alt takımları gecemıyorlar taraftar acısındanda ispanyadan kat kat gelismisler ispanyada bazen oyle takımlar oluyorki 100 200 taraftarı gecmez bozuk zemınler kotu stadlar bla bla bla ..

Çağrı dedi ki...

bu cortez bence sinan engin'in ispanya'dan bir şekilde akarabası zidane=10 hagi boban, prosinecki, savicevic=3 hagi -----> zidane=x ricardinho bilene delgado forması hediye ..

sago dedi ki...

hey cortez, Hagi is a God but zidane just a prophet!If you don't believe,ask the king of the church;)

emireri dedi ki...

by the way, if özil is a german player, zlatan can not be a balcan (bosnian) player..

hagi had ten thousand zidane power in turkey!! in romania more than million!!! :) i think comparing of zidane&hagi is a bit funny, zidane has a wonderful career, hagi haven't..

yoney dedi ki...

@emireri, hah be hocam tam da aynısını yazacaktım. Yine de yazacam, boş boş konuşup duruyor.

@cortez85, you list ibrahimovic as a balcan player, but you reject Mesut Özil's Turkish descent. What kind an irony is this?!

"boban prosinecki or savicevic are 3 hagi" It's pretty clear that you've never watched Hagi.

cortez85 dedi ki...

don't be stupid guys. hagi wasnt a international star. only in romania and turkey. he was 4 years in spain and did nothing. i watched hagi many times in madrid and barsa. poor and weak many times.

savicevic and boban in milan prosinecki in real and red star beograd won european cup and many leagues.. prosinecki and boban 3rd place 1998 world cup. what did hagi do in world cups ? NOTHING.

i am surprised to see hagi legend bla bla bla..
hagi legend in romania . not in europe

alper dedi ki...

David Villa ve Silva'ya karşılık yapılan transferler ve kulübün mali açıdan durumu göz önüne alındığında beklenilenden de iyi başladılar sezona.Ama kolay rakipler karşısında durmaları bir hayli ilginçti bir yerde tekerleği patlayacaktı Valencia'nın.Bence sezon sonuna kadar inişli çıkışlı devam edecekler ama İspanya liginin durumu göz önüne alındığında CL şansları ciddi biçimde var.

Atl. Madrid ve Sevilla gibi takımlar özellikle Sevilla eski gücünden çok uzak Villareal bunlara nazaran daha iyi durumda bu yüzden Valencia'nın CL şansı çok fazla.

İspanya ligine gelirsek de özellikle geçen seneden bu yana Real ve Barça çok ciddi şekilde diğer takımlara karşı üstünlük sağlıyor.Geçen sene çok eleştirilen Real Madrid bile çift haneli galibiyet sayıları yakalamıştı üst üste.Öyle bir hal aldı ki artık şampiyonluğu El Classico maçları belirliyor.