30 Haziran 2010

Elano

Çok iyi başladığı Dünya Kupası'nda Brezilya finale çıksa bile kalan maçlarda forma giymesi çok zor Elano'nun. Yediği tekmede ayağının kırılmaması büyük şanstı. Ayağının üzerine basamadan çıkan Elano için başta ümitli konuştular ama kemikte ödem yayıldı mı işin zordur. Öyle bir darbenin ardından ayağın toparlanması 15 günden başlar. Elano için bence Dünya Kupası kesin olarak bitti. Galatasaray'a da tatilden geç döneceği için Avrupa Ligi ön eleme maçlarında oynamayacak. Galatasaray satmazsa, ligin ilk haftasında tekrar vitrine çıkar. Onun yerine Brezilya'da forma giyen Dani Alves o bölgede yetersiz kalıyor. Elano'dan üstün özellikleri elbette var Alves'in ama Elano çok daha akıllı.

27 yorum:

liquefied dedi ki...

Bir şekilde kurtulmamız lazım bu kanserden.

Emilio Santos dedi ki...

liquefied: 7/24 güvenilir troll.

Adsız dedi ki...

bu adama hala kanser diyen galatasaray taraftarı!! varmıs, yazık cok yazık. umarım kısa zamanda doner takımımıza akıl dolu futbolu tekrardan goruruz sarı kırmızı forma altında.

M. Alper dedi ki...

Para ederken satmak bu adamı.
İyi futbolcu ama fazlasıyla overrated.
GS'e bir damla faydası da olmadı.
Alsın Rijkaard bunu beraber gitsinler bir yere. Büyük faydaları olur.

EZLN dedi ki...

Özel hayati ve ahlaki ile göz dolduran ve sorun cikarmayan terbiyeli bir oyuncuyua kanser demek büyük haksilzlik.

Böyle agir ifadeleri kullanmaktan kacinmak gerek bence.

Neyse kendisi icin üzülmemek elde degil.Iyi oynuyordu ve büyük ihtimal ile her macta oynayarak kupayi kaldiracakti.

Morali normal olarak cok bozuk olmali...

Tiote'de kina almaya gitsin.Hollanda'da cok arap ve türk dükkani var kolayca ulasir.

kenzavey dedi ki...

Sakatlanmamak için 2.yarı bence bilerek yokları oynayan Elano'ya, 2 gol 1 asistle başladığı Dünya Kupası'nda sakatlanmak garip olsa gerek. Kaderin cilvesi oluyor heralde.

mrt dedi ki...

geçen sene kim ne performans gösterdi ki bu adam günah keçisi oluyor. Ben çok yararlı olabileceği görüşündeyim yerine bir alternatif almak çok daha zor olacaktır. Zaten takımın yarısı gitti anlamadım hangi parayla ne transferler yapılacak. Defans (servette giderse) resmen eksik . Yedekleri de yok.

MBC dedi ki...

umarim satilir..
tek ümidim dogruysa inter..

mre dedi ki...

Bence de Arda, Elano, Servet, Baros, Keita hemen 3'e 5'e bakmadan satılmalı.
Yaw şu Elano bizde olmasaydı ağzımızın suyu akarak izlerdik dünya kupasında. Ne desek komşunun tavuğu hikayesi mi?

siboreta dedi ki...

bu sakatlık şunu getirdi; birincisi elano galatasarayda kalacak. (lige galatasarayda başlayacak.) ikincisi; türkiyedeki futbol takipçileri ve özellikle galatasaraylılar elanonun nasıl iyi bir futbolcu olduğunu, nasıl oynatılıp hangi oyuncular ile oynayınca verim alınacağını kör göze parmak sokularak görme fırsatını kaçırdılar.

Anıl Can Yıldırım dedi ki...

liquefied adlı yorum sahibinin resminde "i know this game" yazması ne büyük ironidir di mi =)

Unknown dedi ki...

@mre: cikip sen oynarsin artik :)

liverpoolandkop dedi ki...

Hazır para ederken tez elden Arda, Baros ve Keita ile birlikte göndersinler takımdan. Talibi varsa Neill'de eklenebilir bu oyunculara.

liquefied transfer edilsin.

-----Sarp
Barış-liquefied

3'lü orta sahası yeter bize.

Umut dedi ki...

liqu...

Elano'ya kanser futbolcu yakıştırması yapmak haksıklıktan da öte bir durum.

Sen kanser futbolcu görmemişsin ya da Galatasaray ve Elano'yu yakından takip etmiyorsun.Daha çok şey yazardım da gerek yok.
Kime ne anlatacağım??

Unknown dedi ki...

allahtan süper ligde olmadı bu sakatlık yoksa haftalarca ağlaşırdınız.

