18 Eylül 2009

Maradona'nın Küpeleri

Arjantin sahada kötü gittikçe o da şişti. Yedikçe yedi. Bu kaçıncı zayflama kampıdır, bilmiyorum ama Maradona 2-3 gündür İtalya'da bir klinikte. Son Paraguay maçındaki görüntüsü endişe vericiydi. Lakin İtalya'da başı belada. Yüklü vergi borçları var. Ülkeye her girişinde hacize geliyorlar. İtalya'da taşınmazı olmadığından da üzerinde değerli ne varsa alıp götürüyorlar. İki küpesini almışlar, değeri 4 bin euro. Geçen sefer de Rolex'i 10 bin Euro'ya saymışlardı.

6 yorum:

ACY dedi ki...

yahu arkadaşım bile bile lades olunur mu bu kadar da.. insan hiç mi düşünmez ulan adamlar her seferinde çantalarla gelip ne var ne yok soyup soğana çeviriolar bişi takmiyim bişi giymiyim o zaman flan diye.. belki de böle böle ödüodur borcunu bile bile o da olablr tabi günahını almayalım zeki adamdır..

Vincent_ dedi ki...

sağdaki adamda okan bayülgen tipi var.

Adsız dedi ki...

kendi kendini harcıyor bu adam. bir pele'ye bakıyorsun, bir maradona'ya.. maradona'ya duyulan sevgi ve saygı da azalıyor artık.. yazık doğrusu..

Ernest J. Garnest dedi ki...

@Scofield Maradona'nın öyle bana çok saygı duysunlar fln diye bi derdi yok ki adam sadece hayatını yaşamaya bakıyor.Zaten kariyerine de baktığın zaman hiç bir zaman beyefendi saygı duyulan bir adam olmadı.Pele ile birbirlerine zıt yönde yol aldılar.

Kaldı ki bende Maradona'nın yerinde olsaydım böyle yaşamaya bakardım.İnsan kaç kez hayata geliyor ki ?

MadLover dedi ki...

Bu adamın hayat hikayesi ilyas salmanın ya ya ya şa şa şa filmiyle aynı valla =D

AFO dedi ki...

Maradona-Pele kıyaslamasına son derece yüzeysel olarak yaklaşmak istiyorum: Maradona, gerçek manada bir Tanrı. Ona tapan insanlar var. Aradaki fark o derece yani...:)