2 Temmuz 2010

Ramires-Di Maria-Coentrao

Brezilya-Şili maçını izlerken ilk 20 dakikanın ardından Ramires'e fena salladım. Bu takımın ön liberolarını zaten beğenmiyorum. Neyse adam ikinci yarıda toparladı, Robinho'ya asist de yaptı. Bugün güzel güzel pazarlamışlar. Benfica bu gidişle bu transfer döneminde 100 milyon Euro'yu kasasına koyacak. Ramires için 15 milyon Euro teklif geldiği söyleniyor. Di Maria'da ben bir şey göremiyorum, Mourinho bastırdı 25 milyonu aldı. Vardır elbette bir bildiği. Benfica'da satacak adam çok! David Luiz de 20 milyon eder. Dünya Kupası'nın en iyi sol beki Coentrao da 25 milyondan başlar. Mourinho, Di Maria yerine Real Madrid'in sol bekine neden Coentrao'yu almaz ki!

12 yorum:

emirko dedi ki...

Evet Benfica ozelinde degerlendirmissiniz ama Meksika'li Salcido'ya da bayildim sol bek icin,eklemek isterim:)

Pamukk dedi ki...

di maria di maria di maria dediler baktık bişey göremedik
bence de ondan cacık olmaz 25 milyon hiç etmez

leon dedi ki...

Mourinho Sırp sol bek Kolorov'u alacak diye okumuştum bir yerlerde...

AG dedi ki...

di maria aslinda sol acik oyuncusu, arjantin'de sol ic gibi oynuyor. maradona'nin sistemiyle enerjisini daha savunmaya harcadigi icin tam performansini gosterimiyor bence.

Sabaha Kadar Futbol dedi ki...

Mourinho'nun Portekiz ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı madalya verilmeli.

ynwa dedi ki...

son cümledeki sorunuza şöyle cevap verilebilir, mourinho real'e ilk geldiğinde AS gazetesi ile yapılan roportajda kendisine coentrao sorulmuştu; yanıtı o bölgeye marcelo'dan farklı karakteristikte bir oyuncu aradıkları şeklindeydi. belliki coentrao'yu da marcelo gibi hucumu etkili, savunması zayıf bir bek olarak görüyor. haksızda sayılmaz, sonucta nerdeyse tum sezon sol açık oynadı benfica'da.

di maria'nın bende biraz abartıldığını dusunuyorum. liverpool - benfica maçlarının ikisini de izlemiştim. sol iç değil de sol açık oynadıgı maçlardı doğal olarak ama gene de pek bi numarasını gorememiştim. robben'in yeri biraz zor dolar oralarda.

sake 1907 dedi ki...

@sabaha kadar futbol..

harfine kadar imza..

carvalho +ferreira + tiago bunlar da düşünülürse mourinho ülkesine vefa borcu mu ödüyor denebilir..

Adsız dedi ki...

bizim takımlar da guti'lerin henry'lerin deco'ların peşinde koşsunlar. ihtiyar heyeti kuracaklar. bazı hazineleri ekleyeyim;

xherdan shaqiri
arturo vidal
alexis sanchez
diego godin
andres guardado
pablo barrera
javier hernandez
itumelang khune
taye taiwo
lee chung-yong
ryad boudebouz
djamel abdoun
zoran tosic
anthony annan
andre ayew
kevin-prince boateng
gregory van der wiel
nicolas nkoulou
joel matip
keisuke honda
chris wood
vladimir weiss
juraj kucka

en yaşlısı 24 yaşında. yıldızlara saçacağın paraları bunlara saç, hiç değilse sana geri dönüşü olur. honda için uyarmıştık gs'yi. o kadar para etmez deyip almadılar cska aldı.

Halim dedi ki...

bi de arda gideydi. tr de kalirsa onumuzdeki sene çoker bu çocuk, elimizde patlar, iki tarafta zararli çikar.

abi, ayni ramirez'deki gibi arda'ya da sallasan ? belki (gerçek) bi taliplisi çikar..

Del Piero dedi ki...

Konudan sapacam ama Arjantinli Javier Pastore müthiş yetenek bence, bu ismi ilerde çok daha sık duyacağız. Galatasaray'a gelse süper olur, şahsen fenere isterdim ama adama acıdığım için galatasaray dedim. Saçma sapan transferler yapacağımıza bu adamlara yönelseydik şimdi çok daha farklı olacaktık.

kutay dedi ki...

belki jose; maicon'u alır sola koyar, sağa tarafa da ramos...?

Anıl Can Yıldırım dedi ki...

arda'nın di maria'dan çok da kötü bi futbolcu olmadığı aşikar demekki çocuk pasaportum farklı olsaydı derken haklı, ayrıca benfica'da bide oscar cardozo var onu da okuturlar 20 25e falan =)