18 Aralık 2008

San Lorenzo 2 - Tigre 1

7 yorum:

Quad & AbSurDMaN dedi ki...

Tigre şampiyonluk adayımdı, bu maçta da güveniyordum onlara, tüh...

Şimdi, 20 Aralık'ta San Lorenzo - Boca Juniors maçını Boca 2-1 alsa, ardından, hani olur ya, 23 Aralık'ta Boca Juniors - Tigre maçını da 2-1 Tigre alsa ne olacak ? :) Deplasman golü ayağı da çekemeyecekler, artık rövanş oynarlar heralde...

Böyle bir durumda ne olacağını bilen, duyan ?

MARADONADONI dedi ki...

Ünlülerden kimse yok galiba.

Unknown dedi ki...

rovanş var mı?

ich dedi ki...

Rövans yok. Oyle bir durum olursa da Tigre normal sezon iki takımı da yendigi icin Sampiyon.

turhanatakan dedi ki...

san lorenzo boca'yı da yenerse şampiyon olacak anladığım kadarıyla. sonrasındaki boca-tigre maçı beraberlikle biterse uzayacak mı ya da san lorenzo'dan daha az fark yiyen averajla ikinci mi olacak?

teletabi dedi ki...

maçın ilk yarısını kesik kesik, ikinci yarının ise tamamını izledim. Ajax'a bahis oynadığımdan saç baş yolarak ajax-slavia maçının ikinci yarısını izlerken san lorenzo 2-0 öne geçmişti fakat ajax maçının devre arasında izlediğim 15 dakikada vardığım sonuç, tigre nin, san lorenzo ortasahasına bariz üstünlük kurduğu ve kazanabilecğei idi. san lorenzo ise daha çok orta shayı direk ve uzun paslrla geçerek pozisyona giriyordu. san lorenzo nun gollerini göremedim ama uzaktan şut veya aniden girilen pozisyonlar olduğunu düşünüyorum gollerin. ikinci yarıda ise, ilk yarıda orta shayı domine eden tigre nin telaşı göze çarpıyordu. gol buldular ama çok geç oldu. bu arada maçın en ilginç olayı, sahada uçan ve zemine konan kuşlardı hata bunlardan birine top çarptı ve öldü.

Ezequiel dedi ki...

Bergessio yine çakmış golünü. Sırada Boca var...

Tigre'nin hocasının Boca'nın eski futbolcusu Diego Cagna olduğunu bilmiyordum.