6 Nisan 2010

Papatyam Naklen (!)

Gerginliği ve stresi devam eden Messi sonunda Xavi'nin baskılarına dayanamaz ve psikologa gider. O psikologa Fabregas'ı şikayet ederken Henry de babasına tavır koymak için evi terk etmiştir. Terapi seansları sırasında Iniesta'nin evlilikle ilgili sorunları olduğu da ortaya çıkar. Bu durum ilişkisine yansımaya başlayacaktır.
Puyol ise Valdes'i maça götürüp pankart açarak sürpriz evlilik teklif etmeyi planlamaktadır. Bunu öğrenen Guardiola, evlilik teklifinden kaçmak için bahaneler uydurmaya başlar. Wenger kariyerine devam etmek için işe başlayınca bebek Song'a kalır. Kafeyi canlandırmak isteyen Pedro ve Bojan ise hafta sonları açık büfe brunch düzenlemeye karar verir fakat ilk müşterileri sınırsız yeme gücüne sahip Pique ve ailesidir.
Yayın Tarihi : 6 Nisan Salı
Yayın Saati : 20.00

45 yorum:

exRage dedi ki...

Star dizilerin de tutmuyor yani niye kasıyorsun ki !

eldazer dedi ki...

ahaaha. süper olmuş. ilginçtir bu hafta Star Tv'ye hiç sinirlenmedim. Alıştık artık. Bu maçı da yayınlamadıklarına göre ÇOK ÇOK ÇOK mantıklı (!) anlayışla karşılayacağımız bir açıklamaları vardır diye düşünüyorum.

eldazer dedi ki...

şimdi bunlar sadece çarşamba günü maçlarını yayınlıyorlarya, bu sene final cumartesi oynanacak, galiba 22 mayısta bir sürpriz daha yapacaklar bize.

Şampiyonlar liginin Papatyam dizisinden çektiğini , Premier lig iki sene önce Fox Tv de Bezbebek denen bir diziden çekiyordu.

Anlamakta zorlanıyorum.

gumgumok dedi ki...

Şu anda -ben dahil- yüzlerce kişi starı telefon ve e-mail bombardımanına tutuyor.
Fakat 'endüstriyel futbol' anlayışını -ki buna da karşı olmamız gerekirken-, kayseri pazarı anlayışına çeviren bir yayıncılıktan başka bir şey beklenemezdi.

cerkez1905 dedi ki...

sadece yazıklar olsun diyorum kaçıracağımız maça bak

Adsız dedi ki...

aceto geberdim gülmekten, hay ağzına sağlık. bloglarda nezamandır protesto mail taslakları falan dolaşıyodu ama bunun kadar etkili olamaz emin ol.

AbSurDMaN dedi ki...

Hahahahah, olaya iyi yönünden baktım şimdi, maçı yayınlasalar bu yazıyı okuyup gülemeyecektim :D

Sefa Hasanoglu dedi ki...

Star Tv!!! Milyonlarca futbol sever size kin kusuyor!

FORZA PAPATYAM!!!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

Ben şundan şüpheleniyorum, geçen sene Avrupa futbolunun büyük ilgi görmesine yönelik şikayetleri hatırlarsınız sanırım.
Bu olayın bunun bir parçası olduğuna inanıyorum, yalnız Dsmart değil olay bence.
Bu arada sırf Rıdvan-Sergen var diye Ntvspor'a sallayanların da (sanki onları da silah zoruyla izletiyorlar) bazı şeyleri düşünme zamanı gelmiştir.
Burası Türkiye, armudun sapından şikayet ederseniz sapsız armut gelmez.Çürük ve kahverengi yeni bir armutla başbaşa kalırsınız.

Adsız dedi ki...

forza
ATDHE.net

unknown dedi ki...

Bunu D-smart aldırmak için yapıyolar ama hem milyonlarca kişiden küfür yiyorlar hem de alcağı olan varsa bile soğuyo D-smart'tan.. Netten izlicez akşam maçı napalım..

WTF dedi ki...

Katkıda bulundum ve Aceto'ya böyle bir hareketi blogunda yayınladığı için teşekkür ediyorum. Böyle bir yayın politikası olamaz!!!

alien501 dedi ki...

Bülent abi uydu, tivibu aracılığı ile izleyebileceğimiz kanalları belirten bir post yayınlarsanız çok sevinirim.

armandolionel dedi ki...

süper yazı abi :)

Efe Can Kudu dedi ki...

