18 Aralık 2008

Anti Boca

Arjantin'de şampiyonu belirleyecek 3 maçın ilki oynandı. San Lorenzo, Tigre'yi 2-1 mağlup etti. 2. maç cumartesi akşamı San Lorenzo ve Boca Juniors (Ntv Spor naklen) arasında. 3 maç ise 23 Aralık Salı günü, Boca-Tigre. Geçen pazar akşamı lig 3 takımın puan eşitliğiyle bitince apar topar bu fikstürü belirlemişlerdi. İş biraz kapalı kapılar ardında dönmüş. Çıkan fikstür de Boca'ya avantaj sağlıyor. San Lorenzo 6 günde 3 maça çıkıyor bu durumda. Boca da son lig maçından sonra 6 gün dinlenmiş oluyor. Afişler de bunun protestosu...
Boca Juniors-San Lorenzo maçı biletleri internette karaborsada. 200 dolar...

8 yorum:

pclion dedi ki...

Bülent abi, konuyla alakasız olacak ama yandaki futbol blog linkini kaldırmışsın. Programın yayından kalkma durumu mu var? Benim gibi merak edenler için bir açıklama yaparsan iyi olur...

wolky dedi ki...

evet bu konuda bizi aydınlatırmısın bülent abi,sanırım haberturk'un spor servisinde bir takım değişiklikler mevcut (futbol kulubu'nde de kadro değişikliği oldu ve yayın saatleri düzensizleşti)

alessandro del piero dedi ki...

boca istediği kadar oyunlar oynasın, şampiyonluk yerine ancak babayı alır..

her ne kadar river'lı olsak da yürüyedur san lorenzo..

ich dedi ki...

Türk futbolcusu olarak 3 günde bir maç oynamaya alısmamız lazım. Ups pardon, yanlıs yer.

Boca'da iki gün üst üste maca cıkıyor. Gözden kacmasın. Ayrıca cıkacagı ilk macı kaybederse Sampiyonlugu kaybetme riski var, o psikoloji isleri daha da zorlastırabilir..

Son iki mac Racing ve independiente'nin mahallesinde oynanıyor. Bir iki taraftarı tokatlamadan cıkarmazlar Avellaneda'dan.

Vamos Independiente :o

DaesAgelmar dedi ki...

Hiç şampiyon olmayanın(Tigre) şampiyon olmasını dilerdim. Eğer Boca ayak oyunları ile parsayı toplayacaksa San Lorenzo da şampiyon olsun.

aliyavuz dedi ki...

bilet fiyatı 200 peso. dolar sembolü kullanıyorlar peso için de. 50 yuroya tekabül ediyor yaklaşık olarak.

tan dedi ki...

san lorenzo alsin, malum oyuncudan cilgin gol sevinci gelsin, ucuncu macin oynanmasina gerek kalmasin.

orkun dedi ki...

Tigre de iki maç arasında dinlenmiş olmuyor mu peki?