15 Temmuz 2009

Adebayor Manchester City'de

Milan'ın 2 yıldır yapamadığını Manchester City 2 günde yaptı. Parası olan düdüğü çalar. Arsenal'dan Adebayor'u da aldılar. Carlos Tevez transferinden iki gün sonra bir bomba daha. 30 milyon euro bonservis yazılıyor. Arsenal ona 4 milyon euro bonservis ödemişti. Londra'da yılda 1.750 kazanıyordu 2008'de. Bu sezonun piyasasında Adebayor için 30 milyon normal bir rakam. Arsene Wenger yerini kimle doldurur bilmem, bildiğim Arsenal ilk üçe giremez.

35 yorum:

bigboned dedi ki...

oh sonunda kakaladik bu adami.. 1,5 senedir yatiyodu.. yerini dolduracak adam icin Marouane Chamakh birinci hedefi arsene wenger'in..

Selocan dedi ki...

Citynin kaç forveti oldu şimdi. Bellamy, Adebayor, Tevez, Santa Cruz sadece bu sene aldıkları forvetler. Ayrıca Robinho Bojinov ve de çok genç Ched Evans var. Napıcaklar bu kadar forveti ? Bence saçma bir transfer gerek yapıldığı mevki gerekse Adebayor olması... Bu adam öyle ahım şahım bir adam değil Arsenalliler bile sevindi satılınca. boşu boşuna biri daha eklendi City'e Şimdi Arsenal ve Wenger bu gelen parayla birçok yıldız adayı alır ilk 3'e bence de giremezler ama Adebayor varken de giremiyorlardı ama iyi parasal yatırım oldu

apaç dedi ki...

arsenal küme..

Ice-Man dedi ki...

edin dzeko çok iyi olurdu.

ARSENAL dedi ki...

bu yazıyı yazan kişi ilk üçe giremeyeceğimizi nereden çıkardın ben gitmesini istemem ama takımda böyle adamlarla baş etmek zor takımın huzuru bakımında eyer yazılanalr doğruysa takımda huzur bozuyomuş o zaman gitmeli bencede hemde iyi bir para muhtemelen chamack gelicek onu niye istiyo biilmiom ama wenger herzaman en doğrusunu yapay

berserk dedi ki...

1-0-10 taktigi icin mi aldilar?

deg dedi ki...

Bence de iyi transfer oldu, 25 milyon pound çok temiz para. Chamakh uzun zamandır konuşuluyor - büyük ihtimal gelecektir. Ben Huntelaar'ı bekliyorum. Gallas'ın yerine yeni bir stoper, Melo ,Chamakh ve Huntelaar ile Arsenal geçtiğimiz sezondan daha başarılı olacaktır.

Sade dedi ki...

Arsenal Taraftarının bu işten çok memnun olduğundan eminim! Robinho, Tevez, Santa Cruz, Bojinov ve Bellamy de varken gereksiz bir transfer ama işte paran var mı derdin var demişler!

fatih dedi ki...

yanlış hatırlamıyorsam ogan tarhan cnn türk de annamtıştı, bu adamı yıllar önce bizim kluplere öneriyor ama bizim yöneticilerimiz büyük ihtimalle :) ceplerine para indirebilecek bir ortam yaratamadıkları için değerlendirmiyorlar, adam şimdi 30 milyon euro:)

matiasemilio dedi ki...

robinho,adebayor,santa cruz,bojinov,jo,tevez,mwaruwari,bellamy.. aklıma gelen city forvetleri..çüş diyesi geliyo insanın!! hadi jo evertona gidiyo,bojinov ve mwaruwari iyi yedek de diğerleri ne olacak..
4-2-4 yoksa yeni sezonun gözde dizilişi mi olacak..

matiasemilio dedi ki...

tabi bir de adebayor mu oynayacak santa cruz mu ??
**inşallah wenger gözdesi bendtner'le adebayorun yerini doldurmaya çalışıp çileden çıkartmaz biz sempatizanlarını..

dinipro dedi ki...

Bu ne biçim iş . habire forvet mi alınır ya . Hadi şeyhler bu işten anlamıyor da , sende mi Mark Hughes ?