Papatyam arena da iki önemli takımın ihtiras dolu mücadelesi :)

Minozzi dedi ki...

Papatyam yayınlanırken gülme efekti yerine Ömer Üründül yorumları konsun!

tofi dedi ki...

valla buna yapılan kampanyayı, bence lig tv nin pts macları icin de yapın. mesai günü mac da neyin nesi?? adam yatirim yapmıs ve yayın hakkını satın almıs, neticede en az bir maçı açık kanaldan verme taahhüdünü yerine getiriyor, o günü de çarşambadan yana kullanıyorlar.

varol döken dedi ki...

sevgili star yönetimi,

elbette sen de her aklı başında sporseverin yaptığı gibi bu siteyi okuyorsun...

size cevabım oldukça basit... d-smart alabilecek kadar param var ama bildiğiniz receiver üstüne yemin ettim almayacağım diye...

sanırım yeterince net olmuştur!

Halim dedi ki...

çarsamba gunku maçi da uefa'nin zoruyla veriyorlar. haftada en az bir maç (cl/uefa) açik kanaldan verilmeli diye bi kural var. yani ellerinde olsaydi o bir maçta dcartta yayinlanirdi ama iste uefa izin vermiyor..

g0kh4n dedi ki...

Böyle konular ve hala spor yazarları arasında bu konuyla ilgili ses getirecek bir yazı olmadı. Hayat ne kadar güzel vapurlar,martılar felan.

varol döken dedi ki...

@tofi
lig tv ile bunun arasında fark var, lig tv ayrıca tartışılır...

anlaşmayı uefa star tv yapıyor, açık kanalda iki şampiyonlar ligi maçını izlemek üzerine... ama bu kan emiciler olaya hemen resmi bir kılıf bulup diğer maçı d-smart'a taşıyor, hangi maç olacağına da paşa gönlü ile karar veriyor... ortada prosedüre uygun ahlaksızlık var yani... ben kolay kolay kimseye kan emici demem, onu da belirteyim...

bir sansui tv vardı, ne oldu ona!!!

Kaiser dedi ki...

hahah çok iyi yazı ya =)

Bu konu ile ilgili ciddi bir protesto gerek gerçekten

linguisticsfc dedi ki...

hayır kardeşim burdan reyting sağlamıyorsan niye satın aldın şamp ligi yayın haklarını çok mu beleş acaba fiyatı? sırf şamp ligi için d-smart alan da yoktu.r çok çok takımının uefa düşler sahnesi ligi maçlarını almak için alıyordur alan adam. eee o zaman neden? gerçi uefa finalini banttan izlemişliğimiz de var ülke olarak. artık aştık bunları.xD

efess dedi ki...

şampiyonlar ligi resmi sponsoru Ford; papatyamı sunar

mrt dedi ki...

Kendilerine pek hafif olmayan bir mail attım. Tez zamanda batmaları isteğimi dile getirdim. Verdikleri cevap aynen budur


Sayın İzleyicimiz,
05.04.2010 19:03:01 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.


Star Tv yayınlarına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.Star tv yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda sadece yayın akışlarımızda yer alan Şampiyonlar Ligi maçları yayınlanacaktır.
Star TV yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ı arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla.

İzleyici Bilgi Merkezi
Tel : 0212 478 07 87

Murat KAYAGÜL dedi ki...

star ı kınıyorum

oralardaniyivurur dedi ki...

protestonun hedefi star olmamalı..
ford, playstation, calsberg(sponsordu dimi yahu) gibi firmalara mail atsak daha kolay el atılır bu işe

Sabaha Kadar Futbol dedi ki...

Star TV ve onun bağlı olduğu yayın grubunun büyük bir olasılıkla Aziz Nesin'in Türk İnsanının %70'i aptaldır sözü üzerine kurdukları satış stratejisini uzun uzun eleştirmiştik. gcen turun yayın programı belli olunca, şaşırtıcı bir şekilde Şampiyonlar Ligi'nden Porto - Arsenal maçının konulduğunu gördük. Bu da kafalara yine soru işareti getirdi. Acaba Star TV, UEFA'dan Şampiyonlar Ligi yayın haklarını alırken, en az bir maçı halka açık kanaldan yayınlama sözü mü verdi? Çünkü yukarıdaki linkten de görebileceğiniz gibi bu haftaki programdan seçilecek en son maç Porto-Arsenal maçı!

http://sabahakadarfutbol.blogspot.com/2010/02/star-tv-bize-porto-arsenal-macn-layk.html

Sabaha Kadar Futbol dedi ki...