Anıl dedi ki...

Elano'yu City taraftarı da "Milli takım performansını takımda göstermediği" gerekçesiyle eleştiriyordu. Ben Elano'nun takıma koca bir sezon zerre katkıda bulunduğuna tanık olmadım. İkinci bir şansı hak edebilir ama körü körüne Elano'yu savunmakta da bir mantık göremiyorum. Çok iyi bir teklif gelirse de gitsin. Kewell giderken Elano'nun ardından ağlayacak halim yok.

mirmak dedi ki...

Elano'yu izleseydik de Liqufied, Sergen ve mRe üçlüsünün yorumlarını tekrar duyabilseydik. Ha bu arada Rijkaard bu sene başarılı olamazsa Liqufied hepimize hareket çekecek haberiniz olsun.Herif üstüne ben haklıydım derse ne cevap vericez onu bilemiyorum. Galatasaray'ın orta saha transferleri ne zaman olacak merakla bekliyoruz. Şu Elano'nun yanına iki tane ısıran eli ayağı düzgün pas atmayı topa burmayı bilen adam lazım.Barış ve Sarp ile nasıl olacak bu işler...

cerkez1905 dedi ki...

olay basit

eğer önümüzdeki sene Galatasaray 2 kaliteli orta saha adamı alır önüne de elanoyu koyarsa elano şovuna başlar yok yine elano ön libero oynatılmaya mecbur kalırsa I know this game'ciler ordan burdan duyduğu kanser sıtma verem laflarını yapıştırırlar...

natgeo dedi ki...

futbolcunun sakatlaması üzücü ama bu adam sizin yazdığınız övgünün onda birini hak etmiyor. kaba bir ifade olcak ama sümsük ve faydasızın önde gideni bence. zaten hollanda brezilya'yı evine gönderdiği zaman takımla beraber evine gidip dinlenir artık.

mre dedi ki...

@ yazdıklarımı anlamayan arkadaşlar

allahım yazdıklarını bir de açıklamak zorunda kalmak ne acı. "elano satılsın, şu gitsin bu kötü diyenlerle dalga geçtim. g.saray'da tuhaf bir taraftar litlesi oluştu hiç bir şeyi beğenmeyen onlarla kafa bulmaktı amacım. cümlenin devamında elano bizde olmasaydı ağzımızın suyu aka aka izlerdik yazmışım. ne okuyorsunuz anlamıyorum ki?

serdar dedi ki...

Leo Franco, Servet, Sabri, Elano, Arda, Keita derhal satılsın; Barış, Aydın, Kewell ve Ayhan ile de yollar ayrılsın. İyi ki Mehmet Topal, Uğur ve iki Emre'den de kurtulduk.

De Sanctis geri alınsın. Defansa Mertesacker alınsın. Schweinsteiger ile Diarra ortaya gelsin. Sağa Hamit sola Tuncay alınsın. Forvete de Halil geçer. Avrupa şampiyonu oluruz bu kadroyla.

Takımı da Fatih Terim, Capello, Klinsmann, Rijkaard ve Trapattoni'den oluşan bir komite yönetsin, üçer beşer maç eşit bir şekilde çıksınlar sahaya.

Seneye de bunları satalım :)

dr feelgood dedi ki...

ironi: [on] off

liquefied'ın blogunda yazdığı elano yazılarını tavsiye ederim. iknowthisgame mi ne öyle bir şey. adam süper yazıyor.

ironi: on [off]

Anıl dedi ki...

Abi konu dışı - hatta isterseniz bu yorumu yayınlamayın - ama az önce bir blogda şahsınıza yapılmış bir itham okudum. Bakmak ve hatta ilgilenmek isteyebilirsiniz diye linki veriyorum:

http://galatasarayformalari.blogspot.com/2010/07/yazik.html

Saygılar.

Adsız dedi ki...

hiçbir zaman sorumluluk almayan pasif bir futbolcu. eski 4-5 sene evvelki cesareti yok. 8-10 milyona satılırsa iyi iş yapar gs. vitrini varken satılmalı.

BT dedi ki...

@Anıl
Bu satırları yazanlar önce telefonuma cevap versinler.

sembolist dedi ki...

Sarp'la,Barış'la bu iş olmaz yeğen..

Halim dedi ki...

10-15 milyon arasi para veren çikarsa satilabilir. yoksa kalsin. kumas var ama kaçak dovusuyor. yanina saglam adamlar alirsak daha faydali olabilir belki. ama bi daha ki dunya kupasina daha çok var(!)

*tr ye gelme sebebi bildigim kadariyla dunya kupasiydi (dunga dan onay falan almisti)