14 Ocak 2010

Raul ve Benzema

Beraber Eylül ayında bir maça ilk onbirde başlamışlardı. Pellegrini, Kaka ve Cristiano Ronaldo'lu kadroda bir daha denemedi bu forveti. Benzema son 6 maçın 5'inde yedek başladı. Raul da kulübeye çakıldı. Higuain'in 3 hafta sürecek sakatlığı şimdi bütün hesapları altüst etti. Beraber oynarlar mı? Çok zor. Peki hangisi oynasın. Real Madrid taraftarlarına ankette sormuşlar. %85 Benzema çıkmış. Raul sezon sonunda Real Madrid'e veda eder ve ABD'de gider oynar.

12 yorum:

Master dedi ki...

E gitsin artık.Hakan Şükür tadı vermeye başladı.

Frentzen dedi ki...

Raul 1977 doğumlu. Eminim ki herkes çok daha yaşlı sanıyor.

yoney dedi ki...

Yerine tercih ettikleri adam da resmen topçu degil, topcu olsa içim acimayacak.

Egé dedi ki...

benzema elindekini fazla sahiplenmiş.

Acttt dedi ki...

fenere gelsin..

Marty dedi ki...

bu adamın giggs gibi kral olması gerekirken ne halde. taraftarın ayıbı.

mero dedi ki...

@pilsener
raul fenere gelirse guizadan beter olur.

Ferhat dedi ki...

Arkadaşlar biliyorum bu mesajı yazarak spor gündemi dışı bir konuyla ilgili burayı meşgul ediyorum.Ama hepimiz insanız ve kendimize ayırdığımız vakitlerde bile zaman zaman başkaları için de faydalı olabilmeli, onlara yardım edebilmeliyiz.
Haiti'de 7 büyüklüğünde bir deprem oldu.Ve tıpkı bir zamanlar bizim de başımıza geldiğinde nasıl dünya bizim için seferber olduysa bu gün de insan olmanın getirdiği yardımsever olma güdüsüyle onlara bu zor zamanda destek olmalıyız.
Bu fikir internette haberleri okurken Haiti ile ilgili son gelişmeler gözüme çarpınca aklıma geldi.
Ölü sayısı 100 bini geçebileceği söyleniyor.Ve 2 milyondan fazla çocuk yaralı ve bir çoğu yetim kaldı.Sokaklarda cesetlerin yanında uyumak zorunda olan çocuklar var.Ve cesetler yüzünden salgın tehdit kapıda.
Daha detaylı son bilgiler için:
http://bit.ly/4nexEQ
Yardımda bulunabilmek için;
http://www.kizilay.org.tr/
http://bagis.kizilay.org.tr/bagis/index.php
http://www.kimseyokmu.org.tr/
Blog yazarı arkadaşlar bu veya benzeri bir yazı hazırlayıp mümkün olduğunca felaketzedelere destek olabilir.Blogda bu mesajı okuyanlar mail yoluyla forward edip dostlarına çağrıda bulunabilir.
Taraftar grupları (hangi takım olduğu farketmez.İnsanlığın takımı, renkleri yoktur.Hatta rakip taraftar grupları birlikte bağış organize edebilirler.)
Not: Ben Kimse Yokmu derneğine üye falan değilim.Derneğin güvenirliliğini de bilmiyorum.Malum ülkemizde geçmişte yardım derneği adı altında yolsuzluklar yapıldı.Deniz Feneri ve fazla kurban kesildi diye gösterip bundan rant elde edenler oldu.Ama en azından Kızılay'a bağıış yapıp dolaylı da olsa acil yardım bekleyen Haiti halkına destek olabilirsiniz.
Tüm içtenliğimle aldığım değerli vaktiniz için özür dilerim.
Ve şimdiden göstereceğiniz mail forward etme bile olsa en küçük destek için çok teşekkür ederim.

tifosigokhan dedi ki...

yıldızlar sahnesinden kimler gitti de raul kaldı,real madrid gibi kolay adam harcayan bir kulüp bile ömür boyu sözleşme imzalıyorsa raul hakikaten kalıcı demektir.Sanmıyorum farklı bir ülkeye gideceğini belki erken bırakır futbolu Mijatovic gibi idari-teknik bir görev alabilir...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=9HbiC7lUfJ0

Raul'ün ilk golüymüş.Paylaşayım dedim.Adamı özetliyor esasında.

Sabaha Kadar Futbol dedi ki...

Benzama basına dır dır ederek forma bulmaya çalışıyor. Unutmamalı ki sürüsünü yolladı Raul bu takımdan, ayağını denk almazsa seneye Seria A'da izleyebiliriz :)

Egé dedi ki...

zerre sevmem bu Raul'u,hiçbir zaman sevmedim,arada güzel gollerini görünce şaşırdım hep,çünkü görmeye alışık olduğum Raul hep şans eseri gol atan bir Raul oldu.
Gitsin Murcia'da falan oynayıp yavaş yavaş bıraksın işte uzatmaya gerek yok ki.