Robinho - Santa Cruz - Adebayor - Tevez - Bellamy - Bojinov - Caicedo - Benjani - Evans .

Robinho sol bek ,
Tevez ön libero oynar heralde bu takımda !

Kaleci alın , bek alın , başka bişey alın arkadaş :)

hulleci dedi ki...

aşırı bir rakam, çok aşırı. man city çok yanlış politika izliyor transferde. zaten isim yapmış, iyi kulüplerde oynayan adamları kovalıyorlar paso. bu tip adamı ya deli paraya okuturlar, alamazsın ya da defosu olur. topladıklarından da ne kadar takım olur; olmaz haliyle. rakiplerini zengin etmeleri de cabası...

zamanında chelsea'nin yaptığı gibi yıldız olacak potansiyeli olan adamları toplamaları gerekirdi fransa gibi liglerden ama o transferleri yapacak bilgisi, vizyonu olan adam lazım en başta.

Bellamy. dedi ki...

30 milyon normal ama iyi para. milan'ın o kadar vereceğini düşünmüodum, city için para deil tabi 30 kuruş.

Arkhe dedi ki...

Arsenal ilk üçe giremez tahminine saygı duyarım, hatta katılırım da ama bunu Adebayor'un gidişine bağlamam. Oynadığı takımı bir gömlek yukarı çıkaran bir adam olduğunu düşünmüyorum.

Unknown dedi ki...

Adebayor ile Tevez'i alacaktın, Santa Cruz için 12 milyon poundu ne diye verdin diye sorarlar adama...

torres dedi ki...

Elinde o kadar forvet varken, gidip Santa Cruz tarzında birini almışken, Adebayor'u alman, iyi giden transferlere gölge düşürdü... Santa Cruz'u almayıp, Adebayor ile açsaydın dönemi, tamam hemşerim diyebilirdik ama, öyle bir şey de yok. Hem Santa Cruz, hem Adebayor... Santa Cruz neci olacak bu takımda?

joe kleine dedi ki...

Ronaldo'nun gidişi, Angelloti'nin basireti, City nin mallığı düşünüldüğüne, Liverpool'a şampiyonluk gözüktü ufukta...

deg dedi ki...

Adamlar rakiplerinin alabilecekleri tüm oyuncularını alıyorlar işte. Terry'i de alacaklar görünen o ki. Bu da başarı olasılığını arttırmak için iyi bir strateji, paraları topraktan çıkıyor nasılsa.

Bu kalabalıkta Caicedo'yu kim kapacak merak ediyorum, çantalı abiler geziyordur etrafında şimdi. Arsenal 25+Caicido ayağı çekseydi keşke.

PENALTY dedi ki...

Eğer dediğin gibi ilk üçe giremezse olan Robin van Persie'ye olacak çünkü "Şampiyon olamazsak İNTİHAR ederim" dediği yazılıyordu bir kısım medyada :)

mondo trasho dedi ki...

güiza arsenal'e. bir-ki...
:)

bc6 dedi ki...

kıroyum ama para bendenin arapçası sanırım bu da..

Adsız dedi ki...

Sat bakalım Wenger, sat.. takımın anasını ağlattın sata sata. tek bir kupa yok kaç yıldır...

http://bahisburosu.blogspot.com/

IBRAcadabra dedi ki...

"Bu sezonun piyasasında Adebayor için 30 milyon normal bir rakam."

Benzema'nin 35 M euro'ya alindigi bir piyasadan mi bahsediyoruz ? bence bu Araplara kaziktan baska bisey degildir ve City harici dunyada hic bir takimda Adebayor gibi bir adama bu parayi vermez.

mre dedi ki...

Hiiiiç anlam veremediğim bir transfer. Herhalde transferleri sıraya soktular "önce forvetler hmm 8 tane oldu, şimdi orta saha hmm 12 tane de ondan, bir on tane de defans oyuncusu aldık mı transfer tamam. kaleci de katalım ya bu çeşniye şöyle 3-4 tane"

Erkin Soydaş dedi ki...

burdan buyrun: http://www.timesonline.co.uk/multimedia/archive/00589/Graphic__City_s_str_589331a.pdf

muzoz dedi ki...

rosicky gibi bir futbolcuyu yok ettiği için sevmiyorum arsenali ve vengeri ilk 3 girememesinide memnuniyetle karsılarım herhalde diceksinizki adam sakat klup naptı olsun dortmundda da oynadı sıfır sakatsız derim bende :)

Sakarya dedi ki...

