10 Nisan 2009

Kocaelispor 1 - Beşiktaş 3

Hangisini tercih etmek lazım? Meşhur Mustafa Denizli kısmeti mi; yoksa ilk yarı uyuyan takımını ikinci yarı değişikliklerle dirilten Denizli mi? Bu maç için de bu tanımı kullanacağım bir kere daha. Şampiyonluğu isteyen takımlar kadar şampiyonluğun istediği takımlar. Bu sezon bu takım Beşiktaş. Gaziantep deplasmanında da 2-0 geriye düşebilirlerdi ilk yarıda, 2. yarı maçı kopartmışlardı. İzmit'te o kadar şanslı değillerdi ilk yarı. Erken gelen golle yenik başladılar maça. Geçen hafta final gibi maçta Ankaragücü'den 4 yiyip neredeyse umut koşusunda başladığı yere dönen Kocaeli, Serdar Topraktepe altıpasın içinde topu havaya dikmese maçı kazanır mıydı acaba? Bu Beşiktaş için 2-0'dan da maç çeviremez demek mümkün değil. 60. dakikadan itibaren kabus gibi çöktüler. Yine 45-60 arasında Murat Hacıoğlu'nun yakın mesafeden auta attığı bir kafa var. Sonrasında devreye kalite girdi. Kocaeli düştü oyundan. Çöken sol kanatlarına neden bir önlem alamadılar diye sorgulamak bin tane dertle uğraşan bir takıma haksızlık olur. İlk yarı uyuyan Ernst dahil saldırı başlayınca, Serdar ancak 10 dakika daha skoru tutabildi, iki direk dibinden aldığı toplar da bir işe yaramadı. Yusuf'un ilk golde İbrahim'e attığı top, oyunu bitiren golü ve geçmiş haftalardaki skora direkt-endirekt katkısı yerinde bir transfer olduğunun göstergesi. Bobo'nun golü ise işte o şampiyonluğun istediği takım kısmeti. Rakipe çarpan top önüne düştü. O kupaya uzanmak için buna da ihtiyaç var tabii. Penaltı yoruma açık... Maçın tüm istatistikleri Beşiktaş'ın lehine, 3 puan da hakkıdır. Kocaeli taraftarı yine muhteşemdi. Gerçek bir deplasman yaşattılar Beşiktaş'a. Onların gittiği ligden Manisa'nın gelmesi tribüncüler adına talihsizlik. Beşiktaş bu maçta puan kaybı yapsaydı, derbide beraberliği iki teknik adam da göze alabilirdi. Hesaplar başka türlü yapılırdı. Şimdi Mustafa Denizli gerçekten de derbiyi uzanarak izleyecek... İskoç Ross'u kim buldu da Kocaeli'ne getirdi, merakımdır...

48 yorum:

Redondo dedi ki...

3 puanı Beşiktaş'ın hak ederek kazandığını düşünmüyorum... Kocaeli 60'dan sonra oyundan düşmedi ama her anadolu takımının yaptığı gibi ger çekildi... franz beckenbauer'ın dediği gibi en iyi savunma hücumdur... Ama bunu bir türlü anadolu takımlarına öğretemedik... Bu ara penaltıda orta hakemin pozisyonu nasıl gördüğünü anlayamadım. Çünkü kararı kendisi verdi ve pozisyona hiç de hakim değildi...

Ayrıca o iskoç oyuncu Rose değil Ross... Bu oyuncu bana göre de kötü bir oyuncu...

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Aceto,

Iskoc Rose demissin, dogru yazim Ross olacak; hatta tam ismi Maurice Ross. FIFA oynamislar tanirlar; adam hala daha milli oluyor mu bilmiyorum ama Iskocya'nin kadrosunda vardi.

Bu arada Iskocya'dan degil de, Alanzinho hesabi Norvec'ten tutup getirmisler.

cumkee dedi ki...

galibiyet kadar sevindim inan beşiktaşı yazmana.teşekkürler yorumların için

alicansolak dedi ki...

hakem kocaeli'yi yaktı, penaltı yoruma açık falan değil bence, hakem görmeden çaldı

baba hakkı dedi ki...

