24 Mayıs 2010

Yapma Canım Kardeşim Yapma


18 yorum:

Del Piero dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Zenana dedi ki...

abi sakin=))

Deniz Gür dedi ki...

Aynı sitedeki şu haberden daha ilgi çekeceğini düşünmüşler gazete satacak isim ile asıl haberin kaynağını birleştirip kakalamışlar.

http://www.soccernews.nl/news/92841

varol döken dedi ki...

ben sana gazetecilik yapma demiyorum, hobi olarak gene yap...

parrhesiastes dedi ki...

sabah gazete almya gittiğimde bu haberi görünce iyi bir gülmüştüm.:)

Unknown dedi ki...

Bahsi geçen siteye şöyle bir baktım da, Ajaxtan Enoh'u, Van der Vaart'ı da fenerbahçeye yolluyorlar...

Unknown dedi ki...

ve pelee galatasaray'da.

Unknown dedi ki...

Bunlarin bir de Ispanya versiyonu var, Mehmet Ciftci. Bikip usanmadan "Diarioas" (neden her seferinde birlesik yazar onu da bilmem, google'lanamasin diye olmasin?) gazetesinin haberine gore ... diye baslayan haberler yapar. Girersin gazeteye boyle birsey yok, arsivde ararsin yine yok. Bazen habere rastlarsin, bu sefer de icerigin alakasi yok.

Arkadasin yeni hobisi burada Canal+'ta yayinlanan TSL maclarinin ertesi gunu "Maci canli yayinlayan Ispanyol Canal+ yorumcusu Carlos Castellanos ... dedi" seklinde sallamak olmus. Yok Turkiye'de kadinlar neden maca gelmiyormus, yok F.Bahce o kadar centilmenmis ki rakibin sampiyonluguna sevinip kutlamis, vs.. Turk'un az oldugu yerden bildiriyosun ya, hic kimse de Ispanyolca bilmez buralarda ya, salla bakalim Ciftci.. Bakalim bu yaz Rijkaard'i nerelere gondereceksin?

Anıl dedi ki...

Guti'yi alana armağan mıymış?

mali dedi ki...

Bu gazeteyi alan bir arkadasa, yine bir baska arkadas "ulan su gazeteyi okuyacagina, hayat et daha iyi" dediydi d, ben de bozulan arkadasin "adam hakli" diyerek gonlunu almistim.

ERKUT dedi ki...

Bir İspanyol takımı ile Türk takımı arasında diyelim ki gerçekleşme olasılığı olan transferin haberinin kaynağının Hollanda haber sitesi olması mevzunun baştan sakat ve hayal olduğunun ifadesi...

Başar Bölükbaş dedi ki...

..dedi oglum hemen gel pazartesi, brezilya milli takiminda basla...

TA dedi ki...

diğer gazetelerin ne farkı var?fotogolü almıyorsunuz ama diğer gazeteleri alıyorsunuz sayın yorumcular.sanırım diğerleri daha iyi kandırıyor.fotogol en azından raul'u getiriyor.ya diğerleri? :)

Akay dedi ki...

yapma demiyorum hobi olarak yine yap...:)

fayrap dedi ki...

abi, rıdvan abinin deyimiyle artık oyuncu değişiklik değil, bu spor gazeteleri yüzünden oyuncu transfer hakkımızda doldu bizim.

bu arada hemen araya bir soru sıkıştırayım. bülent abi nike ın yeni reklamı hakkında ne düşünüyorsun ? :D

umutation! dedi ki...

buna 50 kuruş veren adamın suçu tamamen...

karAkus dedi ki...

özellikle barcada harikalar yarattığı yıllarda ''seneye kadıköydeyim'' haberi altında fb forması giymiş Ronaldinho'yu görünce kesin kanaat getirdim bu haberler grafiker kadrosundaki elemanların başının altından çıkıyor.

bence olay şöyle gelişiyor grafiker haber müdürüne telefon açar ''Abi bir ronaldinho resmi buldum elimdeki selçuk fotosuyla aynı açıda, harika montaj yaptım hadi şuna haber yazda ziyan olmasın'' demiştir tek açıklaması budur yada arkadaşlar mesaiyi rakı masasında yapıyor.

EZLN dedi ki...

Komedi ötesi.Allahtan bu gazeteler Almanya'da satisa sunulmuyor.Burda bile bunlara kanip alabilecek büyük potansiyeller mevcut.