15 Ocak 2010

Atletico Madrid'de Vaziyet

Kuralar çekildiğinde daha kötü bir Atletico Madrid yoktu ya da vardı! Avrupa Ligi maçlarına daha bir ay var ama Agüero'nın takımı kımıldamaya başladı. Geçen hafta sonu teknik direktör tamam-devam maçına çıktılar, kolay deplasmanda 4 attılar. Bu hafta sonu da fikstürleri müsait. Gijon ile oynuyorlar Pazar akşamı. Kral Kupası'nda, Huelva'ya 3-0 mağlup olmuşlardı ilk maçta. İspanyollar tarihi dönüşleri sever, aslında kim sevmez ki bu oyunda. Bu gece yine yayınlamayan bir maçtı. İş gereği takip ettim. İlk yarıda tur için skoru sıfırladılar, ikinci yarı da son 17 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen maçı 5-1 alıp adlarını çeyrek finale yazdırdılar. Goller 2x Agüero, 2xSimao veUjfalusi'den. Barçe ve Real Madrid2in olmadığı son sekizde Atletico Madrid'in rakibi Celta Vigo oldu. Diğer eşleşmeler, Deportivo-Sevilla, Mallorca-Getafe, Racing-Osasuna.

9 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

Anasını satayım dirilecek zamanı buldular ha... Neyse, bekleyelim görelim bakalım neler olacak.

bahtiyar dedi ki...

şimdi form tutsunlar en azından önümüzdeki aya kadar formdan düşme ihtimalleri var. maçlara yakın gaza gelmelerinden iyidir.

bonaventure dedi ki...

tamam işte düşüşe de bizim maçlarla birlikte geçerler. hocaları da 2. maçtan sonra istifamı eder kovulur mu o kadarını bilemeyeceğim:P

EsEs dedi ki...

İnşallah gs maçına kadar form tutup, gs'yi içerde dışarda 4leyip geçecekler :)))

GO ATLETİCO GOO..

vino alla fine dedi ki...

insallah atletico alır kupayı

Kartal Bafiler dedi ki...

Bülent Abi ,yayın ihalesi hakkında fikirlerini merak etmekteyiz,kitle peşinde bir yardımcı ol bizlere :)

alkiza dedi ki...

aferim eses, sen bu kafayla devam ettikçe GS daha çok takım tutturur sana!

Onur Sayin dedi ki...

Bu senin hayalin heralde.bekle bigün görürsün :)

Egé dedi ki...

Agüero ve Forlan'ı tutabilme ihtimali olan bir adam aldığımız için umutluyum,ne kadar korksam da içimden bir ses orada gollü beraberlik burada galibiyet ile eleyeceğimizi söylüyor,maçlar çok güzel olur,başarılar galatasaray'a şimdiden..