23 Şubat 2010

Totti vs Mihajlovic

Aynı formayı da giydiler ama birbirlerinden nefret ediyorlar. Totti ve Mihajlovic. Totti, A takıma çıktığında Sinisa Mihajlovic de kadroydaydı. 2 sezon sonra ayrıldı. Sampdoria'dan sonra da başkentin öteki tarafına gitti ve Totti ile yıllarca rakip oldular. Geçen sezon Bologna'nın başındayken yine Totti aleyhine açıklamalar yapmıştı Mihajlovic. Bu hafta da Roma-Catania maçı öncesi sataştı. Totti sakattı. Onun için "Halip harap, keşke oynasa diyorum ama sonra aklıma geliyor, Totti hep hakemleri kandırıyor. Bu yüzden oynamasın" dedi. Totti de bunu duyunca açtı ağzını yumdu gözünü. Mihajlovic için "Sen oynarken de rakibe ve rakibin tribününe saygı göstermezdin. Her sene iki kez adımı anıp manşetlere çıkıyorsun. Geçen sezon da Bologna'da aynı şeyi yaptın. Dersini verdik. Şimdi yine aynısı olacak. Ben yokum ama Vucinic var" dedi. Roma maçı 1-0 kazandı, maçın ilk görüntüleri tribündeki Totti ve kulübede Mancini atkılı Mihajlovic idi. Vucinic golünü attı ve tribündeki Totti'yi işaret etti. Kapağı takmışlardı...

14 yorum:

ErenAslan dedi ki...

Totti gibisi varmı ya..

Protanopia dedi ki...

Abi o ne finiş olmuş öyle...

sMAnia dedi ki...

güzel kapak ...

tebrik ettim

vino alla fine dedi ki...

super kapak :D

forzaroma dedi ki...

Mancini atkısı takmakla bu işler olmuyor.Gereken cevap sahada verilmiştir.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Mihajlovic'e gerekli olan ıslak odun.Senelerdir bu böyle.

Bravo Totti ve Roma...

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok iyi kapak olmuş. Bu tip açıklamalar rakipleri daha çok motive etmekten başka işe yaramaz ki genelde, Mihajlovic'in bunu çözememesi çok saçma.

Ekrem35 dedi ki...

totti roma'nın efsanesidir. kaptandır, candır. adını anarken besmele çekmesini öğrensin artık Mihajlovic. burdan vuci'ye de selam ederim. kutup ayısı hediyeli kapağı yollamış Mihajlovic'e.

suatcool dedi ki...

son cümle cok klas oturmuş:)

seanpenn dedi ki...

roma kendi evinde oynuyor,sinisa kulübede,üçkağıtçı,avel totti tribünde,vucinic gol atıyor buda sinisa ya kapak oluyorsa bu işte bi terslik var.
sinisa nın dirseklerinden daha gaddarca fauller yapan totti yine zekasını gösteren bi açıklama yapmış.
mihajloviç o açıklamayı boşuna yapmamıştır.inter yada bologna maçlarının birinde yapmıştır birkaç çirkeflik.

Dr Hasan Batuk dedi ki...

biraz önce lig tv'de avrupa maçlarını yorumlayan ikiliden mehmet değil diğeri(adını bilmiyorum) burada yazılı olnaların karbon kopyasını kendi yorumu gibi anlattı. Bari kaynak gösterseydi. Hırsızlık kötü birşeydir ama bilgi hırsızlığı daha fena..

BT dedi ki...

@bonzo
Lig TV banttan yayınlanan Avrupa'dan futbol programında izlediğin adam benim sevgili kardeşim. Pazartesi konuştum ve ardından yazdım:)

nikolatesla dedi ki...

@ bonzo

Allah iyiliğini versin :D koptum valla :)


yıktınız beni hala gülüyorum

Minero dedi ki...

Sakin sakin okuren yarıldım sesli sesli gülüyorum herkes bana bakıyor evde. Bülent abi bence bloga ufaktan bir fotoğrafını koy da senin cismin ile Aceto Balsamico ismini birbirine eşleyelim hafızalarımızda sonra bildiğimiz gibi çakışmalar oluyor :)