14 Aralık 2008

Sinisa Mihajlovic

"Mourinho ile futbol konuşmam. Futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememek lazım"
Sinisa Mihajlovic/Bologna teknik direktörü

19 yorum:

cortez85 dedi ki...

which contry are you ? your language is different...

kartalsafa dedi ki...

Mihajlovic'i çok severim fakat bu açıklamaları Inter'e zarardan başka birşey vermez. Mourinho futbol oynamış diye biliyorum ayrıca. Manciniyle beraber el birliğiyle Adriano'yu dışlayanlardan biride Mihajlovic'tir. Bu yüzden Adriano için Jose'ye sallamasyon açıklamalarıda var ki onlar ayrı bir komedi..

nuri pasha dedi ki...

Biktim artik bu zirvalari duymaktan. Sergen gibi kendini begenmis eksi futbolcular da ayni sekilde sacmaliyor. Bu mantiga gore Mourinho butun zekasina, taktiksel becerisine, oyunculari yonetme kabiliyetine ve kanitladigi basarisina ragmen; dunyada belli bir vakitte profesyonel olarak top kosturmus milyonlarca adam futbolu konusurken O konusamaz! Bu dupeduz Mihajlovic ve benzerlerinin hasetligi, kuyruk acisi ve antrenorlugu tekellerine alma cabasidir.

siriusjames dedi ki...

Mourinho bu lafın altından da kalkar bence :)

UzunPaslar dedi ki...

bu sözlerde biraz çekememezlik kokuyor sanki.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

oy oy oy :D abimiz bıçkın çıktı, bakalım adana'lı ne dicek :)

orkun dedi ki...

Mourinho da akşam çorapsız yatar.

Bellamy. dedi ki...

mourinho da mihajlovic niye benimle konuşmuo diye ağlıomuş.

a.c. sedef dedi ki...

mourinho top oynamamış mı?mihajlovic'e birileri aceto'nun arşivdeki resmini gösterse..

YK dedi ki...

Mourinho: "Jokey olmak için önce at olmak mı gerekir?"

Conquistador dedi ki...

mihajlovic senin de teknik direktörlük kariyerin yok be.. ona ancak mourinhonun bir zamanlar kariyerleri hakkında rijkaarda söylediği bir laf vardı tabi barca cl kazanmadan önce .."benim futbolculuk kariyerim koca bir sıfır, oysa rijkaard'ın geçmişine baktığımızda neler olduğunu biliyoruz. ama burada futbolu biz oynamayacağız. ve teknik direktörlük kariyerimize baktığımızda benim kariyerim, kazandığım kupalar ortada; rijkaard'ın kariyeri ise koca bir sıfır..."

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Körlerle sağırlar...

jose dedi ki...

Eskı ortağı Mancini mi söyletmiş bunları ona.

erdaldo dedi ki...

Bu türden lafları hiç anlamam zaten.Film yönetmeni olmak için illa iyi bir oyuncu mu olmak gerekir?Bu açıklama biraz işletme okuyup basit bir düzeyde kalan, işletme okumadan holding kurup zengin olan kişilere özenip laf sokmaya çalışmaya benzemiş.

MARADONADONI dedi ki...

Mihajlovic'i serbest vuruşları için seviyorum sağa sola saldırırken değil.

Lleyton dedi ki...

JM'nin futbol oynamışlığı yok muydu yahu , bu blogdada postu vardır hatta.Kör kurşun olmuş Sinsi Mihajlovic'inki :)

haute_couture dedi ki...

laf sokmasını biliyor ama bologna'ya gelişinin en önemli nedeninin, bologna'ya inter ile olan iyi ilişkileri sayesinde Maurinho'nun artıklarını getirebilecek olması olduğunu unutmuş heralde. güzelim solcu şehrimizin takımına bu faşo da neden geldi bilmemki :)

ACY dedi ki...

onu bunu bilmem de adana'lı cevap bile vermediğine göre hiç sallamıyo demekki verse burda yer alırdı kesin son 7 maçta fire de vermedi keyfi gıcır bi de geçmişinde iyi topçu olsa nolucaktı kim bilir..

Tutku dedi ki...

Beyler Mourinho cevabı çoktan yapıştırdı üste arkadaş da yazmış da pek takan olmamış sanırım.. Cevap gayet yerinde, yüzyılın ayarlarından birisi: "Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"