17 Aralık 2008

Seç Al Diarra

Kafa karıştırır bu Diarra'lar. Hangisi Fransız, kaç yaşında, nerede oynarlar? Mahamadou Diarra, 27 yaşında. O.Lyon'dan Real Madrid'e geldi. Mali'li. Sakatlandı ve sezonu kapadı. De La Red de sezonu kapatınca çöken Real Madrid orta sahasına illa ki transfer lazımdı. Bir Diarra gider bir Diarra gelir işte. Portsmouth'dan Lassana Diarra geliyor şimdi. Transfer resmileşmedi ama İngiliz kulübü sözleşmeli oyuncusuyla Real Madrid'in pastanede buluşabileceğini açıkladı. Lassana Diarra, 23 yaşında. Erken yaşta geldiği Premier Lig'de Chelsea ve Arsenal'de tutunamadı. Biraz sabırsız bir arkadaş, ilk onbir olmayınca firar ediyor genelde. Real Madrid'de ligin ikinci yarısında banko forma giyer. Giyer de gelecek sezon sakatlar döndüğünde ne yapar, göreceğiz?

20 yorum:

Kerem dedi ki...

Kesinlikle iyi bir transfer. Bir Lampard değil ama fiziğiyle ve oyun zekasıyla orta sahada büyük işler yapar. Real'e gereken zaten Sissoko tarzı savaşçı bir orta saha oyuncusuydu.

ynwa dedi ki...

25 milyon euro civarı paralar telaffuz ediliyor ki bana lassana için çok fazla gibi geldi. gerçi herifin cv'si sağlam, fransa milli takımında da oynuyor ama ne bileyim işte. pompey de 20 milyona yakın kar edecek sanırım 1 yıl içinde diarra'dan, yuh diyorum sadece.

Mithra dedi ki...

25 milyon euro lassana için gerçekten çok yüksek rakam eğer real madrid illa orta sahada bir diarra krizine girdiyse bunu daha ucuza alou diarra ile karşılayamaz mıydılar?bence bu seneki hedefleri için daha iyi bir seçenek olurdu

devletli dedi ki...

konu real madrid olunca mı abartı fiyat çekiyorlar bizimkiler mi sayı saymayı bilmiyor 20den aşağı oyuncu almıyorlar. 27'yi buna verene kadar lorik cana falan alınamaz mıydı?

neyse, hayırlı olsun.

cankalender dedi ki...

Adımı Diarra olarak değiştirsem 5milyon bana da verirler sanırım.

Sandor Diarra.. Hmm... İyi bir menajer bulsak bir takıma kakalayabiliriz kendimi :P

Ice-Man dedi ki...

Ve kazanan Pompey:)
Kısa süreli Chelsea, Arsenal maceralarından sonra Realde de tutumamazsa adı çıkıcak bu çocuğun.
İyi topçu bence.Abi Diarra'dan bi eksiği olduğunu düşünmüyorum.
"Yeni Makalele":)

sambalici dedi ki...

bildiğin balondur lassane diarra, ama şu anki real madrid ortasahasına o bile ilaç gibi gelecektir.
o değilde adam chelsea, arsenal üzerine real madrid forması giyecek, ederi bence en fazla portsmouth olan bir oyuncu için rüya gibi bir kariyer.

barbaros dedi ki...

acele davranıyor bence madrid..lassana iyi bir tercih degil kanımca..cambiasso yu geri cagırsınlar olmadı engelaar var das gibi

ihk dedi ki...

saçma sapan fiyatlar dolaşıyor ortalıkta. o parayla m.topal ve barış'ın ikisini birden alabilirler.

cakarkeyf dedi ki...

Lyon'da hala bir Diarra var sanırım, Allium Diarra miydi neydi adı, Lens'ten gitme sanırım, bir ara GS icin yazmislardi Linderoth transferinden once.

SAFÆ dedi ki...

24 milyon sterlin yazdı NTV umarım yanlışlık vardır çok pahalı yoksa..

jose dedi ki...

Makalele'nın ahını aldılar beter olsunlar.

serdark dedi ki...

iyi okutmuslar diarra yi...walla futbolcu sansi boyle bisey demek ki; lassana kesinlikle arsenal, chelsea, madrid de oynayacak adam degil. O paranin yarisiyla gel mehmet topal i al..ondan sonra cou camp alibeykoyspor tadinda top oynarsin, mustahak hakkaten..

dinazor dedi ki...

alternatif üreten arkadaşlar birde CL de oynayabilecek isimler söylesinler bari :) söylenen isimlerin hepsi CL de maç yaptığı için real in işine gelemez..

Her Yol Roma dedi ki...

@cakarkeyf

alou diarra. eski liverpoollu. gs için de adı baya geçti ama lyon kapmıştı.

L.E.N. dedi ki...

Chelsea 'de seyrettim ilk, "adı neymiş lan bunun ?" diye merak ettim, o zaman öğrendim adını. Sonra aradan vakit geçti, Arsenal 'de gördüm, "işte" dedim "olay budur. Aptal Chelsea". Vakit geçti geçmedi, Gunners 'da ararken Pompy 'de buldum adamı.

Abou Diaby 'nin defanstan daha iyi anlayanıdır, Diarra. Hani şu "10 numaralar öldü. Artık oyunun iki yönünü de oynayan adamların devri" tespiti var ya. Diarra işte tam o adamdır.

Real denen çöplük Gravesen gibisini bile öğüttü ya, korkuyorum yine de. Bakalım, görelim.

Türk Pirlo dedi ki...

Muhtemelen bu Diarra'lar aşiret sanırım. Partizan'da bile mevcuttur kendileri.. Hiç duymadıysam 7-8 farkılı ülkelerde duydum isimciklerini..

Diarra mafyası..

Adsız dedi ki...

Bu Real'in scout sistemi de çökmüş, Mehmet Güven toplardı o orta sahayı. Hiç takip etmediler demek ki bu genç yeteneği.

Unknown dedi ki...

Mehmet Topal güzel olurdu ama madem duygusallaştık linderotu verelim :)

cuma dursun dedi ki...

muhamhuahma aceto. pastanede bulusacaklarmış.