30 Aralık 2009

Kar Yağıyor Üşümedin Mi?

Premier Lig hep akşamları oynansa keşke. Çok mu güzel maçtı? Değil. Orada kar, burada sıcak ev, demleme çay, İbrahim Altınsay'ın futbol sevgisi, Mustafa'nın güzel anlatımı ve 90+'da The Kid. Daha ne olsun?

32 yorum:

Neftçi Cousins dedi ki...

iyi hos da sayin altinsay biraz daha az konusmali o kadar cok anektod veriyor ki mactan kopuyor insan spikere soz hakki tanimiyor. sevgiler

Unknown dedi ki...

iyiydi iyi...

torres dedi ki...

ve torrees, liverpool'u hayata bağlar.

Tuner dedi ki...

Black Grouse daha güzel gidiyor vallaha. Hem adadan hem 12yo...

odi dedi ki...

reina'nın kızlarının kaç yaşında olduklarını ve isimlerini de ögrendik sayesinde ))

Ocakçıyan dedi ki...

bende ilk başlarda yakınıodum ibrahim altınsaydan ama adam kendinden geçiyor aşırı seviyor futbolu premier ligi ertem şenere bağlamak diyemeyiz bence futbol bilgisi olarak arada gezgenler var ben ibrahim altınsayı seviyorum çünkü maçı yaşarkenki ses tonu benim gibi bir futbol dilencisi görür gibi oluyorum ...

POSTER BOY NYC dedi ki...

Beyler sizde benim hibi digiturk kumandasindaki di seciminden orjinal anlatimi secebilirsiniz.Ozamn gercekten premier lig izledignizi anliyosunuz.

benden bu kadar dedi ki...

ibrahim altınsay içten bir adam. futbol aşkı adamın vücudunda vuku bulmuş. coştukça coşuyor, anlattıkça coşuyor. seviyorum ben kendisini.

Unknown dedi ki...

ooooowwww what a shoot by torresss
-ingiliz spiker ;)

bartleby dedi ki...

futbol bahane.. dışarıda yağan karla evdeki çayın sıcaklığının yarattıpı kontrastın farkındaysan, mutlusundur.. allah daim etsin:)

non of your business dedi ki...

liverpool bu sene ilk 4'e girebilirse(tottenham böyle devam ederse çok zor gerçi) bu gol sayesinde girecek belki de.biraz da şans oalcak futbolda hakkaten.son saniyede top en olmayacak admın önüne gelince o da affetmedi.müthişti gerçekten.

Sabaha Kadar Futbol dedi ki...

hem de 50.golüymüş premier'deki

Adsız dedi ki...

İbrahim Altınsay kadar sıkıcı yorum yapan biri daha bulunamazdı heralde. Futbol romantizmi bizim ızdırabımız oluyor her maç. Yüklemeyin kardeşim bu oyuna bu kadar büyük anlamlar, işçi sınıfı muahbbeti yapacaksan forza livorno forumuna gel orada yap bu yorumları İbrahim Abi.

Adsız dedi ki...

Demirören ve Aksu'ya sesleniyorum; İbrahim Beyi listesine alan seçimi kazanır. Bjk kongre üyeleri rahat maç izlemek adına yüklenir, biz de rahatlarız.
Bu sese kulak verin lütfen..

vino alla fine dedi ki...

ibrahim altınsay biraz daha az konussa cok guzel olur aslında , sesi kısık izlemek zorunda kalıyorum sahsen.

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar olan var olmayan var...
Lütfen biraz saygı :)

Jordi Metal dedi ki...

ŞAnslı Rafa,

Dua etsin Torres'e

Yoksa dar ağacı yerine noel süsü diye çam ağaçlarına asılacaktı.

Shareef dedi ki...

İbrahim altınsay futbolu çok seviyor ve bence çok güzel anlatıyor ne dinlicez yani Gerrard Torres'e verdi, torres kuyt'a yada adamın birinin bütün uzuvlarını öpmek istiyorum diye bağırmasını mı :) Liverpool da Spurs'u geçer demedi demeyin :)

liverpoolicin.blogspot.com

cisco dedi ki...

fotograf muhtesem.

daha buyuk versiyonu var mi? :)

Unknown dedi ki...

ilk yarı 0 ikinci yarı 0 veripte kuponum bumaça kaldığından liverpool taraftarı olmama rağmen sevinemediğim maç.ibrahim altınsay fulham maçlarında daha bir coşuyor.

