2 Temmuz 2010

Brezilya kupaya veda ettikten sonra Ronaldo, twitter'da günün anlam ve önemini bir cümleyle özetlemiş: "Felipe mello nao deve passar as ferias no brasil..."
Felipe Melo tatilini Brezilya'da geçirmesin.
***
Juventus'u bitirdi, Brezilya'yı bitirdi. Brezilya'ya gidemeyen Torino'ya da dönemez.

4 yorum:

suatcool dedi ki...

bence türkiye'ye de gelmesin melo f.

Murat dedi ki...

neden melo değil de mello? pardon ben takılıyorum böyle şeylere ama ilginç, yanlış mı yazmış acep?ayrıca tüm suçu meloya yüklemeyeceğim, beğenmiyorum kendisinin futbolunu lakin 1-1den oyunu çeviremeyen Brezilyalı diğer oyuncuların hiçmi suçu yok?evet melo kart da gördü atıldı ama atılmadan önce bi gol atamazlarmıydı. kendisini savunmak değil aslında amacım ama ben böyle durumlarda ilk teknik direktöre bakarım, koskoca b(e)rezilya takımında o mevkiide oynayacak, yılın bidonundan başka adam bulamadın mı? en azından bir alternatif? tabiiki kendi kalesine gol atıp kırmızı kart göreceğinin tahmin edemezdi ama benim ömrümden uzun bir süredir ofansif, güzel futbolla özdeşleştirilen brezilya, seyircilerine daha güzel bir futbol sergileyemezmiydi?cruijffa laf sokamaya çalışacağına dersine çalışsaydı keşke. ne biliyim, öyle yapsaydı keşke, hayal kırıklığına uğradım.

AsA dedi ki...

Sahsen sevindim brazil'yanin yenilmesine belki biraz ders alirlar son iki dunya kupasinda'da eleniyorlar..! finallere gelemeden..

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

kabiliyetsiz bir adam hakikaten nasıl oluyor da milli takımda oynuyor iyi oldu brezilyaya hiç üzülmedim