Belki de bu takımda yıllardır eksik olan şey giderildi o şey seri galibiyetler almak.Mustafa Denizlinin devre arasın trasferleri ve devre arası oyuncu değişlikleri bunun sağlanmasında en önemli faktörler.Ayrıca derbi biraz daha havasından uzaklaştı sanırım.

Adsız dedi ki...

belki erken olacak ama kocaelispor da 2 yıl önceki erciyesspor misali, içimizde burukluk bırakarak veda edecek. keşke ilk devre daha tutarlı yönetilebiseydiler...

xaropinho dedi ki...

bencede penaltı yoruma açık falan değil..hakemide tebrik etmek lazım pozisyonu süzebildiği için..herkesin verebileceği bir penaltı değil..

Daçe dedi ki...

yok efendim, "hakem penaltı pozisyonunda olaya hakim değil"miş, "beşiktaş haksız yere yendi"ymiş. efenim geçiniz bunları. eğer gerçekten hakka hukuka bakacaksanız, gidiniz süper lig'in son 10 yılındaki son haftaları araştırınız bir güzel.

ayrıca aceto;
beşiktaş'ı yazmana ben de acayip sevindim. ama en başta süper lig'i de yazmanı istesem de, artık pek isteyemiyorum çünkü süper lig yazılarının altında ne pis kavgalar edilecek bak gör :D.
benim tavsiyem, süper lig post'larında yorum olmasın.

saygılar, Daçe.

Rory Breaker dedi ki...

Hiçbirşey değil de Tello'nun Bobo'nun golünden sonraki sevinci delirtti beni en çok. Uzun zamandır takımımda böyle gol sevinci yaşayıp çıldıran bir adam görmemiştim. İşte istediğimiz ruh!
Bu arada internet ortamındaki maç muhabbetleri turkishmusic.org'daki sezen aksu tartışmasından farksız. bu bağlamda ben de hulusi haklı diyerek penaltıydı diyorum.

raul #7 dedi ki...

eline sağlık Aceto Abi. sabrın için

Robaggio dedi ki...

penaltı pozisyonu için tam bir yorum yapamıyorum maratonda olduğumuz için uzak kaldık ama bülent yıldırımın görmeden çaldığına yemin edebileceğim en az 5 pozisyon var beşiktaş lehine..özellikle ibrahim üzülmez kendini çok güzel bırakıverdi defalarca..
maçın hakkı diye birşeye inanmam beşiktaş kazandı biz de iyice zora girdik ama kesinlikle kazanabileceğimiz bir maçtı.serdar ve hacıoğlunun kaçırdıkları pozisyonlar inanılmaz..bir tane de n'sumbunun kornerden gelen topa kafa vuruşu var..ankaraspor maçı gibi kopartıp gidebilirdik..
takımın süper bir çizgi yakaladığı dönemde bütün oyuncularımız formdaydı..bugün ideal kadrodan 3 hatta kaleci serdar'ı da sayarsak 4 farklı oyuncu ile oynadık ama takdir edersiniz ki bu kadar değişikliği kaldıracak bir kadro derinliğimiz yok..artık rüya bitti desek en gerçekçi yorum olacak sanırım..

ross, akeem agbetu ile birlikte norveçten geldi..yönetimin kendisinden nasıl haberi oldu nasıl alındı tam bilemiyorum ama serhan gürkanın transfer politikasından hareket edersek muhtemelen norveçte yaşayan akrabaları vardı, onlar tavsiye etti..daha bilinçli hareket etme şansı yok kendilerinin..

Forza dedi ki...

Sevgili Taner, hadi diyelim Korfezin 1-0 da geriye cekilmesi oyunu koruma telasiydi. 1-1 de, 1-2 de, ve hatta 1-3 te Besiktas'in ilerde, Korfezin geride kalmasini nasil aciklayacaksin inan ilgiyle bekliyorum.

SirEvo dedi ki...

