16 Temmuz 2009

Baba&Oğul ve Libertadores

Baba, oğul ve Libertadores. Bazıları şampiyon doğuyor işte. Juan Sebastian Veron, babası Juan Ramon Veron'dan 39 yıl sonra Copa Libertadores'i kaldırdı. Gelenek sürüyor Estudiantes'de. Babası 3 kez kazanmıştı. Sabah 04:00'deki maçı izleyemedim, İtalyanlardan takip ettim şimdi. Arjantin'deki 0-0'ın rövanşında çoğunluğun favorisi Cruzeiro idi. Bir Arjantin takımının bu skorla Brezilya'ya final rövanşına gidip kupa alması için iyi bir takıma, evsahibi takımın 40 bin taraftarı önünde öne geçtikte sonra maçı çevirip alması için ise bir fenomene ihtiyacı vardı. Veron, fazlasıyla böyle bir adam işte... Maçın ikinci yarısında sazı ele almış. Estudiantes, 0-1'den maçı 2-1'e getirip kupaya uzandı.

9 yorum:

çagdas dedi ki...

"Devre arasında kupanın ne kadar çirkin olduğunu farkeden Cruzeiro oyuncuları, ikinci yarıda oyuna fazla asılmayarak kupadan kaçmayı başardılar."

PhotesSportes

mre dedi ki...

Adamımdır Veron seyretmedik ama ayağına sağlık.

Beercholic dedi ki...

Estudiantes defansı çok sağlamdı. Cruzeiro oyuncuları kayboldu defansın arasında. Estudiantes hak etti ve kazandı. Veron hakikaten büyük oyuncu..

Schumy dedi ki...

Elindeki Efes Fıçısına benziyor :D

antti_sumiala dedi ki...

veron artık gönül rahatlığıyla bursaya imza atabilir..

Russell dedi ki...

Maçın ilk yarısını izledim, sonra uyuyakaldım. Neredeyse hiç takip etmiyorum Güney Amerika futbolunu. Spiker sürekli Estudiantes'ten Mauro Bocelli'ye dikkat çekti ama izlediğim kadarıyla partneri Gaston Fernandez çok daha iyiydi. İkinci yarıda skoru 1-1'e getiren golü de o atmış zaten - ikinci gol de Bocelli imzası varmış, o ayrı -.

Bir de spiker fena değildi ama yorumcuya yorumcu demeye utandım. Abartısız olarak söylüyorum, ilk yarı boyunca tek kelime etmedi maç hakkında, zaten 2-3 defa konuştu, onda da içi boş hakem lafları. Sanarsın, Güney Amerika'daki hakemlerin ciğerini biliyor..

Büyük Kaptan dedi ki...

estudiantes 1970den beri kazanamadığı kupasına kavuştu.. bu sene libertadoresin favorisimiydi bilmiyorum ama iyi tahmin yapmışım :)

http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/05/copa-libertadores-son-16.html

LaCatolica dedi ki...

bülent bey yaptığınız yorumlar sonucunda kupayı sanki veronspor almış gibi bir hisse kapılıyor insan.sürekli veron ve babasından bahsediyorsunuz.bu kupayı estudiantes de la plata diye bir takım kazandı.veron'da bu takımın bir oyuncusu.sizden daha kapsamlı bir değerlendirme beklerdim sonuçta bu kupa güney amerikanın şampiyonlar ligi.ama siz bir baba ve oğulda takılıp kalmışsınız.

ich dedi ki...

süper yorum :))