Maçları ya (Spormax'in Premier League maçlarını şifreli yayınladığı gibi) uydudan yayınlarsın ya da hep açık kanaldan yayınlarsın. Maç sonuçlarına göre, Türk takımlarının oynayıp oynamamasına göre karar vermezsin. Bir çok kişiye maçlar D-smart'ta olacak diye kandırıp decoder sattılar sonra baktılar Bank Asya hariç hiçbir maçı alamadılar. Daha sonra decoder harici kesinlikle ek para verilmeyecek diye reklam yaptılar, şimdi her servis ek ücrete tabii ve bunlar sadece son 1-2 yıl içerisinde oldu.

Bu sene başında da, hem Avrupa Ligi hem de Şampiyonlar Ligi maçlarını D-Smart'tan yayınlayacağız diye açıklama yaptılar sonra baktılar reklam gelirleri çok düşük hemen haftada 1 Türk takımının maçını açık kanaldan yayınlamaya başladılar. Ya neden 1 be kardeşim. Yayınlayacaksan ikisini de yayınla.

http://sabahakadarfutbol.blogspot.com/2010/02/yeter-star-tv-yeter-sampiyonlar-ligi.html

erdem diye biri dedi ki...

ilk devrede messi 3 tane salladı, seyrettiğimiz işkenceye bak...

Uğur ! dedi ki...

güzeldi :))

outlaw dedi ki...

star tv endüstriyel futbola karşı mücadelesine devam ediyor... nazım hikmet vatan hainliğine devam ediyor der gibi bu da... neyse ben çok şükür barcelona'nın inter'i süpürmesini izleme şerefine nail oldum... anlatırım maçı size artık :-)

Büyük Kaptan dedi ki...

messi psikologdan kafası iyice rahatlamış olarak çıkarken karşısında moralini bozacak fabregası da görmeyince coştukça coşar =)

Emre dedi ki...

şimdi şunu öncelikle belirtmek istiyorum ki bu diziyi seyretmiyorum..dizinin savunuculuğunu yaptığım anlaşılmasın, sadece sunu belirtmek istiyorum barcelona maci yerine bu diziyi seyretmek isteyecek de bir cok insan mevcut..herkesin tercihlerine saygi duyulmasi gerekir..burda suc dizide degildir..star istese hem bu diziyi hem de maci catir catir yayinlar ancak daha once belli vaadlerle abone ettikleri kullanicilarina sanirim ayip olmasin diye maci d smart'tan veriyorlar..burada suc genis capli dusunememelerinden dolayi star tv yonetiminindir..

anial dedi ki...

sanırım metin akpınar tv'ye bakıyor sinirli bi şekilde.

lembo dedi ki...

aydın doğan'ın tüm şirketleri, iştirakleri kendi şahsi kalitesiyle orantılı işliyor.. ben olsam yayına saat 20.00 de falan başlardım. öncesi, sonrası, perde arkası, son dakika gelişmeleri ile veririm.. şansal büyüka hesabı.

MrtYLMZ dedi ki...

star'ın ciddi ciddi insanlarla dalga geçtiğini düşünüyorum bu diziyi onca tepkiye rağmen maça tercih etmelerinden ötürü...

FatihHayri dedi ki...

Bide normalde yayınlanan maçlarda şifreye giriyor ve şifre sabit değil. NTv gibi şifreyi sabitleseler, yok bu adamların amacı bizi çok kişi izlesin değil, kesinlikle.

İsim dedi ki...

Digitürk'ü de protesto edin o zaman.
Neyin protestosu bu anlamak mümkün değil.Adamların bir maç vermesi gerekiyor onu veriyor,kalanını da digital platformunda verecek elbette.
Star şifresiz versin maçları Messi'nin hatırına,o zaman para verip Dsmart alanlara ne diyeceğiz?
Keriz?

Cabaturi dedi ki...

Paranın satın alamayacağı şeyler vardır, gerisi için master card hesabından devam. Üstüne master card cl'nin sponsoru d-smart ile işbirliğinde çek master card'ını bize katkını sağla spor paketi al ve izle. Amaç bu. '3-4 sezon boyunca uefa ve cl maçları d-smart'ta, d-smart al 2131241241 adet maçı izle' reklamını yap d-smart alana, gel birde üstüne spor paketi saçmalığını çıkar milyarder ol, senin adına çalışanları konuştur.

