3 Ocak 2009

Schweinsteiger ve Olic

Bir ay öncesine kadar Juventus bir adım önündeydi Bayern Münih'in. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek iki yıldızın, Schweinsteiger ve Olic 'in transferini bitirmek için bastırıyorlardı. Bayern Münih'den iki gol birden yediler. Almanlar önce Schweinsteiger ile sözleşme yenilediler, şimdi de Olic'i bağladılar. Hamburg için büyük kayıp. Olic bonservisi elinde sezon sonunda Bayern Münih'e gidiyor, girdiği kapıdan da Podolski çıkacak o günlerde...

15 yorum:

ssim dedi ki...

nonda gitsin, podolski gelsin.

cikkoleite dedi ki...

Sonucta ya Klose ya Toni yedek kalacak.Bence Toni-Olic daha uyumlu olabilir cünkü Olic´in asist özellikleri de cok iyi.Podolski de Köln ile Avrupa arasinda bir karar verecek artik.
Bu arada hücum hattinin en genci 29 yasindaki Olic olucak.Toni 31 , Klose 30 yasinda.

jose dedi ki...

Podolskiyi seneye Manchester Cityde izleriz.

bahtiyar dedi ki...

bayern munih nasıl bir kuluptur her kontratı biten ust duzey adamı topluyo. kafasına silah mı dayıyorlar bu adamların anlamıyorum.

josemarcelosalas dedi ki...

2 sezon önce 3-5 kuruş para harcadılar ya, gecikmişlerdi kalburüstü bundesliga topçularını bedavadan bağlamaya.

nikolatesla dedi ki...

podolski cimbom'a şahane olur

Kerem dedi ki...

Klose de, Toni de yedek kalmamali. Olic sadece iyi bir yedek olur. Juventus'un Olic'i alamamasi kendi yararina olmus. Ama Schweinsteiger Juve'ye buyuk guc katardi, tarz olarak Schweinsteiger'in Juve'ye uygun bir yapisi var.

Baran Doğan dedi ki...

Podolski'ye yazık oluyor. Çok iyi bir forvet. Değerinin daha iyi bilineceği bir yere gitsin. Ama Türkiye'deki X klübüne değil.

Unknown dedi ki...

Mladen Petric'i hep bir adım önde tutmuşumdur bu adama göre nedense. sanırım biraz piç tipi olduğu için

felix mourinho dedi ki...

netice de bayern münih. her zaman en iyi kadroya, en iyi yedek kulübesine sahip olması gereken takımdır bayern münih. olic'te toni ile iyi olabilir. klose toni'den belki daha iyi olabilirler.

aksilaz dedi ki...

o kadar dengesiz bir forvettir kendisi.hiç hazetmem kendisinden.iyi bi yedek olur bayernde.podolski gelsin skibbenin yanına 1 sene kiralık olarak.

revenant dedi ki...

hamburg açığı Pogrebnyak ile kapatacakmıs.Gelen haberler o yonde. Lukas'ı da baglamaları soz konusuymus. Cok buyuk bi kayıp Olic. Bayern'in geniş kadrosunda yer bulması Hamburg'a oranla daha zor ama ben kendini göstereceğini tahmin ediyorum. En azından yerini garanti gördüğüm Toni'nin yanında ikinci forvet olarak bir cok macta Olic'i goruruz bence.

Bolat dedi ki...

Bence Podolski'den farkli bir kaderi olmayacak kendisinin.

CaRtMaNtR dedi ki...

Eğer Podolski'de Hamburg'a geçerse bence harcama açısından (Podolskinin bedava gelmeyeceğini düşünüyorum) Hamburg içerde olsada performans açısından kendini bulmuş Milli Takımdaki gibi oynayan bir Podolski ile kazançlı sayılırlar. Hele birde üstüne Pogrebnyak filanda alınsa olabilecekleri düşünemiyorum.

Scatterbrain dedi ki...

koyunun olmadığı yerde olic'e abdurrahman çelebi derler.