Zor kurtardık :D

Bu sene birşeyler olacak gibi, hissediyorum :p
O yüzden de, bu güzel hava bozulmadan, İzmir'den kalkıp İstanbul'a gidiyorum, Beşiktaşımı tribünde izlemek için. Bursa maçında..

Kocaeli maçında, maçın başında golü yedik ve direk ilk yarıyı kafada bitirdik resmen. Şut yok gibi birşeydi, önemli atağımız yoktu.
Bunun aksine, Taner'in sakatlanıp çıkması ve yerine giren BJK altyapısından çıkan Serdar'ın kaçırdığı %1000000 gol, şansı bir kez daha gözler önüne serdi.
Denizli de ikinci yarı adam gibi değişiklikler yapıp, hücum yönünü düzgün hale soktu. Gerçi kaç haftadır bir Bobo izliyoruz, Babayı alıyoruz resmen. Adam yok sahada. Ayağına gelen 10 topun 9unu kaptırıyo, birini de zar zor pas atıyor.
Ama duruyor, golünü de atıyor allahtan. Yediği küfür haddı hesabı yok gerçi :D

Delgado'nun girmesiyle orta sahası biraz daha toparlanmaya başladı ve nitekim Ernst-Delgado-Holosko triosu şahane paslaşıp, Yusuf'a golü yarattılar resmen. Maç da bitti zaten orda.

İlk yarısından nefret ettiğim, son 15 dakkasında kendime geldiğim bir maçtı. Planları bile iptal ediyordum nerdeyse :D

Ayrıca, bugünkü maçtaki taraftar, bırakın anadolu takımını, gs de fb de yok. Muhteşemdiler. Helal olsun diyorum Kocaeli taraftarına.

SirEvo dedi ki...

Penaltının "BUZ" gibi penaltı olduğunu da, TV'den izleyip görebilirsiniz. Eklemeyi unutmuşum :)

bozo dedi ki...

beşiktaşlı arkadaşları merak ediyorum bu penaltı aleyhlerine çalınmış olsa buz gibi diyebilecekler miydi??

mesela ilk yarıda zapotocny'nin eline çarpan top gibi??

neyse taner sezonu kapatmış sanırım yanarım yanarım ona yanarım

Buraksem dedi ki...

beşiktaş için teşekkürler aceto...
penaltıyı konuşmaya gerek yok, futbol bilgisi lazım...

Adsız dedi ki...

maçın özeti: hakemin istanbullu ağalara bir kıyağı daha.

1-0'ken i.üzülmez ceza sahası çizgisinde topu kaptırıp kendini yere bıraktı, kocaeli çok net bir gol pozisyonuna girmek üzereyken.

üzerine, karşı kalede olsa hayatta çalınmayacak bir pozisyonda verilen penaltı. i.üzülmez'e 1 metrede duran ve kayarken kolu zaten orada olan kocaelili savunma oyuncusu top gelince ne yapmalıydı acaba o elini? ki zaten göğsüne saklamaya çalıştı.

fifa'nın kuralı çok açık: "bilerek topa elle müdahalede bulunursa". açıklamalarda da "topun ele doğru hareketi değil, elin topa doğru hareketi, ve rakip ve top arasındaki mesafe gözönüne alınmalıdır" diyor. bunu ne yorumcularımız doğru dürüst biliyor ne de hakemlerimiz. bari bu blogun okuyucuları bilsin.

del piero dedi ki...

Taner'in sakatlanıp çıkması Beşiktaş için büyük bir şans oldu..bence penaltı verilmeyebilirdi çünkü ne el açma var ne kol açma, savunma topa yatarken kolunu çekmeye çalıştı, bence çarpmada verilebilirdi..ama verdi diyede kimse hakemi asmamalı...
hakemin tek zaafı olduğu pozisyonlar, ibrahim üzülmez pozisyonalrıdır..yahu arkadaş bu adam nasıl bir futbolcu, kendi yapıyor faulleri ama hakemler ona yapıldı diyor...sahada demek çok farklı gözüküyor, benim kafa basmıyor :)
beşiktaş bu sene şampiyon olur ve olmalı bence, çünkü şampiyonluklar iyi futboldan öte şans ve azimle gelir...
biz hala stat yaptık diye övünelim önce takım yapmak lazım :)
neyse seneye umarım iyi bir takımla son haftalara başta gireriz ve derbilerin daha bir anlamı olur...

