31 Ağustos 2010

Yine Mi Sen Lan!

İki büyük takımda da kötüydü ama ikisi de çok çabuk vazgeçti ondan. Huntelaar harbiden kısmetsiz adam. Real Madrid'de Portakallar modası varken geldi, 27 milyon bonservisine ödendi. Şampiyonlar Ligi listesine bile yazılmadı. Tutunamadı gitti Milan'a. İtalyanlar 15 milyon Euro ödedi. San Siro'da santrfor bol, şans bulduğu maçların çoğunu pas geçti. Bugün oradan da yol verdiler. Magath, 13 milyon ödetmiş kulübe, Schalke 04'e gelmesi için. Şimdi Hollandalı soyunma odasından içeriye girecek, karşısında eski bir Real Madrid ağası, belki de Madrid'te bavul toplamasına sebep olan adamı bulacak. O Schalke koğuşundan Raul'un "Yine mi sen lan!" haykırışı yükselir...
Arşiv:

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Hüzünlü bir hikaye Huntelaar'ın ki.Keşke kaderi Sneijder ve Robben ile aynı olabilseydi.Belki de baştan beri Madrid'e gitmeseydi daha iyi olurdu.Ama hala "1986" doğumlu.

Dt dedi ki...

Raul ne dese hakkıdır.

liquefied dedi ki...

Hollandalılar genelde Bundesliga'da başarılı oluyorlar. Kuranyi gibi bir kazmayı gol krallığına oynatmış Magath gibi bir adamın yönetiminde de iyi şeyler yapar Huntelaar.

niko dedi ki...

Magath köprüden önce son çıkış olacak sanırım kendisi için. burada da toparlanamaz ise hollanda'ya geri döner sessiz sakin bi şekilde.

TA dedi ki...

2.kezman vakası. hollanda ligi golcüleri için iki kez düşünmek lazım alırken. dünyanın en yumuşak liginden açılıyorlar dünyaya.kendilerine gelmeleri hayli zor oluyor haliyle.

İsim dedi ki...

Gullit,Bergkamp,V.Basten,Romario,
Ronaldo yumuşak Hollanda liginden Avrupa'ya açılan forvetlerden bazıları:)
Kezman tecrübesi böyle bir algı yarattı memleket insanında ama istisnalar hatalı önermeler doğurmasın.
Madendir Hollanda ligi,bahsi geçen Huntelar'da her takımda oynayacak topçudur.Yanlıi yerde yanlış zamanda oldu sadece

Büyük Kaptan dedi ki...

schalke kağıt üstünde bayaa iyi takım oldu. bu sene bundesliga çok daha çekişmeli olacak. şimdiye kadar trt'den büyük bir zevkle takip ediyordum ne yazık ki dsmarta geçti.

@BT
bir raul postu bekliyoruz hala. dediğin gibi bu güzel adama güzel bir hikaye yazılmalı, yoksa jübilesine mi erteledin yazıyı?

Umut Budak dedi ki...

Bu sezon Magath ın elinden bir güzel geçtikten sonra Huntelaar-Raul ikilisi arkalarında Jurado ile Dzeko-Grafite rekorunu kırmaya en büyük aday

sARu dedi ki...

Dzeko Grafite rekorunu kırabilecek bir ikilinin arkasında mısımovıc'ın olması gerekiyo sanki.. dolayısla dzeko ve grafitenin yaptığı 54 gollük rekor ile mısımovıc'ın 20 asistlik rekorları kolay kırılmaz bundeslıga da...