17 Temmuz 2009

Platini vs. Cristiano Ronaldo

" Cristiano Ronaldo 92 milyon ediyorsa, ben 23 yaşındayken 93 milyon ederdim..." Michel Platini

29 yorum:

Spooky dedi ki...

platini ronaldyo'ya takık...

matiasemilio dedi ki...

ne gerek var??

Ice-Man dedi ki...

gerçekten eder miydi?

raul #7 dedi ki...

tabi tabi.he aynen öle ederdin

Dünyaları Koşuyorum dedi ki...

ağır konusmus :)

Joseph dedi ki...

@spooky

sanırsam kıskanıyor platini emmi.Haklı da olabilitesi var.Kendince; "bende oynuyordum,iyiydim,hoştum ama aldığımız ücretle zar zor geçiniyorduk" diye düşünüyordur sanırsam.

EsEs dedi ki...

kesinlikle platini iyimser konuşmuş , ronaldo gibi kanımca 5 para etmeyen karaktersiz topçunun yanında platini gibi bi insan 93 milyon euro değil 993 milyon euro eder...

Panda dedi ki...

yuh ebeninki artık platini...ne kadar kıskanç bir adammışın?:)

kvnccelik dedi ki...

üstad konuşmuş..

Majesty dedi ki...

Platini'nin konumundaki bir kişiden böyle bir yorum gelmesi tamamen saçmalık ve terbiyesizlik. Sen Avrupa futbolunun başındasın, ne böyle polemiklere giriyorsunki? Zaten geldiğinden beri yaptığı tek saçmalık bu değil.

Sekhranikos dedi ki...

Bu eskilerin çoğu yenilere takık. İyi imişsiniz güzel imişsiniz lakin bu kadar komplex yapmanında alemi yok. Bu kadar da küçümsemeyin bu yeni nesil oğlanları. Sevmediğimiz adamları sizin yüzünüzden seveceğiz nerdeyse. Oturun evinizde, bi çay demletin ne bileyim hamur böreği yaptırın hanımınıza değil mi yahu? Veranda da sallanan saldalye misss.

ACY dedi ki...

94 değil miydi ronaldo diye düzeltsem o zaman ben 95 ederim diyecek kadar sevmiyor platini bu adamı =))

EDDIE dedi ki...

platini madrid'e taksın bence (!)

Minozzi dedi ki...

O kadar etmezdi bence. Enflasyonu gözardı etmiş. O zamanki 93 milyon dolar şimdi iki tane 92 milyon dolar eder :p

Empyrium dedi ki...

Boş konuşmuş, tipik Fransız küstahlığı.Ronaldo ," O dönem oynasaydım kimse Platini'yi konuşmazdı" derse ne yapacak Platini, her maçta kırmızı kartmı göstertecek.

cem dedi ki...

Ronaldo'nun sucu ne ki ona yukleniyor millet? Futbolcu kendi fiyatini kendi mi belirliyor ki Mehmet Topac'lara, Ronaldo'lara yukleniliyor? Ronaldo 92 milyonluk top oynadigi icin degil, Manchester'in en iyi adami oldugu icin ve Perez'in bonkorlugu sayesinde bu kadar para dokuldu. Bu para cilginligini baslatanlar da zarar gorenler de kulupler. Futbolcuyu tek tek insan olarak ele aldigimda hic de kizmiyorum valla, helal olsun, yesinler catir catir. Sisteme karsi her zaman bireyi kollarim

armgn dedi ki...

Platini gibi bir efsane daha fazla eder. Platini çok büyük oyuncuydu. Yıldızlar kendi dönemleri içerisinde değerlendirilmeli. 20-25yıl önce oynayan adamla bugün oynayan adam kıyaslanmaz ama hangisi daha çok zevk verdi sorusunun cevabını verebilirsiniz. Ben Platini diyorum...

Selocan dedi ki...

hayatta etmezdi o kadar

Tamer dedi ki...

"92 ederim 94 ederim ama 93 etmem..."

türpülatini

M. Alper dedi ki...

Platini'yi seyretme şansına sahip birisi olarak Platini'yi haklı görüyorum.

osman yüceL dedi ki...

Talihsiz bi açıklama olmuş konumu açısından

basketbol maclari dedi ki...

iyi laf etmiş platini.

Büyük Kaptan dedi ki...

şu anda uefa başkanı olan bir adam, şu anda dünyanın en pahalı futbolcusuyla kendini kıyaslamaya kalkıyorsa düpedüz kıskanıyordur. ronaldoyu hiç sevmem bu arada.. platiniye bir yakıştırma yapılacak olursa 70 ve 80lerdeki zidanedır. zidane kaç para etti, kaç para ederdi bunlar tartışılır.. bence bir oyuncu kendi kıymetini fahiş bonservis bedeliyle ölçüyorsa burda bir sıkıntı var. bu sıkıntı platinin şahsından uefaya da yansıyor..

hulleci dedi ki...

uefa başkanı, eğer transferlere bu seviyede paraların dökülmesinin genel çerçevede futbola zarar verdiğini düşünüyorsa ve şovmenlik değil icraat peşindeyse, kendi sistem icat etmesine de gerek yok, amerikan liglerinde bu kaygılarla yürürlüğe girmiş kurallar var. alır futbolun yapısına uygun hale getirir, böyle bir sistem düşünüyoruz der, tartışmaya açar. bir şeyler yapmaya gayret eder en azından. kulüplere kabul ettirir ettiremez ayrı mesele.

platini tıynetinde bir adamsa lak lak konuşur. yetkisi olmayan insanlar bu tarz konuşursa tartışırsınız. katılırsınız ya da karşı çıkarsınız. platini'nin yaptığı zırvalamak oluyor. tasavvur etmesi zor ama fransız standartlarının bile üzerine çıkabiliyor istediği zaman belli kategorilerde.

lancey dedi ki...

fifa seçimleri falan mı var yakınlarda platinin bu gündemde kalma merakı nedir anlayamadım bir türlü

müşkülpesent dedi ki...

kesinlikle hakederdi

lancey dedi ki...

yanlış oldu FIFA değil UEFA olcak :)

raul #7 dedi ki...

@outofroutine
"92 ederim 94 ederim ama 93 etmem..."

:))

Blogspor dedi ki...

Karaktersiz yazmış bazı arkadaşlar Ronaldo için,karaktersiz birini arıyorsanız elle gol atanlara bir bakın derim ;)