16 Haziran 2009

Poulsen ve Mellberg

Yine ön libero yine Juventus yine 7-8 milyon euro. Appiah transferinin kopyası. Fenerbahçe, Poulsen için Torino'da. Poulsen işi ağırdan alıyor ama Juventus yönetimi ona çoktan kapıyı gösterdi. İki sezon önce Barcelona'nın kapısından dönmüştü. Sevilla'daki partneri gitti Barcelona'ya. Juventus da Xabi Alonso'nun fiyatı 20 milyonun altına düşmeyince Poulsen'i almış, Torino'da taraftar zıvanadan çıkmıştı. İlk günden beri Juventus'a yakıştıramadılar. 10 milyon euro ödedikleri Poulsen için şimdi 7 milyon euroyu kabul ediyorlar. Transfer pazarlığını Torino'da Şekip Mosturoğlu yönetiyor. Eski Schalke'li Poulsen de Hamburg'un teklifi olduğu için mırın kırın ediyor ama Almanlar, Fenerbahçe'nin vereceği yıllık ücretin yanına bile yaklaşamazlar. Juventus'dan ayrılan bir diğer isim sıfır bonservisle aldıkları Oloff Mellberg. Panathinaikos bu sezon transferde hızlı. 3.5 milyon euro ödeyecekler.

23 yorum:

Sinan Kolat dedi ki...

GS, hazır Servet de gidiyorken Mellberg'i alsa
Sakallı futbolcuların döneceği günü bekliyorum

a.c. sedef dedi ki...

mellberg? :S 3,5 milyon? :S galatasaray yönetimi neredesiniz ulan?

sannti dedi ki...

Valla umarım Appiah transferine her yönüyle benzer. Appiah'tan sakatlanana kadar çok faydalanmıştık, Poulsen'in de aradığımız sert savaşan orta saha olarak çok faydalı olacağına inanıyorum.

Pasetto dedi ki...

Poulsen. Nielsen , Anderson..Özlemişiz İskandinavları takımımızda. Şimdi mırın kırın ediyor ama sevecektir İstanbulu. Hem FB için hem Poulsen için çok iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Ama ne yalan söyleyeyim beni Özer kadar heyecanlandırmıyor. Aykut birşeyleri değiştirip Alex'in yerine Özeri koyabilirse Ardadan sonra Türk futbolu bir değer daha kazanacak. Özer içinde birşeyler karalasan Aceto.

İsmail Şayan dedi ki...

Peki bunu da sağ açık oynatacak mıyız :)

aksilaz dedi ki...

Schalkede iken başarılıydı ancak Juvede tutunamadı. Fenerbahcede selcuktan, josıcodan emreden daha ıyı oldugu ıcın bı deger sayılabilir. Begenmedıgım özelliği çok ağır olması...

Confeng dedi ki...

Mellberg'i bizim yönetim düşünmedi mi ya? 3.5 milyon Euro? Var bu işin içinde bir iş.

İsim dedi ki...

Melberg bizim yönetimi düşündümü acaba?
Bu işleri tek taraflı düşünmeyin.
Ayrıca olumsuz cevap alınan futbolcuların %90'ından bizlerin haberi olmaz.

AbSurDMaN dedi ki...

Mellberg 32 yaşında taş gibi defans, 3.5 ile bize de gelebilirdi ah ulan...

Mutu dedi ki...

Mellberg tam türkiye'lik bir oyuncu yaa neredeseniz yönetimlerrr..

rogg dedi ki...

Mellberg'den daha genç ve ucuzu Caceresle anlaşsa GS daha hoş olur.

varol döken dedi ki...

mellberg tam benim aradığım servis elemanı, kaç paraydı bonservisi, poulsen yavaşmış istemem, 700 liraya kombine aldım 30 milyonluk yorum yazacam bu etti 1, cunda ya kadar idare etmesi lazım...

mondo trasho dedi ki...

ulan linderoth'u soksaydınız araya!

Sade dedi ki...

Poulsen iyidir hoştur biraz da boştur. ama en azından josico ve maldonadodan iyidir.

Tribal Enfexion dedi ki...

