14 Haziran 2009

Prekazi-İlic-Kezman-Guardiola

Cevat Prekazi, Mustafa Denizli'yi sevmez hatta daha fazlası nefret de eder. Bugün bir röportajına rastladım. Bu fotoğrafla da beraber iyi gider dedim. Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe'yi sezonun başında Prekazi'yi arıyorlar. Denizli futbolcu soruyor, Aziz Yıldırım ile geliyoruz diyor. Prekazi de iki futbolcu öneriyor kendisinin de yetiştiği Partizan'dan. İki futbolcuyu da almıyor Mustafa Denizli. Kader işte iki futbolcunun da bir zaman sonra Türkiye'ye yolu düşüyor. Biri Mateja Kezman diğeri de Sasa Ilic. Fotoğraf da böyle bir kaçan balık hikayesi ya da değil. Selim Soydan'ın Barcelona'da Figo'yu izlemeye gittiği zamanlar mı yoksa Guardiola'nın bir Türkiye ziyareti mi? Bunu karedeki Bayram Tutumlu bilir de Selim Soydan pek alıcı bakıyor Guardiola'ya.

13 yorum:

umutation! dedi ki...

Abi Bayram Tutumlu'nun fotoğraf albümünü ele geçirdin sanırım :D

aksilaz dedi ki...

O röportajı okumayanlar için tamamını yayınlamak lazım. çok ilginç detaylar var bu röpartajda.

bonaventure dedi ki...

abi selim soydan figoyu izlemeye gitmemişti:) guadiolayı izlemeye gitmişti. sonrasında da olaylar şu şekilde gelişte;

selim soydan ispanya dönüşü havalanında gazetecilerin sorularını cevaplar( ne diye oyuncu izledikten sonra gazeteci çağırdıysa artık havalanına):

g: selim bey ispanyaya neden gittiniz?

ss: guardiolayı izlemeye gittim.

g: nasıl beğendiniz mi? (!)

ss: iyi topçu... güzel topçu.. ancak genç bir çocuk vaar o takımda. figo isminde o daha iyi

g: (!)

:)))

hiç dedi ki...

bu gece balkonda konusurken prekazi konustuk uzun sure.. ama konusmanin buyuk bolumunu altay'da oynadi mi oynamadi mi uzerine oldu.
oynadi iste:)

ACY dedi ki...

o değil de bu bayram tutumlu heryerde ya...

Alper Öcal dedi ki...

Bu Figo meselesi efsane oldu çıktı.

Benim hatırladığım Selim Soydan Figo'yu değil o dönem yeni yetme olan Xavi'yi alın diyordu.

Coşkun Çelik arşivinde vardır birşeyler, dönse de askerden aydınlatsa...

müşkülpesent dedi ki...

bayram tutumlu'nun arşivinden bülent abiye daha çok malzeme çıkar.bülent abi en son yolladığım mailde maradona'nın değiişik bir şahısla yanyana oturmuşluğu var ben söylemiyim yayınlama hakkı sende sürpriz olsun .

sunshine dedi ki...

İsmi geçince İliç'i ne kadar çok özlediğimi farkettim.
Geldiğinde kapalı kutuydu tamam partizanın herşeyiydi ama pek tanımıyorduk.
Konyaspor maçında trübündeki yerimizi almıştık 2-1 yendik ve sasa iliç 2 gol atmıştı.Ne güzel bi başlangıçtı.Müthiş bir profesyoneldi şimdi onun yerine oynayanı görünce içim sızlıyor.Yedekte bekler çoğunlukla ilk çıkan o olur ama hiç boynunu bile bükmezdi.Bi görüntü zaten herkesin hatrındadır bi maçta kenara geldi ve golü attık, sevinci görülmeye değerdi.Benim için asıl yıldız oydu.

Büyük Kaptan dedi ki...

"Barcelona'da ele avuca sığmayan alemlerden alemlere akan Maradona için Napoli'nin ödediği paraya bak: 7.2 milyon euro. Mehmet Topuz'dan ucuz!"

aceto 84te yapılan bir transferle 2009da yapılan bir transferin karşılaştırılamayacağını en iyi sen biliyorsun da neden böyle bir cümle kurdun anlamış değilim..

matiasemilio dedi ki...

''şimdi sevgili pep'' diye başlayan bi cümle mutlaka kullanmıştır :)

dogan pamuk dedi ki...

bayram her taşın altında sen.

erdersson dedi ki...

prekazi nedense dünya futbolunda hiç söz sahibi olmadı.bence dünyanın en iyi 10 sol ayağından biridir.belkide ismi cevad prekezi olduğu için ön plana çıkmamıştır.o müthiş sol ayağı hagiden bile iyiydi.önerdiği oyuncularda (kezman-iliç) iyi oyunculardır.böyle bir sol ayak bir daha gelmez herhalde futbol sahalarına.hele o yaptığı ortalara ne demeli.trt 3 bazen veriyor eski golleri.elverişsiz çamurlu toprak sahalarda eliyle verir gibi orta yapıyordu.galatasarayın unutulmaz oyuncularından biridir.ama unutulmuştur.

armgn dedi ki...

Bu Bayram Tutumlu garip adam 10 gün önce sitesini de ele alan http://futbolmanya.blogspot.com/2009/06/btm.html yazısını yazmıştım. Adamın kimin eli kimin cebinde belli değil valla.