Adsız dedi ki...

@SirEvo

Bobo'nun tribünden küfür yediği falan yok. Belki TV başındakilerden yiyordur ama o pozisyonlarda Bobo'nun orada nasıl olduğunu TV izleyicisinin görmesi mümkün olmadığından, küfür eden onlardır. Ama Kayseri maçında 3. net pozisyonu heder edince bile tribünler "Boboooo, Boboooo" diye bağırdır, 4.de ise "E oğlum at şunu artık ama" şeklinde homurdanmalar oldu, bu kadar. Tribünde Bobo'nun kredisi var. Ama gerçekten TV'den görülemeyecek şeyleri sahada yaptığı için.

Kartal Bafiler dedi ki...

Bizim için yine bu senenin inanılmaz maçlarından biri oldu,İlk yarı evet herkes gibi bende takımımı tanıyamadım ama ne olduysa ikinci yarı oldu,oyuncular baktılar pabuç pahalı daha bir hırslı daha bir akıllı oynadılar,aslında ben Erkan Zengin’den bu maçta çok şey bekliyordum ama olmadı,biraz daha çalışması lazım demek ki ,zamanı var kendini hazırlamaya devam etsin.

Yediğimiz golde tam komedi halı saha maçı gibi iki Kocaelisporlu topçuya 10 saniye kimse müdahale etmedi, ilginç.

Penaltı pozisyonunda hakem doğru karar vermiştir,tartışılacak bir pozisyon bile değil isteyen televizyondan tekrar seyredebilir,Beşiktaş bu maçta ayrıca rakip kaleye şut rekorunu egale etmiştir,deplasmanda kaleye 23 şut atmak da işin güzel tarafı.

Kocaeli taraftarını yine beğendim, maç izlediğimizi televizyon başındakilere sonuna kadar ispat ediyorlar,daha geçen hafta Antep Galatasaray maçında şu atmosferin onda biri yoktu,keza tüm belediye takımı maçlarında da aynı durum söz konusu . Sülük gibi yapıştı bu belediye takımları ligimize ,bari bu sene bir tanesi düşsün bunlardan da kurtulalım yavaş yavaş…

Beşiktaşlılar olarak bugün ve yarın çok keyifle izleyeceğimiz maçlar bizleri bekliyor : )

Dobrowski dedi ki...

biz seni farklı sanmıştık. sende de medyanın ağzındaki sakızdan varmış. "penaltı pozisyonu tarışılır" bırakın bu işleri neyi tartışıyorsunuz!

SirEvo dedi ki...

@tarik
Bobo tribünden küfür yedi demedim ben zaten :) Dikkatli okuyup ona göre cevap verelim.
BJK tribünü bu sene takımı gerideykende hiç bir şekilde aksi tezahürat yapmadı. Böyle bir tribün yok şu an ligde.
He bazen bazı oyuncular için gerekebilir o ayrı ama, dediğim gibi TV başındakiler saç baş yolup küfür ediyor, tribündekiler değil.

BUZ gibi el diyorsak, eldir. Sürekli verilen penaltılardan biri, Zapo'da gömdü.
Bu penaltı olayını bu kadar uzatmanıza gerek yok.

bjkmad dedi ki...

toraman veya zan'dan biri olmadığı zaman stoper tercihindeki yabancı seçimi,hücum hattında holosko,delgado,tello gibi diğer yabancı seçimlerini sıkıntıya sokuyor direk.dünkü maçta da ilk yarı takımın kimyasının bozuk olmasının asıl sebebi buydu.
mevcut durumda yapılabilcek tek farklı varyasyon erkan'ın yerine holosko;cisse'nin yerine de uğur ile başlamak olabilirdi.o zaman bu kdar sıkıntı olmazdı sanırım.
benim anlamadığım zan ve nobre oynayabilecek durumda değillerse yedek kulübesinde işleri ne.
gerekirse paf'tan adam al onları koy.yok eğer oynayabilecek durumdaysalar olması gereken yer saha.özellikle de yabancı kontenjanından dolayı zapo yerine zan.
bence penaltının tartışılacak bir yanı yok.kaldı ki diğer takımların penaltılarının yanında bu pozisyon 100 kere penaltı.kaldı ki penaltı verilmese bile 60'dan sonraki o kabus gibi çöken beşiktaş'ın önünde durabilecek takım süper ligde çok az.