Tunay-Wenger yakınlaşması olabilir her an

Forte-Minor dedi ki...

sanki geçen gün "milan bu transfer için 30 milyonu gözden çıkartmıştı ama man city fiyatı 35 milyona çıkartıp milanı devre dışı bıraktı" tarzı bir haber vardı. eger böyleyse milan 5 milyonluk bi artış yüzünden bir transferin peşini bırakçak kadar mı kötü durumda asıl sorgulanması gereken bu degil midir?? man city'nin forvet hattı hep kısa kalıyodu belki adebayor bu açıgı kapar. bir 4-2-4 de burdan çıkabilir.

delorean dedi ki...

muzoz ben de derim ki ; Dortmundu yıllardır çok iyi takip ederim ve nerdeyse tuttuğum türk takımı kadar da sempatim vardır. Rosicky dortmundda da çok sakatlandı.Arsenalde artık ayyuka çıktı bu.10 milyon pounda gittiğinde Dortmund yine kazık yedi demiştim ama Arsenal hiç yararlanamadı nerdeyse.Çok sevdiğim bi adamdır tekniği top sürüşü pasları avrupada sayılı oyunculardandır inşallah geri döner ama bakalım.Adebayor'a gelince ben pek sevmiyorum gerçekten sınıf atlatacak bir oyuncu değil.Gitmesi Arsenal'i çok etkilemez. Manchester'ı ne kadar etkiler. O da şüpheli

İsim dedi ki...

Bülent Abi,

Niye Arsenal ilk üçe giremez dedinki daha transfer kapanmadan?
Arshavin faktörü diyorum.

mali dedi ki...

Bu Venger adam değil. Toplasın dursun çoluk çocuğu yıldız adayı diye, daha buluğ çağına ermeden yine satsın. Fabregas, Bentler, çakma Zidan, Çoluk, Çocuk ile ilk 5 de yapamazlar, ben söyleyeyim. Zaten Şampiyonlar Ligi yarı finaline nasıl çıktı, hala şaşırır dururum.

Ben olsam küçük yaşta adam çalıştırmaktan gözaltına alırım bu lavuğu. Bir kaç harbi Arsenal çocuğu ile bir site kurduk:
www.casuffitvenger.com. Destek bekliyoruz.

House sana da iki çift lafım var. Çocukluktan saygı duyduğumuz bir abimizdin ama bu ne be kardeşim? Hadi patronlarının aklı yok, sen desene 'abiler madem para çok, 6 gereksiz alacağımıza, 1 tane alalım ismi de Drogba olsun' diye. Adebayor olsa ne yazar, Santa Cruz olsa ne yazar.

Bu ligde Chelsea, Liverpool 1-2 yapar. Manu takip eder. Gerisini Allah bilir.

bozo dedi ki...

liverpool bu senede şampiyon olamazsa daha uzuunca bir süre 4. sıra takımı olarak devam eder.

lowrider dedi ki...

para + bir forvet alsa city hayir demezdi. Cok da ucuza gelmis olurdu forvet...

bigboned dedi ki...

arsenal'in icinde bulundugu mali krizi goz ardi ederek yapiliyor bir cok yorum.. as adamlarini satmak wenger'in tercihi degil, o da ister hayvan gibi geni$ kadrosu olsun.. stad yapiminin kulubun uzerine bindirdigi yuk yuzunden arsenal denk butce ile transfer yapmak zorunda.. bu yuzden de genclere yonelmek en ekonomik yontem.. 3-4 sene icinde hem emirates'in getirdigi mali yuk kalkacak arsenal'in uzerinden hem de eldeki genclerin her biri yildiz olacak.. o zaman arsenal'in yaptigi tum yatirimin kar$iligini alip alamayacagini gorecegiz.. bana kalirsa bir donem premier ligi domine edecekler "the invincibles"in yaptigi gibi..

sadece 2 gun otesini du$unerek konu$an yurdum futbolseveri icin anlamasi ve kabullenmesi zor hareketler bunlar..