29 Eylül 2010

Fox Tv'de Serie A Emanetmiş (!)

Geçen sezon bir başka kanalın yayınladığı ligi bu sezon farklı bir kanalda gördüğümüz zaman ne düşünürüz? Yayın hakkı el değiştirmiş, artık bu lig bu kanalda. Değilmiş. Serie A'dan bir Pazar günü maç yayınlayan bir maçı da sabaha karşı banttan veren Fox TV, ligin yayın hakkını falan almamış. İtalya'daki ortakları Sky İtalia'dan 1- maç naklen verelim, bir deneme yapalım demişler. Hepsi bu kadar. Kısaca Serie A hala boşta.

16 yorum:

Emilio Santos dedi ki...

Vay vay vay vay, emanete bak!

Sinan Yılmaz dedi ki...

Gece yarısı lig özetleri veriyorlar. Spiker kardeş isim söylemeden anlatıyor maçları, bilmiyor çünkü, sadece golü atanları ve ismi forma arkasında gözükenleri söylüyor :)

Kaleci kurtardı, şimdi savunma uzaklaştırıyor. Veya uzun bir top, çok iyi aldı önüne (kim aldı belli değil) orta, bir kafa ve gol falan :)

tolga dedi ki...

Serie A'dan hangi saatte hangi maçı verirsek hiç izlenmez denemesi mi yapmışlar acaba

raul dedi ki...

atılan maillere cevap vermemelerinin de sebepi bu demekki. boşta dursun böyle yayınlanacağına zaten,gecenin 2'sinde sonucu belli maçı yayınlıyorlar varsa yoksa dizi.

Junior dedi ki...

Böyle emanete hıyanet görülmedi.

solaristrip dedi ki...

Yayın hakları tam olarak kimde acaba..? Saran Medya falan mı..? Fiyatı mı çok yüksek tutuyorlar..? Ne olursa olsun şu güzel ligin yayınlanmaması başlı başına bir utanç.Acaba Robinho ve Krasiç serie-a'yı tercih etti diye mi Türk kanallarında alerji oldu.İnsanların canlı yayında birbirini bıçakladığı patates tarlası ligine TRT tarafından kamyonla paramızın akıtıldığı bir ülkede çokta şaşırılacak bir şey değil aslında.Aynı güzide kurumumuz Bundesliga'yı bile mundar etti.Artık serie-a'yı izleyebilmek için Afgan kanallarının veya internette ki "slide show"ların eline bakıyoruz.Umarım Ntv tekrar bize bir sürpriz yapar.

tofi dedi ki...

al jazeera izliycek herkes abi, nakjlen devam orda:)

aketenci dedi ki...

Fox TV'ye niye kızılıyor anlamıyorum. Adamlar, başka bir kanalın almasına engel olmamışlar sonuçta. Kimse almayınca bir deneyelim demişler. İzlenileceğini düşünseler tamamını alırlardı herhalde. Demek ki maç saatinde yayınladıkları dizi (film, her neyse) daha çok izleyici topluyor yada daha az toplasa da verilecek paraya değecek kadar değil.
Zaten, Serie A'nın son yıllarda çok kan kaybettiğini düşünüyorum. Birinin eğer özel bir ilgisi yoksa aynı saatte yayınlanan Türkiye, İngiltere, İspanya ve Almanya liglerinden bir maçı tercih etmesi daha olası. Hatta Hollanda ve (geçen yıl çok zevkli geçen) Fransa liglerinden maçları tercih edenler bile azımsanmayacak kadardır. Pek beğenilmeyen Bank Asya 1. Ligin bile izleyicileri TRT sayesinde Serie A'dan daha fazla olabilir.

yoney dedi ki...

NTV'nin yayınlamadığı yayın gerçekten de hiçbir şeye benzemiyor. Umarım @solaristrip'in de dediği gibi bize bir sürpriz yaparlar ve tekrar "adam gibi" maç izlemeye başlayabiliriz.

neretva dedi ki...

Kanalla lıgın durumunu gorusup durumu ogrendıgımde sunu sordum.bır cumartesı aksamı 21:30'da ınter-mılan macını da mı yayınlamazsınız zten beles dedım.yok abı o getırse getırse 2 getırır bez bebegın tekrarını koyarım daha ıyı dedı.daha ne desınler

armandolionel dedi ki...

aman zaten fox lig falan almasın mümkünse,bez bebekdi tüp bebekdi 1500.tekrarlarını yayınlamaktan maç yayınlamıcaklar deli etcekler bizi yine

Sıradanbirblog dedi ki...

Umarım bir kanal alır ve izleriz.
Etoo, Milito, Sneider, İbrahimoviç, Robinho, Pato, Krasiç...

lostinthefutureplay dedi ki...

Bari Spormax alsa, maç yayıncılığı işinde Digiturk dışında profesyonel olarak yayın yapan ve düzenli saatlere yayan bir kuruluş şuanda görünmüyor Türkiye'de. NTV Spor da tamamen Rıdvan ve Sergen'e odaklanmış maç öncesi-devre arası-maç sonrası derken sürekli onlar var.

Her şey reyting olmamalı bu ülkede!

tolga dedi ki...

Fox tv(news corp.) yakın zamanda Türkiye içinde kanal d star tv milliyet ve vatan gazetesinin doğan grubundan -satın- alınmasıyla birlikte yeni bir oluşuma hazırlanıyor. En geç ocaktan itibaren serie a maçlarını star kanald dsmart kanallarının birinde izleriz sanırım.

Berk dedi ki...

Bülent Abi , bu hafta Pirlo'nun Parma'ya attığı golü, tüm kanallara linklesek ya. Belki etkili olur.

tolga dedi ki...

Inter, Juventus ve Milanın aralarında oynadıkları maçları verseler benim için yeterli olur:)
Belki bir de Lazio-Roma maçını..