Alp dedi ki...

e tabii, memleketteki "apolitik" nesil "futbol sadece futboldur baba yeeeaa gidin livorno forumlarında takılın" tandanslı zeka seviyesi ölçülemeyen tavırlarını sürdürdükçe ibrahim altınsay ne yapsa boş oluyor. alışmışlar çünkü böyle tipler, ahmet çakar'lara, erman toroğlu'lara, ömer üründül'lere. bloklararası pres, aktif dinlenme gibi laflar lazım size. futbol romantizmiymiş. işine gelmiyorsa "language" denen zıkkımdan değiştir, bikbik edeceğine.

herkese kalitesine göre futbol yorumu işte. ve evet futbol belki artık işçi sınıfının oyunu değildir, ama öyle algılandıkça daha "güzel"dir. zorunuza mı gitti?

Unknown dedi ki...

Alp Çolak,

Millet eleştiri yaparken sana mı soracaktı ?

Eleştiren adamlar müşteri. çuvalla para veriyorlar digiturk'e. varsa bir meramları anlatacaklar tabi ki. senden izin alacak halleri yok.

''Bik bik'' falan ne demek yahu ? n ,asıl saygısız laflar bunlar...

Adsız dedi ki...

( "futbol sadece futboldur baba yeeeaa gidin livorno forumlarında takılın"

işine gelmiyorsa "language" denen zıkkımdan değiştir )

=) biraz saygı, hiç değilse kendinize..

John Doe dedi ki...

yabancı spiker çok iyi

HHK dedi ki...

EL Niño

Adsız dedi ki...

@ Alp Çolak
Benim zoruma giden herhangi bir durum yok ama Altınsay'a sıkıcı ve futbol romantizmi yapıyor demem neden senin bu kadar zoruna gitti anlayamadım. Seni bu üslubunla başbaşa bırakmaktan başka yapabileceğim kalmadı dolayısıyla. Toroğlu sen bizim herşeyimizsin.

Baran Doğan dedi ki...

İbrahim Altınsay'ın futbol bilgisi ve sevgisi hayranlık uyandıracak derecede, yazıları da leziz; ancak Türkçe konuşma becerisi çok kötü. Kendisi "olumlu önyargıya" verilebilecek bir örnektir bence.

linguisticsfc dedi ki...

ama piyasada o kadar adam varken eleştirecek ibrahim altınsay'ı mı buldunuz, bu piyasada çölde vaha yahu altınsay xDD, şaka maka ben son derece memnunum hani digiturk müşterilerini tiye alıyorsa burdan biz de fikrimizi belirtelim

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

Maç güzeldi güzel olmasınada o nasıl bir son vuruştur lütfen ya? David Villa & Fernando Torres bu nasıl forvet hattı ama ya? İnsan mısınız ya? :) İbrahim Altınsay konusunda bende kendisini sevenlerdenim. Evet biraz fazla konuşuyor ama pek rahatsız olmuyorum ben adam gerçekten futbolu seviyor. Kıymetini bilemeyenler utansın.

Neftçi Cousins dedi ki...

herkese ozgur irade...ilk yorum benden gelmisti ve konu, yoneticiligini begendigim fakat yorumculugunu abartili buldugum ibrahim altinsay uzerine yogunlasti. bende bilirim language tusuyla orijinal sese gecmeyi de o kadar da degil yani zaten peder ingilizce anlatimdan haz etmiyor. :) biz elestirdik diye suclu olduk. neymis efendim daha ne adamlar varmis elestirilecek. ben o kucuk beyinli skor yazarlarini takip etmedigim icin onlar hakkinda yoruma da sahip degilim. yani ibrahim altinsay elestirildigi icin mutlu olacak bir kisilige ve erdeme sahiptir diye dusunuyorum. karsit goruste olupta fanatik yorumlar yapan kisiler gidip futbolun gereksizlerini elestirip zaman kaybetmeye devam etsin. sizi de gormezden geldim. sevgiler

Mavi dedi ki...

Liverpool daha iyi ya da daha başarılı bir takım olsaydı. Fernando Torres kitleleri arkasından sürüklücek bir futbol efsanesi olurdu. Ha yine olcak ama hakettiği kadar değil. en iyi yıllarını heba ediyor gibi geliyor bana. Kaç kez hayatta tuttu liverpool u bu adam.

alper dedi ki...

golden sonra skysport da ki spikerin yorumu: Would you believe it????O golü o zeminde o açıdan 2 kişi atardı birisi shevchenko, diğeride torres idi. Torres attı, shewa baktı....