@varol döken;
ben dün sipariş verdim yarım tavuğum geldi, servis elemanı fena değildi yav.

yani poulsene mellberg'e o kadar para vermeye gerek yok biraz antrenmanla senin servis elemanları da tam olur.
özkaynak düzeni iyi

varol döken dedi ki...

@tribal enfexion
aziz yıldırım'ın aksine biz servis elemanlarımıza kız gibi oynayın, azıcık kıvırın diyoruz... yakında marta silva transferimiz var, yarım tavuk alana tam martı bedava... afiyet olsun, gine bekleriz (yeni gine, papua gine olur)

mehmet topuz, tatile ihtiyacım var demiş, umarım çıkmadan aceto okur, bu da etti yorum 2!

twilost dedi ki...

poulsen ağır bir oyuncu değil.. daha doğrusu kime göre ağır olduğu değişir.. emre dahil bütün orta sahamızdan daha hızlı çevik olduğuna şüphe yok da juvenin sissokoyu 2lemek için aradığı adam da olamadı malesef. hoş sakatlanmadan önce bence iyiydi bu juvesever olarak ama istenilen adam xabi alonsoydu. şimdi de d'agostino ve ledesmayı alıyorlar zaten.. aranılan tip bile değildi aslında poulsen..

L.E.N. dedi ki...

İki gömlek üstün Linderoth'tur, Poulsen paşa. Defansifi ağır basıyor epeyce.

Bana kalsa Abou Diaby ile uğraşırım (çok mu uçtum?), olmadı Konfederasyon'da da oynayan Ramires. Ama Türk takımlarının huyudur: Biz genç Brezilyalı'ya para vermeyiz.

Bir bilseler Poulsen'e verecekleri parayla Brezilya'dan 20'lerinde duvar gibi ve yaratıcı orta göbek oyuncuları bulabileceklerini.

Ama olmaz, Brezilya'dan alınan topçu ya Kumkapı turisti kılıklı, ucuz olmalı ya da kürkçü dükkanında top koşturan bir Avrupa eskisi. Yoksa prestij sarsılır, nato mermer nato kafalı camianın "Ramires'in adını duymadım, 8 milyon yöööro vermişler, yazık, yerli malı yurdun malılobobolboblboblbobl" karın ağrısını kaldıramazlar.

Ayar oluyorum mütemadiyen.

dinipro dedi ki...

Poulsen ikna olmuyor sanırım ama gelirse süper transfer .

Ağır veya hızlı diyemeyiz . Orta karar . Zaten Poulsen'in asıl olayı yer parselleme . Öyle sağa sola koşturan , atlayan zıplayan Fransız sitili ön liberolardan değil .

Çok iyi bi alan savunucusu . Ayağı gayet düzgün . Topu oyuna iyi sokar . Sert ve sağlam . Çirkef tabi o ayrı .

Schalke'de Ernst'le , Sevilla'da Keita'yla çok sağlam orta saha oluşturmuşlardı .

Umarım transferi kesinleşir .

baha dedi ki...

@ L.E.N

Ramires Benfica'nin futbolcusu. Abou Diaby'ye ise bir sey demiyorum :) bence mumkun olamaz oyle bir transfer.

Ali Can Salihoglu dedi ki...

juventusa geldigi zaman , juventus bu kadarmi dustu , alabilecegi adamlar bu kadarmi diye bende sormustum, melberg icinde ayni dusuncelerim gecerliydi, biz onlardan eski efsane kadrolari beklerken bu transferler garip gelmisti, seriB ye dusmenin agir faturalari olsa gerek ama artik bazi degisikliklerin olacagina inaniyorum, seriB ye dustukleri kadroyu yazmadanda gecmeyeleim:
Buffon
Cannavaro
Thuram
Zambrotta
Chiellini
P. Viera
Emerson
Camorenesi
Nedved
Del Piero (Trezege)
Ibrahimivic,

Zamaninin tartismasiz en saglam kadrosudur.

Trofolo dedi ki...

Poulsen kesinlesti.

guner dedi ki...

bu arada ingilizler, rijkaard'ın babel'i istediğini yazıyo. yazanlar arasında guardian da var, baya sağlam yani. servetten gelen para oraya gidecekse (8 milyon yazıyo)bizim kulübün parası çok heralde...