Uğur ! dedi ki...

@isim

sen para verip izleyebiliyorsan sana ne mutlu. peki buna ne denir?
bencil?

İsim dedi ki...

@[Uğur !] yok bende Dsmart.Bencil olamam bu yüzden.Şeytanın avukatı olabilirim şu anda burada.
Digitürk protesto edilmiyorsa,Star'ın protesto edilmesini de tutarlı bulmuyorum.
Eskiden de TRT1'de şifresiz biizm ligi izlerdik şimdi Digitürk veriyor,süt kupasıydı,lig kupasıydı İngiliz futbolunu izlerdik şimdi spormax veriyor.
Endüstriyel futbola isyansa konu buyrun bende varım.Bu yıl 1.100 TL digitürke,1.520 TL kapalı kombineye verdim.Benimde söyleyeceklerim olur yorumlar bölümünde.

@CabaturiBere
Konumuz D-smartın dolandırıcılığı değil.D-smartım yok,doğan holding çalışanı da değilim.Umurumda da olmayan bir mevzu.Kaldı ki tüm bunların hiçbirisi Star'a maçı verme sorumluluğu-zorunluluğu yüklemiyor.
Bir digitürk çalışanı olarak bunları bilmeniz lazımdı demek gerekli size aslında.Dedim bile.

varol döken dedi ki...

ya okumuyor ya anlamıyorsunuz anlatamıyor da olabiliriz sorun değil...

digiturk, başından beri dijital bir platform olmuş, federasyon ile anlaşmasını yapıp, turkcell süper ligi'ni paralı yayınlayacağını deklare etmiş, organizasyonunu buna göre kurmuş ve verdiği sözün arkasında durmuş bir yayıncı kuruluştur. digiturk alacak paranız olmayabilir, bu digiturk'un suçu değildir, zaten para sahibi olmamak medeni kanuna göre suç da değildir, sadece maçları izleyemezsiniz, ortada bir hak, kanun ihlali değil, dünyanın temel problemi vardır.

şimdi bu digiturk tarafı...

gelelim star ve d-smart tarafına...

şampiyonlar liginin sahibi uefa şampiyonlar ligi maçları için antlaşmasını star tv ile yapmış, haftada 2 maçı açık kanalda canlı yayınlama maddesini koydurtmuştur... benim yanıldığım tek nokta bu olabilir bu arada, tek maç mı 2 mi antlaşmayı görmediğim için bilmiyorum, ona da muhatapları cevap verir...

d-smart sonradan ortaya çıkmış, izleyicisine yalan atmış, kandırmış, haksız kazanç sağlamıştır... digiturk ile arasındaki temel fark ve benim isyan ettiğim nokta budur...

bu doğan grubunun ilk olayı değildir, sansui tv'ler, ekrandan yeminle d-smart aylık paralı olmayacak diye söz vermeler bu grubun hemen hemen herkesin bildiği gerçekleridir...

kıvırma sanatına dans, iyi kıvıranlara da dansöz denir!

bsrcnzyrt dedi ki...

copi peyst yaptıktan sora farkettim cwbın yayınlanmıs olduunu. bana geleni de gorun istedim:)
PS: asagısı okunmaz die buraya yazdıgım ayrıntı da sudur:
klasik..!, elestirinin insanı 'eeh bana ne be şikayeten 2 ignore ederim susar nasılsa mantıgından' (bkz her yolsuzluk üstüne protestolara rağmen gozumuzun içine baka baka inkar eden politikacılar) getirdiği noktalardan biri daha.
Siz ne düsünürseniz düşünün
''Bizim 'boss' bu olayı farkedene kadar, hiçbirimiz bundan bahsedemeyiz.ya da farketsede o bu yanlış oldugu bariz marketing politasınından vazgecmeye karar werene kadar bişey deişmez.Oturup her maç için şiirler yazmaktansa, koltugumdan kalkıp sosyal bişiler kowalamak cok abes gelio bana!'' cwbını alırsınız editorlerden....

Sayın İzleyicimiz,
07.04.2010 18:22:33 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.


Star Tv yayınlarına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Star tv yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda sadece yayın akışlarımızda yer alan Şampiyonlar Ligi maçları yayınlanacaktır.

fati dedi ki...

bülent abi,
yazı çok güzel. "brezilya dizileri"nden sonra "barselona dizileri" diye bir akıma öncülük ettiğinin farkında mısın? :D