Bellamy. dedi ki...

alışılmadık yerde don durmuyor. sezon başından beri ilk penaltısını attı beşiktaş, %100 penaltı olsa bile penaltı değil derler, diyecekler. alışmamışlar ki, alışmamışız ki. çok net penaltı, gerisi laf güzaf.

sekerse tehlike dedi ki...

ross'u 5lik gs maöında farkemteyipde bu maçta farketmekde gerçekten ayrı bir ironi doğrusu

İsim dedi ki...

Sevgili aceto üstad

İbrahim'in düştüğü pozisyon var.2-0 oluyordu orada maç.Faul verdi.
Maç orada kırıldı.
O pozisyonun üstüne bu kadar futbol dolu bir yorum gereksiz olmuş.

SirEvo dedi ki...

Kocaeli takımı, şu bjkye karşı oynadı, gsye karşı oynadığı topun, yaptığı defansın, yani futbolunun %10unu anadolu takımlarına karşı oynasın, ilk10'da olmazsa bende neyim.

Gelmiş BJKye karşı dikleniyonuz, denginiz değil işte ne kasıyorsunuz anlamıyorum. 3-1 biter, 5-2 biter. Her türlü yeneceğimiz belliydi, boşuna uğraşıyorsunuz, gereksiz yorum yapıyorsunuz.
Anadolu takımlarına karşı top oynayın, sonra gelin buraya yorum yapmaya.

nestavarro dedi ki...

beşiktaşı blogda görmek beni çok sevindirdi gerçekten eline sağlık üstad güzelde bi yazı olmuş.tabi insan şöle bi yorumlara bakıyım diyince işin ayarı kaçıyo hani an gelir böle ağız dolusu sövesin gelir ya, sövmekten başka hiç bişi onun yerini tutmaz ''ya bırakın hadi ya''olmaz doldurmaz bi ''hasssss....irin''yerini iste öyle oluyor insan hani bu tipler maç çıkışında karşı kaldırımda yürüseler tereddütsüz önce küfredip sonra dalar ALLAH ne verdiyse insan o yüzden yorum yapmaktansa hisleri yazmalı penaltıydı kollanıyodu rose du ross du oydu buydu tekrar eline sağlık ...

delgado dedi ki...

@İsim

geçiniz, bir maçta hatalı veya tartışılan 1-2 kararın iki takımdan birinin direkt aleyhine etki etmesi, o maçta oynanılan oyunun "futbol" olmadığına mı delalettir? sizin dediğiniz gibi olsa, şu blogda futbol konuşulmaz be futbol! (dikkat edin galatasaray demiyorum)

"penaltı kesinlikle penaltı değildir, beşiktaş haketmemiştir" yorumları yazanlar, ufak veya büyük çapta tartışmalara sebep olup, "bence aceto türk futbolu yazmasın" diyenlerle aynı kişiler. asıl sizler türk futbolu hakkında yazmayın, her şeyi tutulan takıma göre endeksleyen fanatizm severler.

stalker dedi ki...

ibrahimin düştüğü pozisyon kırılma anıymış. peh! iki metreden içeri sokamadığın toplar varken bu kesinlik niye? penaltı ise hakikaten tartışılır. yoruma girer bence, verse de vermese de konuşmak yersiz. kocaeli tribünleri çok iyiydi. 2de golü bulmanın moraliyle coştular. 1-1den sonra pıstılar haliyle. gömülerek yaptıkları savunma nedeniyle kendilerini eleştirmeliler. beşiktaşın arkasında arız ayaratabilecek adamları da vardı ama yapamadılar. düşmeleri kayıp bence lig adına. saçma sapan belediye takımları varken, tribün kültürünün olduğu bi şehrin ligde olmaması gerçekten kayıp. bize resmen deplasman yaşattılar stadın iiçnde, stadın dışında maç öncesi bir şey yoktu, çıkışta ise otobüsleri taşladı birkaç denyo o kdar. yazık oldu kocaeliye. ama hakeme filan kabahat bulmasınlar. bağıra bağıra geliyordu beşiktaşın golleri.

