15 Eylül 2009

Pana-G.Saray Maçının Hakemi

Panathinaikos-Galatasaray maçını Paolo Tagliavento yönetecek. Hafta sonunda İtalya'yı karıştıran hakem. Genoa'nın Napoli'yi 4-1 yendiği karşılaşmada Napoli'yi doğradı. Verdiği bir penaltı var ki Genoa lehine akıllara ziyan. 3 kırmızı kart çıktı maçta. La Gazzetta not olarak 3 vermiş ki bu süründü demek. Tagliavento 38 yaşında, Avrup'da 2 yıldır maç yönetiyor. Asıl mesleği kuaförlük. İtiraz edene basıyor sartı kartı. Dibe vurduğu bir maçın ardından gelecek Atina'ya. UEFA hakem komitesinin de işi zor. 3 gün içinde 40 maç var iki kupada. Top class hakemleri doğal olarak Şampiyonlar Ligi'ne yollayacaklar. Avrupa Ligi'nde bu sezon hakem faciaları yaşanır illa ki.Maçta 5 hakem olacak sahada; +1 de kenarda.
Referee
Paolo Tagliavento (ITA)
Assistant referee
Luca Maggiani (ITA) Elenito Di Liberatore (ITA)
Additional assistant referee
Andrea De Marco (ITA) Emidio Morganti (ITA)
Fourth official
Antonio Damato (ITA)

Futbolda +2 Hakem

9 yorum:

sinem dedi ki...

kuaförün işi ne allah aşkına maçta. bugüne kadar milyon tane kuaföre gittim, birinden bile hakem olmaz, üstelik bizim mahalle maçlarına bile; bırak galatasaray'ın maçını :)

reverdy dedi ki...

maçı internetten canlı izledim , eyyam nedir nasıl yapılır açıklamalı örneğini gösterdi kendisi.maçı bahis siteleri için anlatan ingiliz spiker "neredeyse tüm kararları yanlış verdi" diyerek durumu özetledi.

Minero dedi ki...

Türkiye için canlı maç skoru giren bir firmada çalışıyorum artık yarım zamanlı.Genova Napoli maçı bendeydi ve klasik bir İtalya Ligi maçı olur, az gol birkaç da sarı kart olur diyordum ki fena yoruldum bu hakemin yüzünden. Evde maçın özetini izleyince dumur oldum. Hucüm faul yapan forvetin lehine penaltı verip son adam diye faul yapılan savunma oyuncusunu nasıl atabilir insan anlamadım. Babam bizim hakemleri beğenmiyoruz Avrpua'lı hakemler de çok hata yapıyorlar dedi ama izlediği hakem istisnaydı...

turkuaz0707 dedi ki...

minero, hücum faul yapanın lehine faul dedinde aklıma 2006 yılında izmirde oynanan bjk-fb türkiye kupası final maçı geldi.maç 0-0 iken 30. dakikada Okan buruk ümit özata yayın içinde hücum faulu yapmış, hakem bjk lehine faul çalmış tümer de frikikten volkanın yanlış yer tutması sonucu kolayca golü bulmuştu.maçın hakemi bülent demirlek'in (nerededir şimdi) kulakları çınlasın...

agopist dedi ki...

Pana değil Pao

steven_stiffler dedi ki...

İtalya'da kuaförlük saygın bir meslek mi acaba ? Sanat olarak gördüklerini duymuştum.

tofi dedi ki...

bizim hakemler zaten ver kaçların içinde fazlaca, artık yandık demektir.

MadLover dedi ki...

bu hakem, o taraftar onunde cok baskı altında kalir

wolky dedi ki...

maçın özetini izledim resmen eyyam yapmış, umarım Yunanistan'da güzel maç yönetir.