28 Mayıs 2010

Roma İmparatoru Adriano

Bu arkadaşa İtalyan medyası "İmparator" lakabını uygun görmüştü ama kendisi bira göbeği yaptığından ve her fırsatta gidip Rio'da mobilete bindiğinden Inter Başkanı Moratti gibi melek bir adamın bile sabrını taşırmıştı. İmparator, şimdi başkente dönüyor. Roma İmparatoru da fena karvizit değil açıkçası. Inter'de Mourinho gitmiş, kadrodan bir iki adamı da yanına alacakken, Milan aynı tas aynı hamamken, Juventus bu kadar dibe vurmuşken, Roma gelecek sezon, bu yıl son nefeste kaçırdığı şampiyonluğu yine sonuna kadar kovalayacak gibi görünüyor. Elbette De Rossi başta olmak üzere kadroyu koruyup takviye yaparlarsa. Toni'nin takımda kalmayacağı kesin gibi. Adriano büyük aynı zamanda rizikolu transfer. Adam kafasına esip yine uçağa atlayıp ülkesine kaçarsa kimse şaşırmayacak. 6 Haziran'da Roma'da krallar gibi karşılanacaktır. Yıllık 3.5 milyon Euro'ya oynayacak Adriano.

7 yorum:

maRco dedi ki...

fenerbahçeye geliyodu ya noldu gene son dakka prüzümü 25 milyon!!! fenerbahçe taraftarı yine hayal kırıklığında stadı yaksınlar bidaha

Selocan dedi ki...

Öncelikle şu haberi Sabah bilmiyor mu ? Daha bu akşam Fenerbahçe'de diye haber yapmışlar.

2.si Mourinho'nun De Rossi'yi alacağı söyleniyor. Eğer olursa "cuk" bir transfer. Peki olabilir mi ? Var mı böyle ciddi haberler oralardan ?

ich dedi ki...

Herif bildiğin Sinan Şamil Sam ama hala piyasası var. Helal olsun.

Ortega dedi ki...

Fotomaç'a göre bize geliyordu bugün. Vay anasını arkadaş.

unknown dedi ki...

Fenerbahçe Adriano'nun formasını almış :) Romayla anlaşması 3 yıllık galiba 2 yılı yatar 1 yılında da kral top oynar işte..

mre dedi ki...

Bu gidişle kimse 23 yaşından büyük Brezilyalı almayacak 25'ine geleni de ülkesine sepetleyecek.

Alper Öcal dedi ki...

Adriano bu sene memleketinde olmasına rağmen tam 14 idmanı pas geçti.

Romalılara sabır diliyorum.