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
this result means more pressure for the other Istambul´s teams.this sunday,it will be a decisive derby
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

bozo dedi ki...

@SirEvo

son yaptigin yorumda ne kadar sig olduğunu kendin göstermişsin dahasına gerek yok.

senin anadolu takımlar diye küçümsediğin takımlar bu ligin kalan 15 takımı oluşturuyor. hiçbir tanesi istanbul takımları kadar kayırılmıyor.

aykut kocamanın söylediği ne kadar doğru istanbula kar yağmadan türkiyede kış geldiği anlaşılmıyor...

birilerine denk olamayan birisi varsa o da sen ve senin zihniyetindeki insanlardır.

ibrahimin kendini bırakmaları zapo'nun eliyle kestiği topu görmezden gelerek boş boş konuşuyorsun. şurda hakettik kazandık diyen beşiktaşlılar var ki haklılar beşiktaş bu maçı haketti. oyun kuralları uygulanarak kazansaydı daha iyi olurdu...

dogan pamuk dedi ki...

yuh artık o pozisyon bal gibi penaltıymış daha neler...siz hiç elle müdahele sonucu penaltı mı görmediniz. adam kolunu katlayıp çekmiş göğsünün önüne bilerek top gelip çarpıyor...
burdaki beşiktaşlı arkadaşlar aşırı duygusal.
mustafa denizli felsefesi bu yıl ligi götürebilir ama seneye şamp. liginde ikinci bir sıfır çekme vakası da görebilir bu felsefeyle.
beşiktaş açık hücum futbolu oynuyor kaliteli futbol oynamıyor.
rakip sahaya yık bütün hücumcularını ver topu zeki oyunculara al sana pozisyon. bu kadar basit bence beşiktaşın oyunu.

bozo dedi ki...

@SirEvo
Gelmiş BJKye karşı dikleniyonuz, denginiz değil işte ne kasıyorsunuz anlamıyorum. demişsin ya

pişkinliğinle ben seni lig birincisi ilan ediyorum hadi git kutla.

fazla kasma ama

the silent defender dedi ki...

nasıl penaltı değil anlamadım. adam kolunu sakınmıyor bile. zaten allah ne verdiyse atlamış topun önüne, arkasını dönerek. el, kol boşta. kontrollü mü atlıyor ki elini çeksin.

Erdi Arslan dedi ki...

Sanırım aceto yazmaz bu saatten sonra TSL'yi...

altan yerdenayaga dedi ki...

@sirevo
bu blogu okuyan insnalardan senin gibi düşünen biri daha çıkmaz.fotomaç seviyesindeki futbol muhabbetlerinden kaçanların nefes aldığı bu blogu kirletme.anlamazsın ama spor,futbol en klişe tabirle müzik gibi ruhun gıdasıdır.senin zayıf ruhun istanbul takımlarının kolay zaferleriyle doyuyorsa bizi anlaman imkansız.diğer takımların görevi istanbul takımlarına yenilmek değil nasıl "3 istanbullunun" avrupa kuplarında "büyük takımlara" yenilmek olmadığı gibi.senin için zor oldu ama umarım anlarsın.

okka dedi ki...

tribünler enfesti.dilimde hala aynı şarkı "sen olmasan körfez ah bu hayat çekilmez"...
bu arada pozisyon penaltı idi. top o el ile kesilmese arkada bobo golu atacaktı zaten..

yok artık leBron james dedi ki...

