30 Mayıs 2010

Jo'yu Sepetlemek

Jo'nun Everton ve Galatasaray'da geçirdiği günlerin ardından Avrupa'da kalma şansı var mı? Brezilyalı en azından Manchester City'de kalmayacak. İngilizler onu takımdan gönderebilmek için kurban bir kulüp arıyorlar. Spekülasyonlar tonla tabii. Valencia'lı David Silva için iki kulüp yarışıyor: Real Madrid ve Manchester City. Mancini'nin takımının Silva için para ve Jo teklifi götürdüğünü yazmış AS gazetesi. Valencia iki golcüsü David Villa ve Zigic'in sattığından yine en az iki santrfora ihtiyacı var. Bence Jo gidemez de Valencia'ya, tut ki gitti, soyunma odasından içeriye girdiğinde ben Mehmet Topal olsam "Yine mi sen lan!" derim...
***
Bizim ligin transfer piyasası hakkında blogda yazmayı düşünmüyorum. Transfer haberleri blogları kirletip; gereksiz bir trafik yaratıyor. Biten, imzası gerçekleşen, kulüp sitelerinden açıklanan transferleri yazmak ve üzerine tartışmak niyetimdeyim.

9 yorum:

Anıl Can Yıldırım dedi ki...

abi eskiden bitmesi kesinleşen ama resmi siteden de daha duyurulmamış haberleri verirdin burdan herkesten 2 gün önce öğrenirdik, şimdi gazete için bekletiyosun bu haberleri aldatılmış hissediyoruz ama sen de haklısın önce ekmek parası ne diyim içimi dökmek istedim bi an =)

Unknown dedi ki...

evet bülent abi harikasın cidden sadece su güzel blogunu kirletir her gün yeni isim söylentisi,yeni palavralar cidden sıktı artık hala profesyonel olamamıs bir transfer ekibi(tabi böle bi kavram varsa) var ülkemizde ne taktiksel ne mantıksal transfer yapıyoruz ne real madrid kadar zengin bizim takımlarımız ne de manchester kdr ama biz onlardan bile daha savurganız onlar en azından transferleri paraya dönüştürüolar biz ise adamları barlardan topluyoruz

unknown dedi ki...

Topal Jo'ya gel dedi!! Böyle haberler çıkar mı acaba İspanyol basınında da.. Bİzde olsa çoktan çıkmıştı.. Rijkaard eski öğrencisine gel dedi, Deco başkanım beni al dedi, Dentinho için R. Carlos aracı olacak.. Böyle haberlerle geçip gidiyor bizim spor basınımız..

zargonyali dedi ki...

valencia böyle bir kumar oynamaz sanırım ama dediğin gibi mehmet topal o tepkiyi verebilir abi.:D

Türkiye transferleri için aldığın karar da çok güzel. bu spor basını bizde olduktan sonra daha çok kirlenir internet ve blog alemi.

herakleito dedi ki...

Bence İspanyol basınında şöyle bir haber çıkar: "Jo, Mehmet Topal'a Valencia'yı sormuş..."

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

Biten, imzası gerçekleşen, kulüp sitelerinden açıklanan transferleri yazmak ve üzerine tartışmak niyetimdeyim.

en iyisi abi.. fanatik haberleriyle vakit öldürmekten iyidir :)

anilton dedi ki...

Mehmet Topal olsam "Yine mi sen lan!" derim...

Jo gelirse bunu derde,Guiza gelirse diyeceği şey daha vahim olur:D

Minozzi dedi ki...

Lunatik:
"M.Topal, Jo'ya Valencia gecelerini anlattı."

Ihsahn dedi ki...

Jo'dan Valencia kulüp yönetimine mesaj:

"Topal'la iyi bir ikili oluştururuz."

Bizim spor basının Zaytung'dan farkı yok genelde.