30 Mayıs 2010

Real Madrid 4 - Milan 3

Haberin devamını getireyim. Real Madrid ve Milan'ın veteranları bu akşam Santiago Bernabeu'da yardım maçına çıktılar. Biletler 5 ve 10 euro. 60 bin kişi gelmiş. İmreniyorum bu kalabalıklara. Biz yapınca boş kalıyor tribünler ya da eski yıldızlar para karşılığında televizyon şovunda top oynuyorlar. Real Madrid maçı 4-3 kazandı. Maçın künyesi de budur:

Real Madrid: Buyo, Chendo, Fernando Sanz, Sanchís, García Cortés, Gallego, Karembeau, Zidane, Figo, Butragueño y Santillana. ( Contreras, Jaro, Rojas, Ramis, Rubio, Sabido, Julio Llorente, Iván Pérez, McManaman, Amavisca, Velasco, Víctor.
Milan: Rossi, Cafú, Costacurta, Baresi, Maldini, Evani, Boban, Serginho, Simone, Rui Costa y Massaro. (Nava, Contra, Weah, Papin, Braglia, Fuser, Galli, Panucci, Lentini, Carbone , Eranio.
Goller: 0-1, m.4: Simone; 0-2, m.7: Rui Costa. 1-2, m.11: Butragueño. 2-2, m.37: Amavisca; 3-2, m.52: Alfonso; 3-3, m.57: Rui Costa. 4-3, m.85: Alfonso, de penalti

Video

15 yorum:

Taner dedi ki...

Serginho, futbolu bıraktıktan sonra baya salmış kendini.

Kadrolar süper...

b.s dedi ki...

bunun bir benzeri de haiti depreminde zarar görenler için lizbon'da yapılmıştı. orada da estadio da luz'un 50 bin kişilik kapasitesini doldurdu portekizliler. ülkemizin futbol seviyesi ile ilgili olarak diğer değişkenleri göz önüne alıp avrupa ile kıyasladığımızda bu tip yardım maçlarına olan alaka da tabloda çok iğreti bir yerde durmaz herhalde. bize yıldız transferin imza töreni olsun mesela bir yerleri doldurmak için..

Berşan dedi ki...

Pato çıkmasa, direk As takımıyla da oynayabilirdi Milan..

ASVALTTAICENLER dedi ki...

zidane su haliyle fransa miili takiminda oynar..

Telif Hakkı dedi ki...

Bu tarz maçları izlemek çok ayrı zevk.SP forumunda golleri yüklemişler.Full maçı da yüklüyorlar yavaş yavaş.

http://www.soccerpulse.com/forum/index.php?/topic/3833-real-madrid-ac-milan/

Üyelik gerektirebilir forum ama güzeldir özellikle video bölümü.

mre dedi ki...

@Berşan Kayıkcı
Aklın yolu bir, aynısını yazmaya gelmiştim. Bir de Ümit Davala'yı almamışlar kadroya repçi kontenjanından veteran olarak.

candogu dedi ki...

şahsen jimmy jump'tan kombo beklerdim ben bu maç, figo'nun suratına bir barcelona bayrağı daha çalsaydı süper olurdu dünkü şovunun ardından.

Kenan Yilmaz dedi ki...

Baresi'yi bir kere canlı izlemek varmış, bu yaşında bile olsa !!!

Unknown dedi ki...

alfonso takım listesinde yok ama 2 tane gol atmış :)

kutay dedi ki...

milan'ın veteranlarının çoğu 2 sene önce top oynuyordu...

íí dedi ki...

real madrid'in dorduncu golune yol acan penalti pozisyonunda mudahele topa. serefsiz hakem. yok kardesim, bu lig bu hakemlerle bitmez.

razor dedi ki...

21 yaşındayım milan kadrosunun nerdeyse tamamını tanırken real madrid kadrosundan bir iki futbolcu tanıyorum. neden acaba =)

octaine dedi ki...

abi yorumları özet geçeyim:

1-x şu haliyle bile x'de banko oynar.

2-milan huzurevi

=)=)

arancia meccanica dedi ki...

milanda rui costa , madridde alfonso banko oynardı gelecek sezon.

Cüzzamlı Melek dedi ki...

zizou ya, geri pasına kurban...