@sir evo
3-1 biter 5-2 biter ha ...bu satırdan senin ne kadar dahiyane bir insan oldugunu gördük .ee sizde haklısınız ama ortalama 10 yılda bir şampiyonluk gördünügüz için şampiyonluğa yakın oldugunuzda nasıl davranmanız gerektiğini ne konusacagınızı bilemiyorsunuz

SirEvo dedi ki...

@bozo
Teşekkürler, ben aslında futboldan pek anlamam, senin gibi ustaların yanında laf bile etmemem gerekirdi


@doğan
Katlanan eli bi de biz görsek?
Adam bodozlama dalıyor kollar açık.

@bozo
Pişkinlik için de ayrıca teşekkürler.

Kocaeli ile bjkye denk dediğin için de eyv :)




BJK,FB,GS bu takımlar oynarsa, her türlü kazanıyorlar. Ama istemedikleri zaman, dünkü gibi izliyoruz işte. Erkanıyla, bobonun kötü performansıyla(gerçi gol attı ama..), ibrahim üzülmez gibi bir sol bek ile bu kadar oldu. bir de takım istememiş veya küçük görmüş bilmiyorum ama adam gibi oynadıkları zaman, işte o zaman farklar ortaya çıkıyor.
neyse, bendeki zihniyet belli zaten :) Hadi size iyi yorumlar

delgado dedi ki...

sağol sir evo, made in mars terazinle de iyi hesaplamalar sana.

Unknown dedi ki...

ya sir evo kahveye çevirdin güzelim blogu be kardeşim.hadi git kazanına.

Unknown dedi ki...

iyi gidiyor beşiktaş.(m.denizli balı sayesinde, ki biz o balı yaşadık biliyoruz)yakında patlar balon söylemedi demeyin, nerde patlar onu bilemiyorum ama adamın karakteristik özelliğidir çalıştırdığı takımlara üst üste beraberlikler mağlubitler yaşatması. ben bekliyorum(benim hala umudum var-mazhar alanson)

alicansolak dedi ki...

şu pozisyona penaltı diyenler var ya, nasıl bir olaya en ufak bir şekilde tarafsız bakamamaktır anlamıyorum, taraftar forumu gibi oldu burası

matiasemilio dedi ki...

daha önce hiç bu kadar inandığımı hatırlamıyorum mutlu sona.kulübenin penaltı esnasında,goller ve maç sonralarındaki duruşları hakikaten takımın da tam anlamıyla inandığını gösterdi dün gece.Zapo'yu maç sonu sırtında tasıyan Gökhan da kapak yolladı küs olduklarını iddia edenlere.
Teşekkürler abi Başiktaş ile alakalı yazın için.. Ellerine sağlık

Unknown dedi ki...

Ross merakını aynı şekilde ben de yaşadım oyuna girerken kim nasıl nerden buldu da getirdi merak ediyorum.Aceto bu konuda da ufak bi araştırma beklemekteyim :)

varol döken dedi ki...

ne güzelmiş ya böyle yarıştan kopup, bütün tartışmaları dışardan izlemek...

kazanan her zaman baklaymış (böyle miydi bu:)

domestos dedi ki...

Bu forumda Beşiktaş okumayalı yıl oldu sanırım :) Ama bazı yorumlardaki o müthiş ilkokul 3 "sarcasm"ını ve seviyesini görünce sevincim kursağımızda kaldı.

Naçizane görüşüm bence penaltı çalınmayabilirdi. Ama öyle skandal bir karar da değil. Bunun gibi penaltılar Türkiye'de de Avrupa'da da çalınıyor. Ortada Beşiktaş'ın olası şampiyonluğuna gölge düşürecek bir hakem katliamı olduğunu iddia eden insanların niyetinden şüphe ederim. Son 30 dakikada fizik olarak ayakta kalan takım Beşiktaş'tı ve bunun karşılığında golleri buldu.

Buna karşılık Kocaelispor'da Taner'in sakatlığı umarım uzun süreli değildir. Bir alkış da taraftara. Bu taraftara sahip bir kulübün düşecek olması gerçekten çok üzücü.