17 Temmuz 2009

Alex Ferguson İnanırsa

Alex Ferguson, Ruud Van Nistelrooy'dan diz bağlarından geçirdiği operasyona rağmen vazgeçmemiş, Hollandalı da bu güvenin karşılığını fazlasıyla vermişti. Benzer bir transfer var şimdi. Adam bir kez inandı mı; sakatlık falan dinlemiyor. Bordeaux'dan aldıkları Obertan sakat(mış). En az 3 ay sahalardan uzak kalacak. Ferguson "Biliyordum, sorun yok" diyor. 2 yıldır takip ettiği Senagalli golcüyü de aldı . Molde'e 60 maçta 30 gol atan 22 yaşındaki Mame Biram Diouf. Ocak ayına kadar bu kulüpte kiralık olarak bırakıyorlar. Premier Lig'in tüm sezonlarını beraber geçirdiği Ryan Giggs'i gidip evinde annesinden isteyen bir teknik adamdan bahsediyoruz sonuçta.

9 yorum:

mbelge dedi ki...

3 vakte kadar sahalardan uzak kalacak gibi olmuş abi (: 3 hafta mı desem, 3 ay mı desem (:

ACY dedi ki...

artık her aldığı adamı sahaya sürmesini heyecanla beklediğim bir takım oldu manchester.. tosic ljajic obertan ve mame diouf merak ediyorum hangileri tutucak hangileri kaybolucak

Minero dedi ki...

Bülent abicim Obertan'ın sakatlık ibaresinde 3'ün yanını boş bırakmışsın falcılar gibi gizem yapmışsın. Tamam üç vakte kadar ama 3 yıl mı, 3 ay mı, 3 hafta mı? Tahminen aydır ama sen yine de bizim içimizi rahatlat lütfen...

a.c. sedef dedi ki...

ferguson yeni nesili çimlere salmak için günleri sayıyor.bu arada senegalli mame biram diouf'un wikipedia'da gol istatiği 73 maçta 68 gol olarak gözüküyor.87'li hem de..akıl alır gibi değil.obertan sakatlıktan sonra bacaklarını güçlendirdi mi yeni cantona olabilir.sırp veletlerden ne çıkar onu ancak ferguson biliyor.

tabi bir de hala takımda başrole erememiş rooney faktörü var.bu kadar veletin arasına hem tecrübesi hem yeteneği üst düzey birisi lazım.o da ben olacak değilim heralde. :D

manu real fırtınaları koparırken ağır, sessiz adımlarla ilerlemeye başladı bile..hayırlısı..

Ali Ersoy Pembe dedi ki...

Potansiyeli yildiza ceviren adamdir ferguson, bir ronaldo gider bir baskasi gelir. Son cumleden gazla kiz istemeye gidecegiz sir'le.

Unknown dedi ki...

Obertan, Galatasaray karşısında harika oynamıştı 2 sene önce.O maçta göze çarpan nadir oyunculardandı.Kendisinin gelecekte iyi bir yer edineceğinden şüphe duymuyorum.

bRn dedi ki...

Solskjaer'de Molde'den gelmişti güzel bi gol ort. ile

delorean dedi ki...

Haftaiçi skorlara bakarken Molde-Brann maçına rastladım 5-2 bitmişti. Diouf ilk 27 dakikada 4 gol atmıştı.2 yıllık takibin üstüne herhalde bu performans almaları için bir işaret olmuştur.Kardeşi de 5. golü atmıştı.Onu da alsalardı ya :)

ugur senel dedi ki...

onu bunu bilmem ama emin olduğum christiano ronaldonun vede bilimum transferlerin madridde büyük hayal kırıklığı olacaklarıdır, bu kadar cok hucumcuyu aynı takımda toplamak kafadan bir coğunun etkisini sıfırlamak demekdir artı ronaldoda biraz balondur(aslo bir zidan-ronaldinho -rivaldo değildir olamaycakda)