2 Temmuz 2010

David Silva ve Yaya Toure

Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'nde olmaması kimin umurunda! Geçen sezon yıldızlar naz yapıyordu gelmek için. Bu sezon bastırıyorlar parayı, alıyorlar tapuyu. David Silva'dan sonra Yaya Toure de Manchester City'e gitti. Mancini'nin takımı için ikisi de iyi transfer. Aynı zamanda Barça ve Valencia için de kasaya kürekle para. Yaya Toure, 32 milyon Euro eder mi? Rakamlar bu sezon yine çıldırdı. Di Maria'nın 25 milyon Euro rakamı bile bu transfer döneminin nasıl geçeceğinin göstergesi. Elbette ki Ronaldo ve Kaka'lı geçen yıldan daha parlak bir transfer sezonu göremeyeceğiz ama domino taşları yıkılmaya başladı. Kole ve Yaya Toure kardeşlerin Manchester City'e toplam faturası yaklaşık 47 milyon Euro? Daha pahalı kardeşler var mı futbol dünyasında!

11 yorum:

Murat dedi ki...

brian - michael laudrup kardeşler zamanlarının daha iyi oyuncularıydı. bonservis için ödenen para ve oyuncunun değeri her zaman aynı olmuyor ne yazık ki. real di maria'yı robben'i sattığı paraya aldı. zenit danny'e 18 milyon, euro saydı. özellikle lig içinden yerli transferleri abartı olambiliyor. michael carrick bence çok iyi bir oyuncu ama 32 milyon euro an az yaya toure kadar saçma.

Unknown dedi ki...

Daha pahalı kardeşler gerçektende yok.Bir aklıma Rio Ferdinand ile Anton Ferdinand geliyor ama onlarda o kadar etmez galiba.

Ace Ace dedi ki...

Platininin yorumu ne olacak. Beni arapların verdiği para kadar buda ilgilendiriyor.
Bu arada Silva kaç para etti bilen duyan var mı?

Sercan dedi ki...

Ronaldonun futbolcu kardeşi var mı?

tofi dedi ki...

ajax yıllarında DE BOER kardesler de 30m € ederdi....cenk, celil, serkan da bi ara 20 milyon dolardı, ali uyanıgın elinde patlamıstır:)

sembolist dedi ki...

Kona-Moshe-Kushe vardı:)

dogan pamuk dedi ki...

yok artık zıvanadan çıkmış bu araplar.toure 32 etsin piyasa falan kalmamış araplar suyunu çıkardı bu işin. bizim arda ya taksalar kafayı bastırsalar 35-40 dönsek köşeyi.
barca ibradan yediği kazığı çıkarmış.

TA dedi ki...

çok para aceto. yaya toure bu yau.m.city uçmuş.

AsA dedi ki...

Araplarda ne para nede petrol biter..! Ingiltere ekonomisini kalkindiriyorlar her transfer sezonunda..

YK dedi ki...

En pahalısı Cristiano Ronaldo ve kardeşi Hugo... Toplam 94 milyon € değerindeler :)

CaRtMaNtR dedi ki...

Di Maria için verilen para bence gayet mantıklı. Kötü bir DK geçirmiş olsada iki senedir Benfica çok öne çıkan bir oyuncuydu.