24 Mayıs 2010

Okuduklarım

* Kadir Has Üniversitesi Spor İletişimi programındaki arkadaşlarla dün sabah beraberdik. İki saat boyunca Türkiye'de internet yayıncılığının geçmişi, spor medyası, bloglar üzerine bildiklerimi, deneyimlerimi paylaştım. Çıkardıkları dergiden haberdar mısınız? İkinci sayısı yeni çıktı. Bu linklerden birinci ve ikinci sayıya ulaşabilirsiniz.
* Dün Sabah'ın Pazar ekinde Yiğiter Uluğ'un efsane yazıları arasına katılan bu satırlarını okumayan kalmasın isterim. Bursasporlu bir babaya mektup
* İbrahim Altınsay ile yapılmış bir röportaj var Fever Pitch blogda İki bölüm halinde.

7 yorum:

BLaCKFiSH dedi ki...

Özlemiştik bu bölümü :)

parrhesiastes dedi ki...

Yiğiter Uluğ'un yazısı çok güzelmiş be abi.Okurken kendimi sezon sonunda Arda ile yazdığın yazıdaki gibi hüzünlü hissettim.Böyle güzel yazıları okumak gerçekten insanı bilinçli okuyucu,taraftar yapıyor.Taraf olmanın bile taraf olurken diğer tarafa da saygı göstermesi gerektiğini hatırlatıyor,ruhumuzu okşuyor.İşte bu yüzden teşekkürler Bülent Timurlenk,teşekkürler Yiğiter Uluğ.

mavibenim dedi ki...

Yiğiter Uluğ'un ellerine, aklına, yüreğine sağlık.. ne kadar mükemmel bir yazı olmuş öyle..

Gwain dedi ki...

Yiğiter üstadın yazdıklarını okuduktan sonra, umarım bir gün, babam (veya ben) buralardan göçmeden birlikte bir Bandırmaspor şampiyonluğu kutlarız diye geçti içimden... Sağol, varol, kalemine sağlık Yiğiter Uluğ...

orkun dedi ki...

"Peki öyle alınmış maça, öyle kazanılmış şampiyonluğa utanmadan sevinebilecek miydiniz?" diye sormalıymış bence, anlattığı kadarıyla babası olsa sorarmış.

Anıl Can Yıldırım dedi ki...

dergimize yer verdiğiniz için teşekkürler bülent abi =) bir de blogun değerleri okurları okuyup yorumlarını yazarlarsa daha çok seviniriz =)

demdem dedi ki...

güzel bir çalışma olmuş...

özellikle;
ligimizin clarc kentleri
zirveden tepetaklak
heyecanlı kaçamak

oldukça güzel ve değişik konulardı.. hoşuma gitti..